Putin întețește „lupta pentru pace” în Ucraina! Ucigașul cinic: „Nu avem intenţii rele împotriva vecinilor noştri” / „Militarii noștri luptă pentru pace în Donbass”

1
1871
Vladimir Putin

”Nu avem intenţii rele împotriva vecinilor noştri. Nu considerăm că este nevoie ca vecinii Ucrainei să ia măsuri suplimentare care vor înrăutăţi relaţiile noastre”, a spus președintele Rusiei, cinic-amenințător, în ședința de guvern de vineri, în care a ținut un discurs televizat în direct, transmite Reuters.

Cinismul: „Nu avem intenţii rele împotriva vecinilor noştri. Ne îndeplinim obligaţiile şi vom continua să le îndeplinim. Cred că toată lumea trebuie să se gândească la cum să normalizeze relaţiile, să coopereze în mod normal şi să dezvolte relaţiile în mod normal”.

Amenințările: „I-aş sfătui şi pe vecinii noștri să nu escaladeze situaţia, să nu introducă nicio restricţie. Nu considerăm că este nevoie ca ei să ia măsuri suplimentare care vor înrăutăţi relaţiile noastre. Aici, nu vedem rostul să agravăm sau să înrăutăţim relaţiile noastre. Toate acţiunile noastre, dacă vor apărea, vor apărea întotdeauna ca răspuns la acţiuni neprietenoase, la acţiuni împotriva Federaţiei Ruse. Noi mereu am reacționat în interesul păcii”.

Avertismentul lui Putin la adresa Occidentului, în ziua a 9-a a invaziei ruse în Ucraina, arată nervozitatea dictatorului de la Kremlin după ce Rusia a fost lovită de un val de sancțiuni.

„Ruşii şi ucrainenii sunt un singur popor”

Discursul de vineri al lui Putin vine în completarea celui de joi, când cinismul său a atins cote maxime. Dictatorul ucigaș s-a adresat populației ruse, căreia a avut grijă să-i transmită liniște, încredere, măreție imperială, ascunzându-i ofensiva armatei ruse în afara Donbass-ului. Putin a promis despăgubiri familiilor care au victime pe front.

  • „Dragi tovarăși, operațiunea militară se desfășoară conform programului, toate sarcinile trasate au fost îndeplinite cu succes.”
  • „Militarii noștri luptă pentru Rusia, luptă pentru pace în Donbass, pentru demilitarizarea și denazificarea Ucrainei, luptă ca să nu ne amenințe nimeni cu arme nucleare la granița noastră.”
  • „Suntem mândri cu militarii noștri, vom face totul să le ajutăm familiile, copiii.”
  • „Neonaziștii încearcă să se folosească de scuturi umane civile. În mai multe localități s-au întâmplat asemenea lucruri. Numai naziștii pot lupta în felul acesta. Au fost foarte brutali cu populația locală.”
  • „Facem tot ce e posibil să ne asigurăm că nu sunt victime.”
  • ”Ruşii şi ucrainenii sunt un singur popor.”

În timp ce Putin făcea aceste declarații, armata sa bombarda sălbatic orașele Ucrainei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Soldați belaruși refuză să se lupte cu ucrainenii! „Comandanții aleargă pe lângă coloană și-i forțează să execute ordinul”

* “Nu-i adevărat! Nu e niciun război, Rusia salvează Ucraina de naziști!” Părinții care se uită la televiziunile lui Putin refuză să-și creadă copiii, care le spun că armata lor face masacru în Ucraina

* Ucrainenii l-au ucis pe generalul rus Suhovețki, decorat de Putin în 2014 pentru ocuparea Crimeei! „O mare pierdere pentru forțele ruse”

* Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin, a fost răpit și împușcat în inimă. „Un trădător mai puțin!”

* Primul oraș-cheie din Ucraina capturat de ruși: Herson. E de mărimea Clujului și se află la vărsarea Niprului în Marea Neagră. Linia frontului se apropie de România: invadatorii pregătesc debarcarea la Odessa

* Zelenski: „Primii voluntari străini au ajuns în Ucraina”, să lupte împotriva rușilor. Sunt așteptați 16.000 din toată lumea

* DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei de iarnă, dar s-a amânat cu 4 zile

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

* Militarii ruși au omorât un preot ucrainean, în regiunea Kiev. „L-au scos din mașină și l-au împușcat”

Artistă a Poporului din Ucraina: „Ești fiul diavolului, un copil născut degeaba! Te voi arde în cenușă, ai grijă!”

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Au plătit cu viața pentru că s-au opus regimului impus de Putin! Asasini cu sânge rece implicați în diferite crime. „Te vom găsi și în gaură de șarpe”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here