Rău a ajuns Alina Mungiu! Dă interviuri la Antena 3 lansând aceleaşi „şopârle” ca înainte de 10 august, când ataca Diaspora şi pe militanţii #Rezist pro-justiţie. Nu poate înghiţi condamnarea lui Dragnea!

5
4992

Alina Mungiu Pippidi a fost cândva un personaj public credibil. De la un moment dat însă, cam de când PSD a venit la putere, a schimbat macazul. A făcut cu ochiul pe direcţia lui Liviu Dragnea, posesorul semnăturilor pentru dislocat banii de la buget pentru amatorii de „consultanţă”.

N-au apărut în public contracte sau cifre despre posibile înţelegeri „grase” tip Bogdan Chirieac, Doru Buşcu şi alte „genii” nesătule. Dar au apărut în schimb semnele publice greţoase ale intervenţiilor sale împotriva României civice, a #Rezist, a Diasporei.

Cel mai deplorabil şi totodată instigator mesaj a fost lansat înainte de marea venire în ţară a românilor din Europa, din vara anului trecut.

Atunci, cea devenită din analistă fanfaroana teoriilor aberante a lansat un atac mizerabil la adresa compatrioţilor noştri plecaţi la muncă în UE.

I-a jignit mizerabil pe românii care se chinuie departe de casă din cauza celor pe care ea e veşnic disperată să-i „consilieze”. A făcut mişto de ei că vin în ţară cu maşini second hand, că nu au studii de genul celor din care îşi extrage ea tonele de maculatură interesantă doar pentru proştii cu bugete. Iată ce scria Alina Mungiu în „Adevărul”, cu o săptămână înainte de atacul jandarmilor împotriva unei populaţii paşnice de mărimea oraşului Piteşti:

 • „Bine aţi venit în lumpendiasporaromânească, aceea care conduce în topul precarităţii economice şi sociale în mai multe ţări europene, ca să nu mai vorbim de topul educaţiei, şi care face coadă pe 1 august la intrarea în ţară cu remorci de junk cars ataşate – că asta e marea afacere a românului, vînzarea unei rable.”
 • „Peste ea e un strat cu ceva mai mult cheag, cu un venit minim în ţara de reşedinţă, care îşi face viaţa pe Facebook colportînd orice, plăteşte zero taxe în ţară şi minime dincolo, dar vara dă peste cap orarul la ghişee prelungindu-şi permisele de conducere sau paşapoartele, înainte de a pleca cu portbagajele pline de zacuscă la muncă în Occident.”

Cele două pasaje de mai sus vor rămâne pentru istorie drept una dintre cele mai ordinare şi despuiate exprimări la adresa unor oameni care nu fac altceva decât să muncească onest, să-şi întreţină familiile şi să ajute şi România cu miliarde de euro anual.

Nici azi, cea poreclită cândva „Miss Piggy” nu şi-a cerut iertare Diasporei pentru limbajul incalificabil folosit de această individă lipsită de scrupule şi îmbuibată de propria aroganţă.

În schimb, e tot mai jovială să vorbească televiziunii care au instigat la ură înainte de 10 august, dându-i inclusiv ei tribună, alături de şefii Jandarmeriei, de miliţianul Abraham şi de tovarăşul de nădejde Liviu Dragnea, care anunţa premonitoriu „violenţele” din Piaţa Victoriei.

Ştia de ele, pentru că fuseseră bine pregătite şi fezandate inclusiv cu „filosofii” incitatoare de tip Mungiu. Azi, Dragnea a ajuns acolo unde va face decontul inclusiv pentru represiunea din Piaţa Victoriei. Mungiu continuă să lanseze fumigene pe gustul celui care a urât Diaspora umăr la umăr cu ea.

CITIȚI ȘI:

Măcel în PSD! Un deputat către noii șefi: „#Slugilor! Vreți să-i maziliți azi pe Codrin Ștefănescu și pe Lia Olguța Vasilescu?”

Moștenirea lui Dragnea: un PSD sfâșiat între găști. Primarul Bacăului: „Nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi!”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

După numărarea a 96,7% din voturi: PNL se distanțează la peste 3,4% în fața PSD; USR-PLUS se apropie la sub 2% de PSD

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

La 18.15, prezența la vot a depășit-o pe cea finală de la alegerile parlamentare din 2016: 39,5%

Cvorumul de 30% a fost atins la ora 17.16, referendumul e valid! Trebuie votat însă în continuare, pentru a nu avea emoții cu condiția a doua

La europarlamentare „am făcut cvorumul” de 30% încă de la ora 15.40! La referendum mai avem nevoie de 5 procente

Cifre superbe la jumătatea zilei: 23,91% la europarlamentare, 19,61% la referendum. E revoluția votului!

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

5 COMENTARII

 1. O alta persoana care ne-a dezamagit( una in plus ori in minus…ce mai conteaza?!)!
  Tare as fi curios ce parere are despre prestatia ei, sotul, d=l Pippidi( daca mai traieste), cadva dumnealui scria in Dilema veche, articole pe care le citeam cu mare placere deoarece redescopeream Bucurestiul de altadata….
  Ce valoare insignifianta poate avea uneori omul!

 2. De ieri, fără Dragnea, PSD urcă iar în sondaje. Literar, criza de imagine se rezolvă cu un mic pas mai în umbră, vremelnic, al personalităţilor asociate cu Dragnea şi persecutarea Diasporei. În guvern: Carmen Dan şi Meleşcanu. În partid, Codrin, Olguţa, Pleşoianu… În presă, Gâdea, Ciutacu, Ionuț Cristache. Deci, e posibil orice.

 3. Am o singura observatie!! Orice asemanare intre Miss Piggy( Muppets) si aceasta individa este nula! Piggy are simtul umorului si nu jigneste…individa asta, care doar are un nume celebru nu produce decit rau!

 4. E un proces normal si extrem de evident la matracuca astga piina de ifose si nesimtire de alterare fizica.Asta si deoarece creierul ei (datorita inaintarii in virsta, menopauzei si anturajului ) se atrofiaza clipa de clipa si ceas de ceas .Pierderea asta e compensata de un strat protector de osinza gros de 3 cm de tip porcin porcin rasa marele alb !

 5. E un proces normal si extrem de evident de alterare fizica si mentala suferit de matracuca asta plina de ifose si nesimtire .Si asa creierul ei (datorita inaintarii in virsta, menopauzei si anturajului ) se atrofiaza clipa de clipa si ceas de ceas .Pierderea asta e compensata de un strat protector de osinza gros de 3 cm de tip porcin porcin rasa marele alb !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here