Șoșoacă, amenințări delirante la RTV: „Să-i ferească Dumnezeu să-ndrăznească să instituie restricții, că nu scot numa’ 20.000 de oameni în stradă, scot jumătate de Românie!”

11
9338

Diana Șoșoacă a găsit duminică seara, în studioul postului România TV – pe care acum o lună îl acuza că dezinformează – pâlnia perfectă pentru a țipa în urechea românilor. Conspiraționista s-a lansat într-o retorică agresivă și haotică, fără cap și fără coadă, din care n-a putut fi întreruptă (și atunci cu greu) decât de pauza de publicitate. Frânturi de fraze, insulte la adresa ministrului Vlad Voiculescu și amenințări țintite către Guvern s-au bulucit într-un discurs care a alunecat, după o propoziție de 70 de secunde, în grandomanie.

Conspiraționista gonflată de televiziunile oligarhilor și-a luat viteză și a ajuns să se închipuie o lideră a poporului care n-ar așteapta decât un semn din partea ei pentru a declanșa o revoluție a ignoranței agresive.

Cu o zi în urmă, Șoșoacă participase la un miting anti-mască în București unde participaseră circa 1.000 de persoane. În studioul România TV, aceasta a avansat însă cifra de 20.000!

În compania “selectă” a fostei stewardese Amalia Bellantoni – ajunsă și ea expertă în virologie –, a lui Luis Lazarus și a istoricului Cristian Troncotă, Șoșoacă a pretins că „nu scot numa 20.000 de oameni în stradă, scot jumătate din Românie!”.

Ea însăși exprimându-și cu mare dificultate ideile, într-o limbă română aproximativă și viciată de lipsa firului logic, Șoșoacă a râs de Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, pe care l-a acuzat că n-ar avea claritate în exprimare și studii medicale.

Vlad Voiculescu este, încă de la numirea sa în funcție, ținta principală a atacurilor lansate de vechiul sistem care drena banii publici din Sănătate. Șoșoacă, ajunsă pe listele AUR în Parlament în urma unei înțelegeri a acestei formațiuni cu “partidul generalilor” condus de Ninel Peia, se înscrie în acest cor al contestatarilor lui Voiculescu.

Delirul incoerent al Dianei Șoșoacă la România TV

* „Nu mi-e clar decât că domnul Voiculescu n-are niciun pic de claritate, cum nu are niciun pic de studii de medicină, din câte am văzut. Habar nu are nici să vorbească, că uitați-vă că nu știe nici ce cuvinte să folosească. Este depășit total de situație, cum este depășit inclusiv de vreun tratat de medicină, pe care probabil nu l-a citit în viața vieților lui.”

* „Probabil că toată ședința de la Guvern, în urma manifestațiilor de ieri, când Sistemul s-a cutremurat, probabil că d-aia și tremură acum domnul Voiculescu, nemaivorbind că din cauza măștii presupun că nici creierul nu i se mai oxigenează, și de acolo și prostiile pe care le debitează întregul Guvern și toți incompetenții care conduc, mai ales domnul Arafat care oricum are vreo trei cetățenii, deci nu știu pentru cine gândește dânsul aici, dar nu pentru România, și țin să anunț toți deștepții politici și toți deștepții și incompetenții și inculții din Guvern, de la Președinție și din Parlamentul României care se mai consideră inculți p-acolo și incompetenți că e o mare majoritate formată din acest fel de oameni să le spun un singur lucru, mai întâi să citească un pic Constituția României art 53, asemenea dispoziții cu privire la restrângerea drepturilor și libertăților cetățenești se poate realiza exclusiv de Parlamentul României și numai dacă situația o impune.”

* „Să-i ferească Dumnezeu să-ndrăznească să instituie astfel de restricții că vă spun că nu scot numa’ 20.000 de oameni în stradă, scot jumătate de Românie împreună cu Luis Lazarus, cu Iosefina Pascal, cu doamna Bellantoni, cu Codruța Cerva, cu Dan Chitic și cu mulți alți oameni din toată România. Felicit oamenii din Timișoara care au înfruntat abuzurile Poliției și Jandarmeriei, care știți ce le-au spus, e filmat, «facem ceva pe drepturile voastre». (…) Aceste restricții n-au dus decât la distrugerea economiei, distrugerea copiilor, în niciun caz la scăderea acestor așa-zise infectări.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

11 COMENTARII

 1. Asa Soso, so pe ei.
  la noi la munte si ursii au inceput sa iasa.
  Vino dracului o data si pe la noi sa te ducem la urs.
  Cred ca rezolvam si problema ursilor.
  Emigreaza si astia.

 2. „GINGĂȘIA-PORCULUI” a luat-o pe urmele luuu’… „Floricica-Dansatoarea” (mitingista „suedeză” – Sic! – din față de la Palatul-Cotroceni): aia, săraca, se lăuda că are mii de admiratori ai „sexy-oriental-dance”-urilor sale, pe Internet; asta, „Miss-Piggy”-ÎN-MIZERIE, speră să aducă juma’-de-Românie la spectacolul ei de dans-de/pe-scenă!

  Păiii…, dacă, duminică, cu numai câteva bâțâieli-laterale (care au provocat nișteee… ‘tsunami”-uri în… MICA-„mulțime”: cădeau-ca-muștele mitingiștii, pe principiul… dominoului!) a băgat în spital (oase-rupte!) atâta omenet, vă dați seama ce-o să iasă dacă se hotărăște să treacă peee… dans-EROTIC, aiiii???!!!!
  Eeee… chiar modestă: NU jumătate, ciii… TOATĂĂĂ România se va strânge la marele-circ… „STREAPTEASE-cu-Șoșo”!
  Poa’ să plece și-n turneu-peste-hotare: „face-un-ban-grămadă”, ce maiii…

  • Hai…, c-a luat-o și vremea-raznaaa…, de la atâta „șoșoceală”: aici, la Constanța, de două ierni n-am văzut mai mult de doi-trei fulgi de zăpadă…, iar acu’, peee… 22 martie (!),… NINGE-CA-N-POVEȘTI (!), cu fulgi mari și viscoliți!!!

   Sunt „BABELE” probabil…, măcar „ZĂPADA-MIEILOR” o avem!

   • Na…, că nu ne-a ținut mult bucuria: ninsoarea s-a transformat, repejor, în… TRADIȚIONALA (aici, pe litoral, mai ales în… „femartie”!) MIZERABIL-MOHORÂTA și TRIST-CENUȘIA ploaie-cu-vânt!!! (Cîîîhhhhh…)

 3. Știți cevaaa…, „am-tot-stat-noi-strâmb-și-am-judecat-drept” și am ajuns la concluzia că, pân’la urmă tre’ înțeleasă și Șoșoacă, care nu sesizează/recunoaște pericolul „noului-coronavirus”: păiii…, la ei, la SUINI (!), „Covidu’-19” chiar… NU-i o problemă, ei trebuie să se ferească de alte molime, cum ar fi… pesta/gripa/febra-PORCINĂ-africană (numită și „boala-lui-Montgomery”)!!!!!!!

  Și ceee…: ați văzut… PORC-cu-MASCĂ(-la/pe-RÂT), contra răspândirii gripei-PORCINE????????!

 4. Oribilă creatură. La asta inteligența e direct proporțională cu frumusețea și invers proporțională cu masa de grăsime. De la lipsa de pwlă i se trage. Aș cotiza ca să-i cumpărăm un vier…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here