COVIDIOT. Șeful unei asociații de proprietari protestează, prin afișe, împotriva „emisiilor Entității Supreme”!

3
2227

Mulți covidioți pe lumea asta! Pe holul de la parterul unui bloc din centrul orașului Constanța, președintele asociației de proprietari, un pensionar din Marina Militară, a lipit un afiș de-a dreptul stupefiant.

Venerabilul fost maistru militar s-a înfuriat din cauza faptului că numeroșilor locatari, din blocul cu 60 de apartamente, le-a fost frică să se înghesuie într-un  spațiu închis, restrâns, pe holul de la etajul 10 (ultimul), pentru a participa, sâmbătă la prânz, la convocata Adunare Generală a Proprietarilor.

Probabil și din cauza căldurii caniculare, militarul în rezervă, cunoscut pentru fermele sale opinii politice pesedisto-vadimisto-ultranaționaliste, s-a grăbit să lipească la avizierul asociației și pe ușile de la lifturi un soi de anunț de protest, în care îndeasă sintetic majoritatea temelor și tezelor conspiraționiste, antiguvernamentale, extremist naționaliste și antioccidentale, care ne sufocă în ultima vreme.

Anunțul afișat de „Moș Teacă” din Constanța

ANUNȚ URGENT

Ca urmare a prelungirii stării de alertă, emisă ieri de Guvernul României, Adunarea Generală a Proprietarilor, convocată pentru ziua de sâmbătă, 18 iulie 2020, ora 10, se amână sine die.

Ne cerem scuze pentru emisiile Entității Supreme, care nu ne lasă nici să trăim, nici să murim, nici să respectăm celelalte legi, la fel de proaste ca și emitenții lor.

Președinte,

Șonea Dumitru

Pensionarii din „instituțiile de forță” sunt cei mai vehemenți și extremiști combatanți pe frontul teoriilor conspiraționiste

Textul lui „Moș Teacă” din Constanța este o mostră de prostie urlătoare și obrăznicie cazonă. Concepțiile sale retrograde și schizoide sunt comune, simptomatice chiar, pentru o bună parte a pensionarilor militari, indiferent dacă vorbim despre fostele cadre din Armată, Miliție/Poliție, servicii secrete, adică din “instituțiile de forță”, ante și post-decembriste.

În blocurile ceaușiste din zona centrală a Constanței, la fel ca în majoritatea orașele mari sau medii ale țării, au primit repartiții, înainte de 1990, activiștii de partid (comunist), “mahării” din instituții și întreprinderi, securiștii, milițienii și militarii, plus rubedeniile și “pilele” acestora.

Inclusiv în blocul despre care vorbim, situat chiar peste drum de Tomis Mall, ca și în toate celelalte de pe artera pietonală centrală Ștefan cel Mare, așa au stat lucrurile.

De altfel, aici a locuit (a decedat acum un an) însuși contraamiralul Marcel Dragu, singurul prefect pe care l-a avut formațiunea ultra-naționalistă a lui Corneliu Vadim Tudor, Partidul România Mare. Se întâmpla în 1995, când România era guvernată de “patrulaterul roșu”, PDSR – PUNR – PRM – PSR, iar contraamiralul Dragu era reprezentantul în județul Constanța al Guvernului Văcăroiu.

Încă de debutul pandemiei Covid-19, toți supraviețuitorii din acea perioadă, care locuiesc în aceast “buric al târgului” constănțean, se adună zilnic, ore întregi (mai ales dimineața și seara, pe răcoare), claie peste grămadă, pe băncile de pe numita stradă sau prin Piața Griviței din apropiere, ca să înjure Guvernul Orban, pe liberali și pe USR-iști, pe Soros, pe Bill Gates, “oculta mondială”, pe occidentali – din Vestul Europei  și mai ales din America -, pe evrei, arabi, “străinii cei răi” în general, pe toți cei care vor să nu li se mărească lor pensia cu 40%. Pe toți cei care vor să-i extermine pe „patrioț”i, pe cei care ne cumpără sau ne fură “țărișoara” pe care ne-au lăsat-o dacii care vorbeau latina înaintea romanilor și aveau tunel sub Bucegi până Egipt etc. etc. etc.

Manifestul cu “emisiile Entitatății Supreme“, opera pensionarului din Marina Militară ceaușistă (structură care era, în mod aparent surprinzător, una dintre cele mai primitive și retrograde componente ale Armatei din vremea comunismului), nu este, așadar, o excepție cauzată de exploziile solare combinate cu vreun gât de țuică în plus, ci face parte din simptomatologia acestor reziduuri comuniste.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

VIDEO. Caraghioșii din Piața Victoriei: „Suntem ultimi rezistenți în fața tiraniei!”. S-a scandat „Jos nazismul!”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here