PSD își scoate sindicatele în stradă. Fără reacție când Dragnea călărea țara, Sanitas pichetează acum Parlamentul, iar polițiștii țipă la Guvern

8
3009

PSD apelează la una din “bombele” pe care le are îngropate în societatea românească: scoate din amorțire sindicatele. Fără griji, lipsuri și mustrări de conștiință când Dragnea călărea țara, sindicaliștii descoperă acum, subit, că au tot felul de probleme inacceptabile.

Reprezentanți ai Sanitas (sindicat care reunește lucrători din sistemul sanitar) pichetează Palatul Parlamentului, izbiți brusc de starea și calitatea actului medical în România. Sindicaliștii cer modificarea proiectului de buget pe 2021 pentru ca salariați din sistem și pacienții să aibă “sănătate de calitate la standarde europene”.

În Piața Victoriei s-au strâns reprezentanți ai sindicatului polițiștilor – al cărui șef a fost, până în decembrie, actualul deputat PSD Dumitru Coarnă. Sindicatul Național al Polițiștilor și al Personalului Contractual (SNPPC) din MAI e nemulțumit – evident – de Guvernul Cîțu.

Fără nicio doleanță timp de 7 ani, între 2012-2019, polițiștii s-au trezit din somn. Deloc deranjați de politizarea și deprofesionalizarea extremă a instituției în regimul PSD, de faptul că au ajuns să fie la cheremul unor baroni analfabeți care le pun șefi corupți și fără scrupule, polițiștii au stat cuminți din2012 până la căderea guvernului Dăncilă.

Lucrurile s-au schimbat imediat după aceea. Ei spun acum că sunt nemulțumiți de Legea salarizării și de Legea pensiilor militare de stat, iar revolta lor e atât de mare, încât i-au scris chiar o amendă simbolică premierului Cîțu, pentru că ar conduce haotic țara. În mod evident, Dragnea o conducea așa cum trebuie, pe direcție fermă în afara Europei.

Precedenta acțiune semnificativă a sindicatelor din Poliție trebuie căutată tocmai înainte de venirea PSD la guvernare: se întâmpla pe 24 septembrie 2010, în scandalosul miting de la Cotroceni. La fel ca și acum, atunci era în plină derulare o criză economică nemaipomenită, iar PSD îi punea pe șefii de sindicate să facă proteste împotriva măsurilor care aveau să scoată țara din dezastru.

Polițiștii instigați de liderii lor de sindicat au rămas de pomină, în 2010, scandându-i președintelui României – în acel moment era Traian Băsescu – “ieși afară, javră ordinară!”. Cazul este unic în istoria acțiunilor de protest ale sindicatelor de poliție din întreaga lume.

Ieșirea în stradă a sindicatelor teleghidate din umbră de liderii sindicali PSD-iști nu e nici nouă, nici surprinzătoare. Nu mai departe de zilele trecute sindicatul de la Metrou, condus de fostul deputat PSD Ion Rădoi, a reacționat visceral, ca o viperă călcată pe coadă, în ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a intrat în mafia spațiilor comerciale și publicitare din stațiile de metrou.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

8 COMENTARII

 1. Foarte bine ii fac guvernului liberal-userist+! Liderii sindicatelor cu trecutul lor securisto-mafiot si averile lor nejustificate plus sustinerea financiara a sindicatelor nu au fost niciodata verificati nici de parchetele liberalo-useristo+ si nici de ANAF-ul lui Citu in ultimul an de cand sunt la putere.

  • tudore, chiar prost mai ești, ultimul an parlamentul și ccr psd-ist, de ce nu ați ieșit pentru drepturile voastre când psd anunța creștere economică, atunci nu v-a mâncat în cur, acum cântați după psd care a vândut ți distrus țara!

   • Da, este prost, d-le Pataki , dar nu atat de prost incat sa nu joace bine pe o tema de propaganda care i-a fost suflata la ureche de derbedeii rosii, dupa ce mai inainte i s-a spalat complet creierul si a ajuns un fanatic oligofren , ca de altfel, marea majoritatea a psd-istilor!! Intretine atmosfera si deruteaza lumea, dar el , idiotul, nu este constient de ce spune, pentru ca vorbele spuse nu sunt produsul mintii lui !!! Mintea lui nu ii mai apartine de mult, altii i-o controleaza cum vor Despre „afacerile ” clanului mafiot Toapa- Pandele din articolul din numarul de azi, probabil ca nu l-a citit si nu l-a inteles , doar o fi vreun bou pupator de moaste de prin voluntari -bucuresti (ordinea in care am pus satele nu este intamplatoare)!!!!

 2. Culmea TUPEULUI-PORCESC (!), în special la… POLIȚIȘTI (!!!): numai ieri, de exemplu, aflam, inclusiv de-aici, că se cafteau „suedezii” (Sic!) pe mijlocul bulevardelor din Brăila, cu tot armamentu’ din dotare, ȘI… (CA-DE-OBICEI!) NU ERA UMBRĂ DE POLIȚAI, pe-acolo!!!

  De „Cazul-Caracal” își mai amintesc, oareeee…, NESIMȚIȚII ăștia?????!

  Maaaamaaaa-lor, deee… GOLANI-în-UNIFORMĂ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here