Și nevasta lui „Ciordache” ne arată două degete: îi plătim pensie specială de 5.200 de euro pe lună!

0
7510
Soții Florin & Magdalena Iordache

Magdalena Iordache, soția deputatului Florin Iordache (PSD), proaspăt numit de Parlament în funcția de președinte al Consiliului Legislativ, are o pensie specială de peste 5.000 de euro pe lună. Pensia ei a crecut cu aproximativ 500 de euro în ultimii doi ani.

Nevasta lui Ciordache s-a pensionat în 2015, la vârsta de 47 de ani!

„25.300 de lei pe lună este pensia soției lui Florin Iordache, fostă judecătoare la Înalta Curte de Casație și Justiție. Adică 5.277 de euro pensie pentru 30 de zile”, a constatat Virgil Burlă, jurnalist de investigații.

Magdalena Iordache a fost judecatoare la Secția Penală a Înaltei Curți. Pensia ei a crescut în ultimii doi ani cu peste 500 de euro.

În declaratia de avere din 2019, Iordache arăta că soția sa are o pensie anuală de 263.018 lei, încasând astfel 4.750 de euro pe lună.

În plus, nevasta lui Iordache avea și „venituri notariale”, astfel încât a ajuns la câștiguri de 7.400 de euro pe lună.

Iordache a apărat în Parlament pensiile speciale și a luptat ca ele să fie extinse și la primari. „Primarii trebuie să aibă pensii speciale, să vă intre bine în cap! România are nevoie de un Cod administrativ. Avem nevoie de o reformă administrativă. Primarii au nevoie de pensii speciale”, insista Florin Iordache anul trecut.

Ca președinte al Consiliului Legislativ, Florin Iordache va avea un salariu de 12.000 de lei pe lună, la care se vor adăuga și alte beneficii aferente funcției.

În decembrie 2020, Florin Iordache va împlini 60 de ani. Așadar, din 2025, și el va beneficia de o pensie specială, cea de parlamentar cu cel puțin trei mandate. În acest moment, nivelul unei asemenea pensii speciale este de circa 13.000 de lei.

„Ciordache” este sinistrul ministru al Justiției care, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, și-a pus semnătura pe OUG 13 / 31 ianuarie 2017. Tot el a condus Comisia specială de masacrare a legilor justiției, după pofta infractorului Liviu Dragnea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here