„DNA (o) să vină să vă ia!” Vlad Voiculescu a văzut contractele primăriței Firea și s-a luat cu mâinile de cap

0
5980
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, viitorul viceprimar USR-PLUS al Bucureștiului, anunță vremuri grele pentru Gabriela Firea și echipa sa de la Primăria Capitalei din ultimii 4 ani și 4 luni.

Într-un text postat marți pe Facebook, Vlad Voiculescu a dezvăluit: „De două zile mă uit pe contracte încheiate de Primăria Municipiului București pentru spitale și nu îmi vine să cred. DNA (o) să vină să vă ia!”

Vlad Voiculescu are o înțepătură adâncă și la adresa PNL, ironizând partidul care-l votează pentru a obține funcția de viceprimar și băgându-l în aceeași oală cu PSD – „aceste două partide patriotice”. Referirea consilierului USR-PLUS e la Eugen Nicolăescu, ministru al Sănătății pe vremea când PNL era asociat cu PSD în sinistra USL (2011-2014), dar atacul lui Vlad Voiculescu vizează și PNL-ul actual, aliatul său politic la Primăria Capitalei.

Mesajul lui Vlad Voiculescu

„În plină pandemie, Nicolae Bănicioiu a rămas fără imunitate.

Domnul Bănicioiu spune că este nevinovat, că nu ar fi luat în calitate de ministru PSD bani pentru a interveni pe lângă un ministru PNL pentru niște numiri și niște alocări de fonduri.

Noi știm că «lumea e rea» și că de fapt astfel de coțcării nici nu s-au petrecut pe tărâmul patriei noastre și mai ales în aceste două partide patriotice. Și mai ales în sănătate, unde toți politicienii s-au îngrijit doar de binele pacientului! Se știe!

De două zile mă uit pe contracte încheiate de Primăria Municipiului București pentru spitale și nu îmi vine să cred.

DNA (o) să vină să vă ia!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here