Șoșoacă, oribilă: „Se vor provoca infectări masive, prin vaccinare!”. A făcut reclamă și la RTV „uleiului care omoară Covidul”

4
5092

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a continuat și la România TV, luni seara, să facă reclamă unui „ulei miraculos” care „omoară toți virușii”, inclusiv Covid-19, și „va pune capăt pandemiei”. A fost o încălcare gravă a legii, ba chiar o dublă încălcare: reclamă mascată și reclamă mincinoasă!

Șoșoacă a început să facă publicitate „uleiului care omoară toți virușii” luni după-amiază, pe pagina sa de Facebook, iar seara a urcat recclama și pe TV. Evident, ilegal.

În emisiunea tonomatului Victor Ciutacu, Șoșoacă a mai comis o faptă oribilă: a spus că știe ea „din Sistem”, de la oameni „din servicii”, că Guvernul României „va provoca infectări masive”, „prin vaccinare”, va face „genocid”. De ce? Ca să dea vina, apoi, pe Șoșoacă și pe doctorița Flavia Groșan, autoarea marii șarlatanii de la Oradea!

Aberațiile Senatoarei Urlătoare au căpătat o evidentă tentă penală. Minciunile sale oribile bagă lumea în sperieți. Exemplu de aberație: afirmația că vaccinul provoacă „infectări masive”, afirmație contrazisă nu doar de marii specialiști ai lumii și ai României, ci și de experiența celor aproape trei luni de vaccinare anti-Covid.

VIDEO: Nebunie în prime time

Delirul infracțional al sentoarei Șoșoacă

* „Vreți să vă spun ce vor să facă? Informații din interiorul sistemului, ca să vedeți unde-i duce creierul pentru bani. Pentru că s-au speriat cumplit de ce-a ieșit sâmbătă, nu numai în București, unde-au fost peste 20.000 de oameni (în realitate, în jur de 1.000 – n. red.). În fiecare oraș principal din țară s-a ieșit masiv (în realitate, grupuri răzlețe, de câteva zeci de oameni – n. red.). S-a ieșit masiv. S-a speriat Sistemul.”

* „Ce vor să facă? Se vor provoca infectări masive! Asta este din Sistem. Păi, prin vaccinare nu vedeți câți s-au infectat?! Deci, se vor provoca infectări masive, care vor da vina pe noi, în primul rând, cei care ieșim la proteste; în al doilea rând, pe medicii care au susținut, gen Flavia Groșan, Răzvan Constantinescu… Nu e nicio supoziție, mi s-a transmis din interiorul Sistemului! De la niște oameni din servicii.”

* „Vor invoca faptul că nu au locuri la ATI. Pentru ce? Pentru că tratamentele împotriva Covidului care funcționează și oamenii și le iau – ba că-i doctorița Groșa, ba că este acel Elle Oil cu cele 12 uleiuri, care de un an de zile tot umblă prin toată lumea… da?… și a și făcut minuni pe la ATI… noroc cu anumiți medici extraordinari… da?… Este genocid!”

* „De ce nu-l trimiteți pe Cîțu la casa de nebuni?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

 1. Cel mai haios la emisiunile aste este felul in care doi mega-șmecheri, Victor Ciutacu si Niels Schnecker, își compun câte o moacă de tâmpit și înghit cu ochi naivi orice cantitate de rahat livrat cu polonicul de biata isterică ȘȘK.
  Tot ei pun întrebări naive și apoi se miră cu gura căscată ca proastele în târg față atrocitățile zemuite de către rușinea psihiatriei române, mai sus numită.
  Spectacol medieval, Victor devine prostul-satului, iar Niels devine handicapatul-politicii pentru a se putea – nasol – prostitua în voie.

 2. Noi NU putem să credem, nici-în-ruptu’-capului, că aceste GUNOAIE scoase-n față în ultimile luni (DEMENTA de Șoșoacă, IMBECILUL ăla de AȘA-ZIS medic din comuna aia de prin județul Galați, ȘARLATANCA de la Oradea și alți câțiva de TEAPA lor), au sărit din… COCINĂ (!) direeeect în PRIM-PLANUL-PUBLIC, așaaa…, DIN-ÎNTÂMPLARE și, MAI-ALES, fără ca… „SERVICIILE” „noastre” (SIC!) să aibăăă… ROLUL-PRINCIPAL!!!

  (În același… SENS – Sic! –, continuăm să ne „minunăm” – Sic! – și cum a reușit UNUL – !!!!!!!! – dintre PARTIDELE-lui-PUTIN, A.U.R., să crească-electoral în DOAR două luni, de la sfîrșitul lui septembrie, când au fost „localele”, până la începutul lui decembrie 2020, la „legislative”, de la… 1-2 % laaa… peste 10%!!!)

  Iar faptul că toți cei enumerați, plus așa-zisele lor „partide” și O.N.G.-uri, sunt… OAMENII-RUȘILOR(-PUTINIȘTI) este CLAR-ca-LUMINA-ZILEI (aiaaa…, care apare de laaaa… RĂSĂRIT – Sic! –, daaaaaaaa?!!!!!!!), nuuuuuu?!!!

  Și-atunci…, vine întrebarea-CHEIE (!): „Serviciile” alea, despre care vorbeam mai sus, (mai) sunt aleee… „NOASTRE” (Sic!), aiiii?!!!????????

  Întrebare… (deee… decenii-întregi:) RETORICĂ, bineînțeles!

 3. C.N.A. ce parere are? Cat va mai permite ca la televiziunile infractorilor sa fie lasate astfel de scursori politice sa-si debiteze toate aberatiile fara a aduce nici o dovada in sprijinul afirmatiilor lor si sa nu fie deranjate deloc de catre slugile moderatori?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here