VIDEO. Urletul îngrozit al Mirelei Vaida când a fost atacată cu bolovanul, în direct, la Antena 1. E invocată „criminala de la metrou”

11
56744
Între atacatoarea goală-pușcă (stânga) și Mirela Vaida (dreapta) s-a interpus un bărbat din regia de emisie

Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, a fost atacată în direct, în timp ce li se adresa telespectatorilor. La un minut după începerea emisiunii, o femeie a intrat în platou dezbrăcată complet și a aruncat cu un bolovan către prezentatoare.

Antena 1 a oprit emisiunea pentru 15 minute, timp în care a avut pe post promo-uri și publicitate.

VIDEO: Momentul atacului – la minutul 1:05

Mirela Vaida o pomenește pe „criminala de la metrou”

După ce a revenit în direct, Mirela Vaida a povestit ce s-a întâmplat.

* „Sunt în stare de șoc. Fac eforturi mari să rămân calmă. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în platou. Ne-a fost spart platoul, avem un pietroi extrem de mare și greu.”

* „Nu știm cine e doamna. A intrat fix în momentul în care am ieșit de la aceste porți. A făcut firul acestui atac foarte repede. Țipa: «Să-mi dai banii, să-mi dai banii!».”

* „Colegii mei au imobilizat-o, colegii mei au acoperit-o cu o pătură, Poliția a luat-o de aici.”

* „Am luat un calciu. Sunt în stare de șoc. Mi-e frică pentru viața mea!”

* „Nu știm dacă o fi vreo coincidență de nume, pentru că primesc foarte multe amenințări pe Facebook și Youtube de la o persoană pe care o cheamă Magdalena Șerban.”

* „Magdalena Șerban este «criminala la de la metrou». A fost condamnată la 16 ani după gratii.”

* „Femeia asta a venit fix la mine și a aruncat cu acel pietroi. Am fost șocată. Noroc că nu m-a nimerit.”

* „Ce să spun… Încerc să continui această emisiune și sper să reușesc să o fac.”

Cum a intrat în studio femeia cu bolovanul?!

Și totuși, ceva miroase urât în povestea asta! Se impun câteva întrebări.

 • Cum a intrat în studioul Antenei 1 femeia aceea goală-pușcă, dotată cu ditamai bolovanul, și n-a oprit-o nimeni?!
 • Unde s-a dezbrăcat ea, că doar n-o fi mers așa pe stradă?!
 • Nu cumva a fost o regie ieftină, un episod de marketing agresiv?!

Apropo: ciudată e și asocierea cu „criminala de la metrou”. Aceea se află acum în pușcărie sau la un ospiciu, nicidecum în libertate, ca s-o hărțuiască pe Mirela Vaida prin Facebook și Youtube ori s-o atace în studio.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

11 COMENTARII

  • Bata-te peste gura.
   Sunt om batran si bolnav.
   Nu stii cum e cu necesitatile omului.
   Aveam in facultate (in anii aia grei) un coleg care avea numai orci din astea prietene.
   „Bai Cornele ce faci bai nebunule, gasesti gaura?”
   „Nu stiti voi bai tolomacilor care e treaba” „vara am saltea si iarna am cu ce sa ma invelesc”

 1. Băiii…, frateee…, dar la ăștia, la „Varanul” în televiziune…, se pătrunde/circulă chiar așaaa…, „la-liber”…????!

  Cummm…, Doamne-iartă-ne a ajuns TIGNITA aia…, și-ncă așaaa…, GOALĂ-PUȘCĂ (!) în mijlocul platoului de filmare, ba încă… ÎN-DIRECT???!
  Hai…, la O.T.V.-ul lui Dan Diaconescu nu a fost nicio problemă să intre Tolea Ciumac cu tomberonu’ – CELEBRUL INCIDENT, tot ÎN-DIRECT! –, că acolo, în… MIZERIA aiaaa…, era ooo… „GLUMĂ” de redacție-TV, vă garantăm pentru că am fost și noi în emisiuni în acel… apartament-reamenajat!
  Dar la baniii lui Dan Voiculescuuu…, ave(a)m-PRETENȚII, ce naibaaa…!!!!!!!!!!!

  Și-ncă cevaaa…, CHIAR… ȘI-MAI-IMPORTANT (!): dacă atacatoarea-n-PIELEA-GOALĂ este, cu-adevărat,… NEBUNA-UCIGAȘĂ de la Metrou, atunci… CUM DE ESTE ÎN LIBERTATE (!), și-ncă… NESUPRAVEGHEATĂ: în mod normal trebuia să fie „LEGATĂ” (!), la… BALAMUC sau în AREST (ori, dacă a fost deja judecată, în… PUȘCĂRIE!)!!!!!!!!!!

  • Nu cumvaaa… o fi fost vreooo… „REGIE” (!), aiiiii…????????!

   Pare MAI-MULT-DECÂT… NEVEROSIMILĂ (!!!!!) pătrunderea acelei muieri în sediul televiziunii… ÎN-PIELEA-GOALĂ (peee… FRIGU’-{STAAA!!!!!), fără a fi oprită…, sau măcar… SUSPECTATĂ de (ABSLUUUUT!) NIMENI!!!!!

   Fiind vorba despre o… Televiziune-de-…SCANDAL (!!!!!!!!!), „Antena1”, chiar NU ne-ar mira (DELOOOC!!!!) să fie (vre)ooo… „CIOACĂ” (!!!!!) de-a lor, de-a „Latriniștilor”-„Varanului”, pentru a se… AUTO-VICTIMIZA, în scopul creșterii „RATING”-ului, DAAAAAAAAAAAAAAAAA?!!!

    • Haiii…, că se adună INFORMAȚIILE (și, ca-urmare,… COMENTARIILE!), PUBLICE (!): „Latrina1” ȘI-A CAMMM… REGIZAT (!!!!!!!!!!!!!!!) „INCIDENTUL”, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

     „VARANUL” (Dan Voiculescu, care, reamintim, mai are și un alt nume, deee… SECURIST-ÎMPUȚIT: „Felix”!) a constatat că… NU (!) prea mai are audiență/”RATING” (implicit: PUBLICIATE!) șiii… aaaa… „ORGANIZAT” (Sic!) ceva!!!

  • INDIFERENT (!!!) cât de CRETINĂ (!) este emisiunea (ceee… PRETENȚII – Sic! – să ai de la „Latrinele” – ! – BANDITULUI de „Varan”???!), toooooot NU poate fi acceptată o asemenea… AGRESIUNE-DEMENTĂ (!), daaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!

 2. Totul e regizat…. cap-coadă, pt rating e in stare de orice ,oricine (televiziune)… in nicio televiziune ,( de talia Antena 1) nu se pătrunde fără să te întrebe cineva de sănătate, nu mai vorbim că femeia a intrat în CURUL gol…
  Concluzia: să vă fie RUȘINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here