PSD și AUR negociază o alianță pentru a da jos Guvernul Cîțu. Ciolacu: “Nu știu nici UDMR cât o să mai stea”

5
1094
Ciolacu, Dâncu și Simion s-au mai întâlnit să discute strategii comune și în trecut. Imagini de la o întâlnire din decembrie, după alegeri. FOTO: România TV

Partidele conspiraționiste din Parlament, PSD și AUR, negociază o alianță pentru a da jos Guvernul Cîțu. Anunțul privind discuțiile PSD – AUR a fost făcut de Marcel Ciolacu, președintele social-democraților. Acesta a spus că se pregătește o moțiune de cenzură la care crede că va obține sprijinul grupului parlamentar al minorităților și, posibil, al UDMR.

Marcel Ciolacu a spus marți seara, la TVR, că “acest Guvern nu este eficient” din cauza luptelor politice din interior, care macină atât PNL, cât și USR-PLUS: „Ei au problema lor. Prioritar nu e să guverneze. În acest moment, Guvernul României nu e un monolit. Sunt trei guverne în interiorul Guvernului României. PNL are drumului lui şi au congresul lor şi atunci domnul Orban cu domnul Cîţu au bătălia lor. Ei nu ies nici cu reforme, cu nimic din ce au promis. Problema majoră sunt scaunele lor. La USR PLUS au aceeaşi problemă, au congres. Nu au timp de guvernare. Ei îşi văd de campaniile lor din interiorul partidului. Cum să funcţioneze un astfel de guvern?“.

Soluția lui Ciolacu: venirea la putere a unui guvern PSD-AUR. Cele două partide contestă și sabotează din toate puterile lupta contra pandemiei de Covid.

PSD o face subversiv, iar AUR – fățiș. În timp ce acuză Guvernul că e incapabil să gestioneze pandemia, Ciolacu dă în mod repetat exemplu personal de sfidare a regulilor (anul trecut s-a afișat și în Parlament fără mască, a fost fotografiat la restaurante încălcând restricțiile, iar de curând a anunțat că va merge la slujba de Înviere, de Paște, indiferent de situația epidemiologică și de restricțiile legale în vigoare în acel moment). La aceasta se adaugă ordinele date instituțiilor capturate – Avocatul Poporului, CCR, până în decembrie anul trecut și Parlamentul – de a sabota orice încercare legală de a controla pandemia.

În schimb, AUR o face demonstrativ, fățiș, în stradă, militând pentru eliminarea tuturor restricțiilor. Ambele partide au elemente conspiraționiste în discurs: epidemia este „o simplă răceală”, un pretext al cuiva de a instaura dictatura și de a subjuga poporul.

Ciolacu crede că acum a venit momentul oficializării alianței cu AUR: „Am început negocierile cu ceilalţi parlamentari în ceea ce priveşte susţinerea unei moţiuni de cenzură. Am început cu formaţiunea AUR şi cu parlamentarii independenţi. Nu cred că minorităţile naţionale vor mai susţine acest guvern mult. Nu ştiu nici UDMR cât o să mai stea să facă parte dintr-un asemenea guvern”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

 1. Ceea ce era de așteptat… se întâmplă (este adevărat: chiar… mai repede decât ne așteptam!): P.S.D. și A.U.R. „dau-mâna”, în Parlament!

  NIMIC surprinzător, doar au… ACELAȘI STĂPÂN: PORCUL-CRIMINAL de la Moscova, PEDOFILUL ÎMPUȚIT de Putin!!!!!

   • P.S.D. și A.U.R. sunt două dintre „antenele”-politice ale BESTIEI de Putin, în România!

    Este NORMAL ca, la momentul oportun (pentru interesele RUSIEI-BOLȘEVICO-FASCISTE a CRIMINALULUI-de-la-Kremlin!), cele două AGENTURI-MUSCĂLEȘTI să se REunească în Parlament!!!

 2. Foarte bine, să deie jos guvernul, să dea jos și președintele, ciocioacă ar fi cel mai nimerit să-l înlocuiască, ruși și dictatură neocomunistă le trebuie la proștii de români să-l aibă, rușii sunt cei mai buni aliați, poate o să-l împrumute pe ciolanu cu ruble sau de ce nu chinezii, ei dau și iau ce se poate, pentru mine nu mai contează, votați și mergeți cu gargara că va fi bine, chiar mi-ar plăcea alegeri anticipate să votați 90% psd, aur, dar să nu mai aveți așteptări de la cineva să vă scoată din câcat !!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here