VIDEO. Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în emisiune, la Antena 1. Suspiciunile persistă în jurul incidentului

1
3488

Incidentul de vineri, 19 martie, de la emisiunea „Acces Direct” de pe Antena 1, continuă să plutească într-un ocean de suspiciuni. Nici ținta atacului, Mirela Vaida (prezentatoarea emisiunii), nici televiziunea respectivă nu au reușit să alunge bănuielile privind regizarea unei scene în scop de marketing.

Înainte de a începe propriu-zis emisiunea, Mirela Vaida a intrat în studio pentru a primi „pasa” de la jurnalul de știri. A apucat să vorbească timp de un minut și 5 secunde până când, brusc, și-a compus o mimică de om înspăimântat. S-a ferit prin câțiva pași în lateral stânga, iar obiectul contondent aruncat – teoretic – în direcția ei a zburat undeva în decor.

Apropo de obiectul agresiunii: s-a vorbit mai întâi de o „piatră mare”, un „pietroi”, un „bolovan”, dar în comunicarea făcută de Poliție „pe surse” apare cuvântul cărămidă.

Operatorul care a intervenit „s-o salveze pe doamna Mirela” zice că erau trei pietre într-o pungă, dintre care agresoarea a apucat să folosească doar una. Rețineți: pietre!

Așadar, bolovan, piatră sau cărămidă? Imaginile sunt neclare pentru a distinge cu precizie, dar parcă tot bolovan ar fi.

SONDAJ: Atacul cu bolovanul asupra prezentatoarei Mirela Vaida, în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, a fost real sau regizat chiar către „anteniști”?

Cea care – teoretic – a încercat s-o lovească pe Mirela Vaida a fost o femeie complet dezbrăcată. Aceasta a strigat cu o voce spartă, disperată: „Dă-mi banii! Dă-mi banii!”.

VIDEO: „Atacul” apare la minutul 1.05

„Era vorba de vreo 300 de lei”

După ce a aruncat obiectul contondent, presupusa agresoare nu s-a dus țintă spre prezentatoarea emisiunii, ci s-a fâstâcit în jurul propriei axe, dându-i timp unui operator să intervină. Dar intervenția bărbatului nu a fost una în forță, ca în fața unui pericol de moarte. El nu a placat-o pe presupusa agresoare, nu a doborât-o la pământ, ci a tratat-o cu blândețe, interpunându-se între musafira-agresoare și speriata prezentatoare.

Operatorul avea să explice într-o emisiune (căci marketing-ul lucrează, nu stă degeaba): „Țipa întruna, spunea că are niște bani de luat de la doamna Mirela. Asta spunea non-stop. Era vorba de vreo 300 de lei. Nu a spus de unde această datorie, decât că are de luat acești bani și să i se aducă. Mai avea într-o pungă încă două bucăți de bolovani. A luat doar o bucată și a aruncat cu ea”.

Mirela Vaida pronunță cuvântul „farsă”

După pauza de publicitate (mai lungă decât de obicei), Mirela Vaida a revenit totuși în platou și și-a realizat emisiunea până la sfârșit. Apoi a venit soțul ei, care a luat-o din platou și au plecat împreună la munte, inclusiv cu cei trei copii. Era vineri seara, urma weekend-ul.

Ulterior, Mirela Vaida a scris pe Instagram: ”Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii”.

O frază ciudată, care pare să forțeze dramatizarea: „Presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul”. De unde să se cunoască dacă nu comunica ea?! Că doar n-o fi plâns live… și nici nu s-a dus la munte cu trenul, s-o vadă tot vagonul.

De observat și pronunțarea, de către însăși Mirela Vaida, a cuvântului „farsă”… Pare să fie o obsesie: nu cumva să creadă lumea că a fost o farsă!

„Ar fi pătruns pe o ușă laterală, neasigurată”

Femeia care a încercat s-o agreseze pe Mirela Vaida este din Iași și are vârsta de 40 de ani, a comunicat Antena 3, sora mai mică a Antenei 1.

Agresoarea are probleme psihice vechi și a fost dată, de către polițiști, pe mâina medicilor de specialitate, fiind internată la psihiatrie (și nu arestată preventiv), a mai transmis trustul de presă al familiei lui Dan Voiculescu.

Poliția Capitalei a emis vineri, din scurt, un comunicat.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date, ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.”

De atunci, nicio informație în plus, deși Poliția a avut acces la camerele de supraveghere. E drept, a fost weekend.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Hai să fim serioși: O… ȘARLATANIE-PENIBILĂ a „Latrinei1”, căci este CUNOSCUT faptul că sunt PRĂBUȘITE-RĂUUUUU RATING-urile televiziunilor „Varanului”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here