Alex Dima, reporterul invitat de Dragnea „în baie”, intervine în cazul Esca: „Opriți-vă! O să murim cu zile. Ce e în mintea voastr? Treziți-vă!”

3
17451
După incidentul cu Liviu Dragnea, Alex Dima a făcut o vizită în Teleorman

Alex Dima, un excelent reporter Pro TV, de la emisiunea „România, te iubesc!”, intervine în cazul infectării cu Covid-19 a colegei sale Andreea Esca. Dima este exasperat de lipsa de rațiune a conspiraționiștilor, care fie neagă existența virusului, fie văd scenarii bolnave în spatele îmbolnăvirii Andreei Esca.

„Opriți-vă! Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți! Mă uit cu groază la părerile unor compatrioți despre interviul dat de Andreea Esca. Atâta inconștiență…”, scrie Alex Dima pe Facebook.

„Ce e în mintea voastră când ne spuneți că suntem plătiți să spunem că există un virus??? Treziți-vă!”, strigă Dima din spatele cuvintelor.

Alex Dima este reporterul pe care fostul lider al PSD l-a chemat „în baie”, la Camera Deputaților, în februarie 2019.

Postarea lui Alex Dima în cazul Esca

„Opriți-vă!

Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți!

Mă uit cu groază la părerile unor compatrioți despre interviul dat de Andreea Esca.

Atâta inconștiență… Ce nu pricepeți?

Există un virus. Oameni – sute, mii – suferă. Oameni mor. Măcar din respect pentru ei și familiile lor, terminați cu prostiile astea pe care le scrieți!

Ce e atât de greu să pricepeți că dacă ne îmbolnăvim toți, nu avem unde să ne tratăm?

Dacă se îmbolnăvesc medicii, cine ne tratează? Cine și unde???

O să murim cu zile.

Ani la rând, incoștiența și nepăsarea voastră au ținut țara asta pe loc, la marginea civilizației.

Voi ați votat tot felul de incompetenți.

Voi le-ați crezut minciunile și prostiile, așa cum, acum, îi credeți pe cei care vă spun că virusul ăsta nenoricit nu există! Voi!

Ce e în mintea voastră când ne spuneți că suntem plătiți să spunem că există un virus???

Vă e greu să vă spălați pe mâini, să păstrați distanța, să purtați o mască?

Treziți-vă!

P. S. Voi, cei vizați, nu încercați să veniți cu argumente, să vă susțineți teoriile, pentru că nu vreau să-mi petrec noaptea dând block.”

Episodul „Vii cu mine în baie?”

Pe 15 februarie 2019, cu trei luni înainte ca Liviu Dragnea să fie întemnițat, Alex Dima i-a solicitat un interviu, pe hol, la Camera Deputaților. Răspunsul liderului PSD a fost mizerabil: l-a invitat pe reporter în baie! Dialogul este halucinant.

Alex Dima: Domnule președinte, de la Pro TV sunt, de la „România, te iubesc!”. Fac un material despre fonduri europene, am trimis solicitări, mai multe, la dvs.. Încerc să discut pe acest subiect cu dvs. Se poate?

Liviu Dragnea: Nu.

Alex Dima: De ce?

Liviu Dragnea: Păi… nu pot astăzi.

Alex Dima: Aveți vreun sentiment de frustare că promisiunile electorale n-au fost îndeplinite până acum?

Liviu Dragnea: Așa se fac interviurile? Vii cu mine în baie?

Alex Dima: Cum adică să vin cu dumneavoastră în baie? Ce înseamnă să vin cu dvs. în baie?

Liviu Dragnea: Păi, nu, sincer… Eu mă duc la baie.

Alex Dima: Și dacă vin la dvs. în birou, mă invitați în baie?

Liviu Dragnea: Merg la baie. Pot să mă duc?

Alex Dima: Succes! Dar nu mă chemați cu dvs. în baie.

Liviu Dragnea: Hai, te rog! Scoți Pro TV-ul…

Alex Dima: Păi, nu, da’ mă chemați în baie?

Liviu Dragnea: Păi, nu, da’ vii după mine în baie? Că merg la baie. E simplu. Pot să merg?

Alex Dima: Vă rog frumos, duceți-vă în baie!

Liviu Dragnea: Da… Mulțumesc mult.

Alex Dima: V-am solicitat un interviu.

Liviu Dragnea: Și am zis că nu. E simplu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

VIDEO. Caraghioșii din Piața Victoriei: „Suntem ultimi rezistenți în fața tiraniei!”. S-a scandat „Jos nazismul!”

3 COMENTARII

  1. Exceptional!!! Exceptional. Cum e posibil sa coexiste asemenea diferente in mintile oamenilor? NUMAI PRIN MANIPULARE. Daca nu putem combate manipularea toxica nici macar cand aceasta afecteaza insasi sanatatea oamenilor, atunci chiar ca ne invartim intr-un cerc vicios al prostiei omenesti. Stim ca drobul de sare va cadea pe copil si noi doar criticam atitudinea celor care imping usor, usor drobul !!!! Luati-i domnilor la bani marunti pe toti cei care au deschis pliscul sa ironizeze sau ca critice masurile de disciplina sanitara si faceti-le o acuzatie publica de crima !!! Cu atat mai mult cu cat sunt lideri de opinie, aflati undeva unde ii vede si-i aude toata lumea!!! Au iesit in 2017 sute de mii de oameni in strada pentru niste principii si acum, cand e vorba de viata oamenilor, stam si doar ne lamentam ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Poarta de intrare in Teleorman este o copie a portii lagarului Auschwitz, doar textul : „Arbeit mach frei” lipseste

    Probabil, ca in lagarul PSD Teleorman nu se munceste, ci se fura numai si libertatea ramane un vis penitenciar,
    ca in cazul Dragnea.

  3. De 30 de ani in Romania s-a banalizat moartea cu zile, o spune Eurostatul si este vorba de sute de mii de romani, nu de peste o mie ca acum. Spune Eurostatul :cu un procent de aproape 50 la sută, mai exact 48,6%, Romania se claseaza mereu pe primul loc în UE la procentul deceselor care ar fi putut fi evitate, tinand cont de cunostiintele medicale și tehnologie, prin urmare a avea tupeul de a te certa si a jigni romanii pentru care moartea cu zile face parte din banalul cotidian, mi se pare o dovada de mult tupeu, ipocrizie si ticalosie. Ah, ca acum moartea cu zile a ajuns brusc si la vedetele fitoase care nu inteleg nimic din propriile emisiuni, la politicienii care se tratau in strainatate, ca suntem in pericol toti indiferent de vedetism, bani si putere facem gat si ne certam cu poporul de ale carui familii si suferinta ne-a durut in partea dorsala cand au murit cu zile. Milioanele de romani care au pierdut pe cineva drag pentru ca ambulanta nu a ajuns la timp ori pentru ca desi au supravietuit operatiei au murit din cauza unei infectii nazocomiale. Avem nevoie de lideri politici care sa ia masuri adecvate mentalitatii poporului traumatizat, analfabet functional si saracit din Romania, nu sa copieze masurile din tarile vestice bogate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here