”PSD a sărbătorit alegerea lui Iordache”. Tomac, mesaj pentru Ciolacu după cheful neprotejat de la restaurant

0
572

După imaginile în care Marcel Ciolacu și Mihai Tudose sărbătoreau la Sărata Monteoru, într-un restaurant, fără respectarea măsurilor de protecție anticoronavirus, PSD și-a scos la înaintare noii candidați racolați din Sănătate, pentru a distrage atenția de la gestul petrecăreților fără mască și distanță.

Alexandru Rafila s-a repezit să facă o prezentare pe tema COVID, dar și-a pierdut repede vocea după câteva minute, dând vina pe… căldura din sală și pe mască.

Marcel Ciolacu, la rândul său, a spus că a plătit amenda și că a tras învățămintele necesare, dar a încercat și el să transforme incidentul într-o trambulină electorală pentru PSD, prin propunerea adresată celorlalte partide de a semna un Pact pentru Sănătate.

Eugen Tomac, președintele PMP, a răspuns sec pe pagina sa de Facebook:

„PSD a sărbătorit alegerea lui Iordache.

Fiind probabil într-un moment de euforie totală după alegerea pe viața a lui Iordache in fruntea Consiliului Legislativ, conducerea PSD a decis să marcheze victoria într-un restaurant, deși acest lucru este ilegal în aceste zile negre de pandemie.

Mesajul transmis de liderul PSD este unul foarte prost, pentru că vine la doar o zi după incident, când Marcel Ciolacu ne invită pe toți să semnăm un Pact pentru Sănătate.

În această perioadă în care nu avem medicamente, în care milioane de români nu se simt în siguranță, când milioane de elevi nu pot merge la școală, când tot mai mulți antreprenori își văd ruinate afacerile dezvoltate cu grijă ani la rând, când sute de mii de români nu mai știu dacă mâine vor avea un loc de muncă, politicienii au obligația să dea dovadă de mai multă responsabilitate și solidaritate cu națiunea.

De aceea, îndemnul meu este să nu mai încalce nimeni legea, să ne concentrăm energia pe soluții pentru a salva locurile de muncă și a combate pandemia.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

Încă o murătură artistico-conspiraționistă: agramatul Mihai Mărgineanu. Apără tâmpeniile lui Dan Bittman jignind „turma” și „multele oi senile” care respectă regulile anti-pandemie

Patriarhul Daniel amenință Guvernul cu mânia divină: “Regimul comunist a căzut, în 1989, la câteva luni după ce a interzis închinarea la sfintele moaște”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here