luni, aprilie 15, 2024
AcasăNewsA dat creștinismul peste Ciolacu, tovarășul lui Hayssam: "Eu, în noaptea de...

A dat creștinismul peste Ciolacu, tovarășul lui Hayssam: „Eu, în noaptea de Înviere, voi fi la biserică, indiferent ce va fi! Voi plăti amenda, îmi asum fapta!”. Despre poruncile „să nu furi, să nu minți”, nicio vorbă

-

Marcel Ciolacu, liderul PSD – cel mai corupt partid din România și moștenitor direct al Partidului Comunist ateu și dușman declarat al Bisericii -, și-a descoperit subit filonul creștin. Duminică seara, la Antena 3, Ciolacu a anunțat că, indiferent de situația epidemiologică și dacă vor exista sau nu restricții, el va participa la slujba de Înviere în noaptea de Paști din acest an.

Acesta este doar unul din nenumăratele gesturi din ultimul an ale lui Ciolacu, prin care a făcut tot ce i-a stat în putință să blocheze lupta împotriva pandemiei și să speculeze epidemia în scopuri politicianiste.

Ipocrit, liderul social-democraților a spus că el nu instigă lumea la nerespectarea legilor, dar că aceasta este “o decizie personală” pe care și-o asumă. “Eu, în noaptea de Înviere, voi fi la biserică, indiferent ce va fi. E o decizie personală. Voi plăti amenda, ca orice cetățean, și îmi asum fapta. Dar eu în noaptea de Înviere voi fi la biserică“.

Devenit brusc mare creștin practicant, fostul tovarăș de vânătoare al lui Omar Hayssam, prin munții Buzăului, n-a spus nimic nici despre fariseism și a sărit peste porunci biblice precum “să nu furi” și “să nu minți”.

- Advertisement -

PSD este descendentul direct al Partidului Comunist, pe filiera FSN – PDSR. Comuniștii sunt cei mai mari inamici ai creștinismului și ai Bisericii. Totuși, printr-o foarte interesantă piruetă petrecută și în alte state ex-comuniste (inclusiv în Rusia), liderii partidelor succesoare, după căderea lagărului socialist, s-au repoziționat mimând apărarea valorilor conservatoare, tradiționale și, implicit, creștine – fără a renunța însă la metodele de a conduce ale comuniștilor.

PSD se înscrie în această categorie, politicile sale – favorizarea corupției, a clientelismului incompetent, menținerea țării în subdezvoltare și sărăcie – contrastând violent cu poza de grup cu ierarhii BOR și felul în care mimează verbal atașamentul față de creștinism.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -