joi, mai 30, 2024
AcasăNewsDe ce continuă PSD să propage conspirații rusești despre virus. Marcel Ciolacu:...

De ce continuă PSD să propage conspirații rusești despre virus. Marcel Ciolacu: “E clar că guvernul se joacă cu cifrele” privind numărul îmbolnăvirilor

-

În timp ce numărul îmbolnăvirilor de Covid-19 a crescut masiv, iar spitalele s-au umplut, PSD continuă eforturile de a semăna confuzie, neîncredere și haos în societate, propagând de la cel mai înalt nivel teorii conspiraționiste despre virus.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al partidului, a afirmat duminică, nici mai mult, nici mai puțin, că bilanțul ultimelor zile ar fi falsificat de Guvern!

Liderul PSD acuză puterea executivă că a impus inutil și în forță prelungirea stării de alertă, motiv pentru care va contesta Hotărârea de Guvern la Curtea Constituțională. Social democraților nu le pică deloc bine faptul că, până acum, în România epidemia a fost ținută sub control. Un bilanț mare al numărului de victime ar însemna, pentru PSD, și un scor mai bun în alegeri.

Ciolacu afirmă că bilanțul îmbolnăvirilor din ultimele zile este o invenție a Guvernului

În timp ce epidemia a revenit în forță, iar în ultimele 10 zile s-au înregistrat constant peste 300 de cazuri la fiecare 24 de ore, Ciolacu a acuzat, într-o intervenție la postul B1 TV, o conspirație și o făcătură: ”Este clar că (Guvernul – n. red.) se joacă cu cifrele. Vreau să-i spun domnului Orban foarte clar: poate noi, politicienii, mai minţim, dar cifrele niciodată nu mint. Au găsit calea cea mai proastă de a impune o stare de alertă. Categoric, mâine o să depun conflict constituţional, deoarece restrângerea de drepturi cetăţeneşti, se specifică foarte clar în Constituţie, se face numai şi numai prin lege”.

- Advertisement -

Oamenii „nu poartă masca convinşi că trebuie să se protejeze“

După mai bine de 3 luni în care a săpat zi de zi la temelia măsurilor de prevenire a pandemiei, alăturându-se Rusiei în ventilarea unor teorii ale conspirației care mai de care mai nebunești, PSD invocă acum “lipsa de credibilitate” a autorităților. Specialiști în domeniu au declarat, pentru Ziaristii.com, că în perioada pandemiei, ceea ce au făcut Rusia și PSD în România poartă numele de subversiune în manualele de profil, fiind o operațiune specifică destinată să slăbească din interior statul atacat.

Marcel Ciolacu și-a susținut duminică faptul că raportarea cazurilor s-ar face “din pix”, la cererea Guvernului, iar „lumea poartă mască, dar poartă de dragul de o purta, nu poartă masca convinşi că trebuie să se protejeze”. El a încercat iar să inducă ideea de “dictatură”: ”Părerea mea că calea aleasă de PNL, aceea de a nu veni să fie votată starea de alertă în Parlament este cea mai proastă. Într-un fel, au impus prin forţă această stare de alertă, fără o dezbatere parlamentară şi nu numai chiar o dezbatere publică”.

Bilanțul relativ scăzut al numărului de victime – o surpriză neplăcută pentru PSD. Mulți morți ar ajuta partidul să obțină un scor mai mare la alegeri

Pentru PSD, gestionarea eficientă a crizei Covid-19 a fost o surpriză neplăcută și o mare problemă în perspectiva alegerilor.

- Advertisement -

Partidul a depus eforturi susținute să convingă populația că virusul nu există sau nu e periculos, că starea de urgență și cea de necesitate nu se impuneau, că s-au comis abuzuri prin impunerea restricțiilor, că guvernul urmărește scopuri ascunse și nu limitarea numărului de victime. În subteran, prin postacii de pe rețelele de socializare și de pe forumuri, PSD și-a unit eforturile cu Rusia pentru a propaga zvonuri de un nivel și mai jos: Guvernul este sclavul Ocultei Mondiale și urmărește vaccinarea obligatorie a oamenilor cu cipuri, astfel încât românii să fie teleghidați cu antenele 5G; se urmărește distrugerea economiei românești; prin termoscanarea celor care intră în magazine li se fură datele personale; masca de protecție înseamnă botniță și limitarea libertăților personale; vor să ucidă, de fapt, bătrânii etc, etc, etc.

În ultimele zile, noua temă de campanie a fost aceea că Guvernul ar inventa cifrele care arată o creștere a numărului de infectări.

În mod evident, un bilanț tragic mult mai mare al epidemiei de Covid-19 ar fi dat ocazia PSD să acuze Guvernul că n-a luat măsuri eficiente de prevenție și, deci, se face vinovat de moartea oamenilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

FOTO+VIDEO. Sorina, la un an de America. „Familia Șărămăt o învăța să ne dea foc la casă și să fugă” / „Bătăi cu cureaua pe pielea goală și cu urzica” / „A fost pregătită de asistenta maternală «să țipe, să se tăvălească pe jos, să se țină de balustradă, să facă pe ea»” / „Au învățat-o să toarne o cafea în capul doamnei psiholog”

„Îmi stropesc patul cu lacrimile mele. Viaţa mea de iad s-a apropiat!”. Lovită de Covid-19, necredincioasa Ozana citează din psalmii lui David

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Chiar asa au ajuns internautii,de la „psd-ciuma rosie!”,la a deveni raspandacii idioti ai lor?!?Ce mai face organizatia #rezist,declic si alte ong-uri care erau foarte active pana acum,s-au plictisit ,nu mai putem iesi in strada si atunci punem calusul in gura-sau masca este un motiv sa nu mai acuzi hotii de nimic😬😷🤐???

  • Si daca iesim in strada rezolvam ceva?
   Aici e fiecare cat il duce mintea.
   Daca nu intelegi ca pentru cateva ore de distractie,fara sa respecti reguli, s-ar putea sa stai 2-3 saptamani in spital si sa-i mai infectezi si pe altii e problema fiecaruia.
   In rest psd nici o noutate, face ce stie mai bine, sau singurul lucru pe care-l stie, minciuna si manipulare.

 2. Neobolsevicii actuali au devenit mai rai decat in anii 50 cand atacau clasele bugheziei si mosierimii, pentru a le distruge. La fel ca si atunci, ei au girul Moscovei, ce le confera aplomb, dar mai ales pentru ca au averi nemeritate, lupta ca niste pradatori, pana la irationalitate! Folosesc arma ticaloasa a manipularii maselor pana la prostirea lor definitiva, numai sa submineze autoritatea unui guvern pro-occidental si pro stat de drept care lupta impotriva mafiei lor actuale!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -