Scandal la benzinărie: „Sunt parlamentar, nu trebuie să port mască!”. Deputatul „Mitralieră” i-a jignit pe polițiști și a încasat două amenzi

1
2329
Cătălin Rădulescu

Încă un scandal provocat de deputatul Cătălin Rădulescu (PSD), supranumit deputatul „Mitralieră”. Acesta fost amendat de un polițist din București pentru că nu purta masca de protecție într-o benzinărie de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Furios, l-a jignit și l-a amenințat pe polițist, fapte care i-au mai adus o amendă.

Poliția Română a emis un comunicat oficial în care relatează evenimentul, fără a menționa însă că e vorba despre deputatul Rădulescu. Surse oficiale au confirmat pentru G4Media.ro că persoana recalcitrantă era însuși „Mitralieră”.

Conform comunicatului Poliției, deputatul PSD a refuzat să-și fixexe masca și l-ar fi jignit pe agentul de poliție. Mai mult, el le-ar fi spus polițiștilor că e demnitar, calitate în care nu ar avea obligația ee a purta mască. O aserțiune, evident, mincinoasă.

Cătălin Rădulescu a dobândit porecla de „Mitralieră” după ce, în timpul protestelor anti-corupție din ianuarie-februarie 2017, a spus într-un interviu că ar folosi mitraliera împotriva manifestanților din Piața Victoriei.

Comunicatul Poliției Române

„În data de 17.07.2020, un polițist din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că două persoane, bărbat și femeie, ce se aflau in interiorul unui spațiu comercial, nu poartă mască de protecție.

Polițistul s-a deplasat la locație și a solicitat celor două persoane să-și fixeze corespunzător mască. Femeia s-a conformat solicitării, dar bărbatul a refuzat. La momentul în care i s-a adus la cunoștință că va fi sancționat contravențional, a adresat cuvinte și expresii jignitoare.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

VIDEO. Caraghioșii din Piața Victoriei: „Suntem ultimi rezistenți în fața tiraniei!”. S-a scandat „Jos nazismul!”

1 COMENTARIU

  1. Asta, dupa ce ca a trecut prin facultate precum rata prin apa, ca se pare ca nu s-a prins nimic de el dupa felul in care scoate numai prostii din gura, mai face si pe desteptul, toata lumea e proasta si ne-educata numai el e „dastept”, manca-l-ar tata pe el!!!!!! Mi-e mila de cei care i-au fost pacienti!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here