„Doctorița-minune” de la Oradea e fan Șoșoacă și eroină Sputnik, urăște #Rezist, ia lumină de la Dana Budeanu, Zară și Lazarus

4
13094
Flavia Groșan - Diana Șoșoacă

O incursiune pe pagina de Facebook a Flaviei Groșan, cea prezentată drept „doctorița-minune de la Oradea” de propaganda conspiraționistă, ne arată un personaj cu grave probleme de raportare la realitate. Este fan Șoșoacă, distribuie intens postările Danei Budeanu, ia lumină de la Antena 3 și România TV, urăște mișcarea #Rezist, pronunță cu evlavie numele Dragnea și Dăncilă, suspină după Dan Diaconescu și OTV, citează din răposatul C. V. Tudor, e fericită să se pozeze cu Ovidiu Zară, se hrănește din prostiile rostogolite de Aurelian Pavelescu și se închină la icoana lui Bogdan Stanoevici, cel căzut eroic în lupta cu masca de protecție.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, la Digi 24, a descris-o pe șarlatana de la Oradea în simbioză cu Senatoarea Urlătoare, mai ales că ele se admiră reciproc. CTP: „Doamna Șoșoacă este antivaccinistă feroce, iar doamna aceasta – medic în momenul de față – este fană Șoșoacă, în condițiile în care doamna Șoșoacă este împotriva măștii, împotriva a orice. Este firesc, pentră ca doamna Șoșoacă este și ea medic. Este avocat, dar și doctoră, pentru sine. Are ea un amestec de uleiuri și ierburi, așa a spus la televizor. A spus că are amestecul ei, pe care îl ia și nu pățește nimic”.

Vom parcurge postările cele mai „interesante” ale Flaviei Groșan din ultimele 5 săptămâni. E spectacol!

Doctorița șoșocară se dezlănțuie

11 februarie 2021: Între două vindecări miraculoase la telefon sau online, Flavia Groșan a fost pusă în mare dificultate de ruptudecât  dintre feblețele ei: AUR și Diana Șoșoacă. A optat pentru Mitomana Urlătoare, care e mai tare-n conspirații covidioate decât foștii săi colegi de la AUR.

20 februarie: „E un taifun tipa. Băieți, țineți-vă după ea! Pare de cursă lungă”. Doctorița „e mortă” după Șoșoacă!

„Să ia în calcul candidatura la Președinție. Vreau să-i văd pe unii tăvălindu-se de necaz”

21 februarie: „O fază de zile mari, ieri. Simion, șeful AUR, ca un milog, a cerut permisiunea de la mineri să meargă în Vale. Minerii i-au spus nema. «Noi o vrem pe Diana». Dacă asta înseamnă populism politic, să fie. Dacă Diana este pur și simplu blocată cu întrebarea dacă vrea la Președenție, zic să se gândească bine și să ia în calcul chestia asta. Pur și simplu, vreau să-i văd pe unii tăvălindu-se de necaz”.

„A șters pe jos cu Cartianu la Realitatea. Na, acum avem și noi r#ezista noastră!”

24 februarie: „Îți place, nu îți place, pe Diana Șoșoacă nu poți s-o ignori. Face rating, iar televiziunile din asta trăiesc. Aseară a șters pe jos cu Cartianu la Realitatea. Și trufașă, i-a lăsat cu ochii în ceață, să vorbească singuri. Băteați din palme și aprindeați luminițele de la smartphone-uri pe vremea lui Dragnea și Dăncilă. Na, acum avem și noi r#ezista noastră! Iar eu m-am prăpădit de râs în fața taifunului”.

24 februarie: „O prefer pe impetuoasa Șoșoacă. Are simțul umorului”.

26 februarie: Fericirea de a avea o icoană cu Zară și Șoșoacă.

28 februarie: Se adapă din izvorul înțelepciunii lu’ Dana Budeanu. Îi place cuvântul „fătălăi”. I-l aplică USR-istului Claudiu Năsui.

4 martie: „Îmi e dor de Dan Diaconescu. O minte solitară, briliantă”. Și-l distribuie pe Pavelescu, groparul PNȚCD.

6 martie: Oleacă de nostalgie după ultra-rasistul Vadim, care mânca evrei la micul dejun, țigani la prânz și unguri la cină.

7 martie: A mai murit un om. „Bravo!”, zice „minunea din Bihor”.

9 martie: „Mai vreți în spital? Hai pe Antena 3!”

13 martie: Vhaaai… ce frumușel era Stanoevici… și nici nu purta mască, dragul de el!

13 martie: „Amin” cu Dana Budeanu

Mesaj suplimentar: „O să vă facă praf Șoșoacă!”

18 martie: Flavia Groșan e fericită să-și debiteze aberațiile în „emisiunea” lui Luis Lazarus, alături de Diana Șoșoacă. 100% anarhiști conspiraționiști.

19 martie: În apărarea doctoriței Flavia Groșan, care va fi cercetată de Colegiul Medicilor Bihor, sare și deputatul-infractor Mihai Lasca, dat afară din AUR odată cu Șoșoacă.

… iar inevitabilul se produce: Flavia Groșan – eroina propagandei ruse!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Se inmultesc cazurile de prostie printre cei cu asa-zise studii superioare….

    Covidul, s-a stabilit, are si urmari asupra psihicului.
    Eu banuiesc ca toti cei amintiti mai sus au avut boala, asimptomatic, altel nu se explica explozia asta de idioti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here