Eșec penibil al protestului CapVid: doar 1.000 de șoșocari la „marele miting” anti-mască și anti-vaccinare

11
16322
Șoșoacă, Chitic, Lazarus și alte șoșocăreli în Piața Victoriei

Diana Șoșoacă, Dan Chitic, Luis Lazarus, Codruța Cerva, Oana Lovin, Adriana Bahmuțeanu, Amalia Bellantoni, Pompiliu Diplan, Valentin Guia (teolog), Florina Maior (soția pușcăriașului Dorin Lazăr Maior, fost deputat PSD), generalul (r) Emil Străinu, plus România TV și Antena 3 – atâtea trompete ale anarhiei și totuși o mânăde manifestanți la „marele protest din 20 martie”! Un eșec lamentabil al conspiraționiștilor pandemiei, care anunțaseră că vor fi sute de mii de participanți!

Șoșoacă și ai săi au anunțat că va fi „o participare uriașă”, de „zeci de mii, chiar sute de mii de români patrioți, care nu mai suportă restricțiile, nu mai suportă dictatura medicală”.

Au fost vreo 700 de oameni în Piața Victoriei (la protestul cu politicieni) și vreo 300 în Piața Universității (la protestul fără politicieni). În total, circa 1.000.

În realitatea paralelă a mitomanei urlătoare, mulțimile s-au umflat mai ceva decât gogoașa. Șoșoacă a văzut microfonul România TV și i s-a adresat tinerei reportere ca unei slugi: „Am fost peste 10.000. Să n-aud miniciuni la televizor, că dau cu voi de toți pereții! La cât rating v-am făcut, spuneți adevărul!”.

Adevărul e că în Piața Victoriei au fost de vreo 15 de ori mai puțini oameni decât în vorbele scuipate din gușă de Șoșoacă.

Ceva mai devreme, aceeași urlătoare s-a unduit grațios – precum balena eșuată pe uscat – pe ritmurile celebrei „The Wall” a lui Pink Floyd, evident în limba engleză (trădare, „patrioților!” – unde-i muzica noastră străbună?!). Când îți lipsește simțul ridicolului, te crezi Beyoncé.

Printre danțuri trădătoare, Șoșoacă a dat de înțeles că ar candida la Președinție, că n-o fi foc… Și a promis că nu se înscrie în PSD, pentru că „dacă intru în PSD, fac măcel”.

Amalia Bellantoni – HoReCa urlătoare – a bătut continuu cu un tel într-o tigaie, pentru deschiderea restaurantelor. A făcut apel la populație să iasă „cu o tigaie, cu un polonic, cu orice”, dar bucătăriile bucureștenilor n-au coborât în stradă.

Amalia Bellantoni, tigaia și telul

Cervele tradiționale – Codruța Cerva, Oana Lovin, Adriana Bahmuțeancu – au cotcodăcit și ele câte ceva, dar nu s-au ouat nici măcar o mărgică. Pagubă în vreji!

Luis Lazarus s-a luptat cu dușmani imaginari ca pe vremuri, la OTV.

Avocatul Dan Chitic a făcut piruete în jurul propriului ax, încercând eroic să-și învingă frustrările și complexele de inferioritate.

Generalul în rezervă Emil Străinu și-a adus quintalul în Piață ca un semn al interesului Rusiei pentru mișcările anarhiste din România.

Teologul Valentin Guia, un isteroid de rotație atins de otrava anarhismului muscălesc, ne-a îndemnat să ne lepădăm de diavolul globalist.

La Universitate, Pompiliu Diplan a uitat să spună de ce nu l-a adus și pe Radu Moraru. Ar fi fost singura informație interesantă a după-amiezii.

Nelipsitul și penibilul „stegar dac”

Masca a lipsit cu desăvârșire atât din Piața Victoriei, cât și din Piața Universității. Și n-a fost reabilitată, apoi, nici în marșurile anemice spre Parcul Izvor.

În aceeași zi, șoșocari din alte țări europene – Germania, Franța, Marea Britanie etc. – au protestat viguros, dar cu mască.

Joncțiunea celor două grupuri protestatare, lângă Palatul Parlamentului, s-a lăsat cu țipete, înjurături și îmbrînceli. „Patrioții” apolitici ai lui Diplan au contestat prezența senatoarei Șoșoacă la mitingul lor. S-au mai suduit oleacă, apoi s-au suportat. În fond, au inamici comuni: masca, vaccinul, globalismul, Occidentul, Oculta Mondială.

Șoșoacă – Lazarus, un tandem anarhist politico-mediatic

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

11 COMENTARII

 1. Doi IDIOȚI (!) care trebuie să plece IMEDIIIIAAAAAT (!!!!!!!!!!) din funcție: CRETINUL-ABSOLUT de ministru-de-Interne Lucian BODE (membru și numit-din-partea P.N.L.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) șiii… ACELAȘI purtător-de-cuvânt al Jandarmeriei dinnn… 10 august 2018, SCÂRBOȘENIA-MINCINOASĂ de Georgian ENACHE!

  • Este de… NECREZUT (PUR-ȘI-SIMPLU!) că acest GOLAN-TUPEIST de Georgian Enache… ÎNCĂ (!) mai este purtător-de-BALIVERNE al Jandarmeriei(-din-București), la-ATÂTA-timp (!!!!!!!!!!!!!) de la preluarea Ministerului Administrației și Internelor (M.A.I.) de către… P.N.L.!

   A fost CARAGHIOSUL de Vela ministru-de-Interne…, i-a urmat NULITATEA de Bode…

   Întrebăm, DIN-NOU: chiar nu are P.N.L. un om CA-LUMEA pentru acest post ESEN”IAL????!
   Să-l numească pe TRAIAN BERBECEANU, de exemplu!!!!!

   Dacă nu sunt în stare să găsească pe cineva COMPETENT și HOTĂRÂT în a… REFORMA-de-la-BAZĂ-până-n-VÂRF această… COCINĂ (!!!) numită M.A.I., „liberalii” săăă… CEDEZE funcția (eventual la-schimb cu un alt minister…) celor de la Alianța U.S.R.-P.L.U.S.: ooo… CLOTILDE ARMAND (!!!!!), de pildă, i-ar pune pe PORCII de milițieni (acum le zice… „polițiști”!) și jandarmi SĂ-ȘI FACĂ, naibiii…, DATORIA (pentru care sunt plătiți… ÎMPĂRĂTEȘTE, de altfel!)!!!

 2. Participanții la aceste mitinguri-PUTINISTE au… ÎNCĂLCAT/ÎNCALCĂ (ABSOLUT-)TOATE REGLEMENTĂRILE-LEGALE ANTIPANDEMICE: CA-DE-OBICEI (inclusiv la Constanța, la NENUMĂRATELE acțiuni ILEGALE ale… AGENTULUI-RUS – !!!! –Teodosie, „Îpsul” Arhiepisopiei-Tomisului!!!), NU-NUMAI că… NU AU APLICAT LEGEA (DATORIE/SARCINĂ-de-SERVICIU, pentru care sunt… GRAS-PLĂTIȚI!!!), darrr… AU FRATERNIZAT (EFECTIIIIV!) cu INFRACTORII!!!

  Jandarmeria-Română… TREBUIE DESFIIINȚATĂ (DE-URGENȚĂĂĂĂĂĂ!) și, eventual, înființată o altă structură-Statală, cu ATRIBUȚII… (MUUULT mai CLAR stabilite!!!

 3. Cea mai tare fază a fost aia cu… SCROAFA-DANSATOARE (!), pe „scena” mitingului-IDIOȚILOR: Șoșoacă… fâțîindu-și dizgrațioasele SLĂNINE, COTLETE și JAMBOANE pe muzica formației „Pink Floyd”!
  BRRR…, ceva de COȘMAR, nu alta!

  Măcar…, „Floricica-Dansatoarea” era cât-de-cât haioasă, în-felu’-ei…

  • Floricica si-a luat amenda la petrecere, e cuminte acum.
   Pun pariu ca Floricica este o mare doamna pe langa panarama asta osanzita.
   Inca nu am aflat ce Universitate a terminat Suina Nationala.
   Daca stiam ca si in Brasov se aduna cativa reciclati din astia auristi ma duceam si eu sa vad de aproape ce este in neregula cu oamenii astia.
   Cam banuiesc eu care e treaba cu astia. Sant din aia care daca nu au vazut curentul electric baga degetul in priza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here