sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăMainVirusolog român din SUA către medicul anti-vaccinist din Galați: "Să nu îndrăznești...

Virusolog român din SUA către medicul anti-vaccinist din Galați: „Să nu îndrăznești să faci asta în comuna în care m-am născut! Acolo trăiesc mama, fratele meu, zecile de mătuși și unchi, miile de cunoscuți și de prieteni”

-

Campania anti-vaccinare derulată de medicul de familie din comuna Ivești, județul Galați, a provocat reacția unui reputat virusolog român din Philadelphia (SUA), originat chiar din Ivești. Costel Atanasiu s-a oferit să-i predea lui Adrian Tatu câteva lecții de biologie, „poate te lămurești și tu ce-i ăla un vaccin”.

Supărarea specialistului stabilit în SUA este amplificată de un amănunt biografic: „La Ivești trăiesc mama, fratele meu, zecile de mătuși și unchi, miile de cunoscuți și de prieteni”.

Adrian Tatu a avut o reacție bizară după publicarea critică, de către Ziaristii.com, a articolului despre acțiunile sale din comuna Ivești, care pot fi ușor încadrate la „zădărnicirea combaterii bolilor” și îi pot pune în dicuție conduita de medic.

Medicul de familie din Ivești, care face campanie anti-vaccinare chiar în fața centrului de vaccinare din comună, i-a amenințat cu procese în instanță pe semnatarul articolului, Robert Mateescu, și pe fondatorul publicației, Grigore Cartianu, cel care a editat și publicat articolul.

Și această amenințare l-a iritat pe virusologul Costel Atanasiu, care a simțit nevoia să reacționeze printr-un mesaj postat pe Ziaristii.com.

- Advertisement -

Doctorul în virusologie Costel Atanasiu a publicat multe articole de specialitate, extrem de utile publicului larg, dar și personalului medical, în timpul pandemiei. Printre acestea:

Medicul de familie Adrian Tatu nu se află la primul derapaj anti-vaccinist. În decembrie 2020, el susținea – pe Facebook – că întreaga campanie de vaccinare împotriva Covid-19 este „o acţiune militară specifică”, iar vaccinul – „un medicament experimental”, „neautorizat”, a relatat ziarul Adevărul.

- Advertisement -

Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN) l-au pus la punct, coumunicând că teoria dr. Adrian Tatu este o „dezinformare”.

Mesajul virusologului Costel Atanasiu

„Tu ești doctor? Tu ești un neica-nimeni care habar nu ai de biologie, habar nu ai ce-i ăla ARN mesager, habar nu ai ce-i ala un vaccin, habar nu ai ce-i ăla sistem imunitar. Ești un zero tăiat în patru profesional! Minți în direct la televizor și tot tu vii cu tupeu și ameninți că îl dai pe Robert Mateescu în judecată pentru că a REPETAT ce ai spus tu la televizor?

Știi de ce sunt atât de pornit împotriva ta? Pentru că și eu sunt din Ivești, acolo trăiesc mama, fratele meu, zecile de mătuși și unchi, miile de cunoscuți și de prieteni. Să nu îndrăznești să faci tu propagandă anti-vaccinistă în comuna în care m-am născut! Ăstora ca tine ar trebui să li se suspende licența pe viață și să înfunde și pușcăria. În plină pandemie, să îndemni sătenii să nu se vaccineze este faptă penală.

Ne vedem la vară, tovarășu’ Tatu, și când ne vedem, să te prezintț în fața mea cu un creion și cu un caiet. Am de gând să-ți predau câteva lecții de biologie, poate te lămurești și tu ce-i ăla un vaccin.

Costel Atanasiu, doctor in virusologie, Philadelphia, USA.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

11 COMENTARII

 1. Este clar că acest individ din județul Galați, care face campanie anti-vaccin-împotriva-Covid, este un NOU personaj scos-în-față de către SLUJBAȘII RUSIEI-PUTINISTE!!!

  În clipa în care a spus, la „RealitateaTV”, acum câteva seri, că nu are încredere decât în… vaccinurile chinezești și în cel rusesc, S-A… AUTO-DEMASCAT!!!!!!!

 2. In Comuna IVESTI,Membri ai Familiei acestui Domn ATANASIU CONSTANDACHE se delimiteaza de atitudinea agresiva a acestui domn,,,multi membri sunt audiati de politie pentru a afla daca comunica si asculta de indemnurile agresive ale Lui CONSTANDACHE ATANASIU din SUA

 3. ATENTIE!=Persoanele SANATOASE NU AU NEVOIE DE VACCIN!=orice organism Sanatos care este expus la SARS-COV2 ori nu are simptome(sau minime simptome ca subfebrilitate,,)ori are simptomele unei simple viroze respiratorii! chiar nu le este indicat administrarea acestor vaccinuri genetice care au riscuri majore inclusiv de aparitie a unor boli autoimune!====si este CRIMINAL sa te gandesti sa Vaccinezi COPIII SANATOSI cu aceste vaccinuri genetice!#Diez===desigur ca persoanele cu probleme de sanatate, cu boli cronice, in varsta ar avea indicatii de Vaccinare,cu toate riscurile asumate!

 4. #Domnule ATANASIU CONSTANDACHE, sunt extrem de uimit sa constat ca un cetatean SUA reactioneaza asa de agresiv catre o persoana care are o alta Opinie privind Vaccinarea! Oare asa se intampla in SUA cand cineva are o alta Opinie in Spirit Democratic?? Poate voi face o adresa Ambasadei SUA in acest caz sa aflu si Opinia celor de la Ambasada SUA cu privire la exprimarea Libera a Opinilor in SUA. In Romania condusa de o clasa politica corupta, mafiota nu ne miram ca un cetatean care are o alta Opinie este chiar linsat! Oricum va informez ca eu nu incit la incalcarea Legii,deoarece VACCINAREA in special cu Vaccinuri Genetice,NU ESTE OBLIGATORIE in ROMANIA si NU VA FI OBLIGATORIE VREO VACCINARE!!!Poate Dvs.militati pentru Vaccinarea Obligatorie,dar nu aveti vreo sansa in acest demers!
  Dr.Adrian Tatu-medic de familie=Director executiv patronatul”FAMILIA”

 5. #Domnule ATANASIU CONSTANDACHE, sunt extrem de uimit sa constat ca un cetatean SUA reactioneaza asa de agresiv catre o persoana care are o alta Opinie privind Vaccinarea! Oare asa se intampla in SUA cand cineva are o alta Opinie in Spirit Democratic?? Poate voi face o adresa Ambasadei SUA in acest caz sa aflu si Opinia celor de la Ambasada SUA cu privire la exprimarea Libera a Opiniilor in SUA. In Romania condusa de o clasa politica corupta, mafiota nu ne miram ca un cetatean care are o alta Opinie este chiar linsat! Oricum va informez ca eu nu incit la incalcarea Legii,deoarece VACCINAREA in special cu Vaccinuri Genetice,NU ESTE OBLIGATORIE in ROMANIA si NU VA FI OBLIGATORIE VREO VACCINARE!!!Poate Dvs.militati pentru Vaccinarea Obligatorie,dar nu aveti vreo sansa in acest demers!
  Dr.Adrian Tatu-medic de familie=Director executiv patronatul”FAMILIA”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -