Cine e xenofobul dat afară de primarul Fritz: ca șef al Piețelor Timișoara, și-a trimis angajații să-i repare apartamentul secret de la București

6
4856
Ioan Nasleu

Ioan Nasleu, fostul director al societății Pieţe Timișoara S. A., ce aparține Primăriei Timișoara, a trimis în 2020 o echipă de muncitori din subordine pentru a face reparaţii în apartamentul său secret de la Bucureşti.

Nasleu a fost senator PRM în mandatul 2004-2008. În ultimii ani a fost consilier al primarului Nicolae Robu. Acum trei luni a fost dat afară din PNL pentru jigniri aduse președintelui Iohannis, premierului Orban și primarului Fritz, dar mai ales pentru derapajele sale xenofobe, antisemite.

Recent, incendiul de la cea mai mare piață de flori din Timișoara (aflată în subordinea sa) l-a prins în concediu în Florida. Primarul Dominic Fritz l-a dat afară, mai ales după ce a aflat cum abuza Nasleu de funcția sa pentru a-și crea avantaje materiale.

Conform Pressalert.ro, în vara anului 2020, directorul Nasleu a trimis doi muncitori de la Pieţe S. A. pentru a face reparaţii în apartamentul său secret de la Bucureşti. În acest timp, cei doi erau pontaţi ca lucrând la Timişoara, pentru societatea de pieţe.

Muncitorii trimişi la Bucureşti erau angajaţi la atelierul de reparaţii al Pieţe SA: electricianul Marius Ştefoni şi zugravul Ghiţă Iştoc.

Dezvăluire Pressalert.ro: „Ştefoni era, la acel moment, unul dintre oamenii de încredere ai lui Nasleu, fiind consătean cu acesta, de la Obreja, și adus în firmă în timpul mandatului său. Ulterior, când Ştefoni a refuzat să mai îndeplinească ordinele lui Nasleu, a fost dat afară din companie, la sfârşitul anului trecut, pe motiv de «eficientizare» a activităţii companiei. Preavizul electricianului este suspendat, deoarece acesta se află în concediu medical”.

Electricianul și zugravul. Mărturii care-l înfundă pe Nasleu

Mărturia lui Marius Ştefoni pentru Pressalert.ro: „Am fost contactat de Nasleu, telefonic, în timpul serviciului, să-l conving şi pe colegul meu Ghiţă Iştoc să mergem la Bucureşti, să punem la punct apartamentul (lui Nasleu – n. red.), pentru că vrea să-l închirieze. Ghiţă nu a fost de acord iniţial, dar i-am promis că fie ce-o fi, nu o să mai execut nicio lucrare după asta. Domnul director mi-a spus să nu spun nimănui de apartament, că e secret, nu trebuie să se ştie. Am plecat spre Bucureşti cu maşina de la Pieţe – TM 18 HUC, un BMW X5. Trebuia să vină şi domnul director cu noi, cu maşină, dar a optat să vină cu avionul, totuşi. La plecare, ne-a dat cardul dumnealui de la compania Pieţe S. A., să putem să alimentăm în Bucureşti şi pe drum. Dovezile se găsesc în notele contabile de la firmă, pentru că a avut delegaţie de deplasare”.

Muncitorii au avut de dat cu silicon, de curăţat sitele de la aparatele de climatizare, au schimbat becuri, au zugrăvit şi au făcut diferite reparaţii de interior.

Marius Ștefoni, electricianul: „Am dormit în apartament. Cu tot cu deplasare, a fost undeva la cinci zile, din 21 până în 25 iulie. Am fost pontaţi ca fiind la lucru. Acolo dormea şi el, că venea doar seara. Nu am primit decât bani de mâncare”.  

Ghiță Iștoc, zugravul: „Este adevărat. Anul trecut, nu îmi mai amintesc când, am fost trimis de domnul director Nasleu la apartamentul din Bucureşti. Sunt zugrav. Am făcut nişte mici reparaţii – erau nişte fisuri pe care am dat cu nişte gled şi am întins nişte tifel cu pensula”.

Pe când era consilier personal al primarului Nicolae Robu și șef al Piețelor, Nasleu a achiziţionat un apartament de peste 100.00 de euro în cartierul Băneasa, printr-o inginerie financiară care a mascat că este adevăratul proprietar. În acte apare firma GTA Telecomunication SRL, care aparţine soţiei lui Ionuţ Gaiţă, un liberal abonat la contractele cu Primăria Timişoara în timpul mandatelor lui Nicolae Robu.

Ioan Nasleu – Nicolae Robu

„Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. De ce toți candidații și așa-zișii învingători au nume de evrei?”

Ioan Nasleu a fost dat afară din PNL la începutul noiembrie 2020, după un potop de afirmații murdare, xenofobe, antisemite, într-o postare pe Facebook pe care ulterior a șters-o. A răbufnit, sinucigaș, PRM-istul din el!

Excluderea lui Nasleu a fost votată aproape în unanimitate de Biroul Politic Local al PNL Timișoara: 30 din 31 pentru excludere, plus un vot anulat.

Cu toate astea, Nasleu n-a vrut să plece din funcția de șef al piețelor din Timișoara. Până de curând, când Dominic Fritz l-a concediat.

Fragmente din postarea barbară a lui Ioan Nasleu

 • „Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut.”
 • „Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi, băieții, îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis, Orban etc., ca și acum. (…) Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să-i batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de ’89.”
 • „De ce toți candidații și așa-zișii învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției… Unde sunteți, colegii mei, să apărăm Constituția? Unde sunt bănățenii demni? Au ajuns să ne conducă homosexualii? Vă place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…”
 • Cei care-l susțin pe primarul Dominic Fritz sunt „niște papagali frustrați, iubitori de LGBT”.
 • „Izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură. Încă o dată zic, nu sunteți născuți să conduceți. Geppetto sunt serviciile, Pinocchio e Fritz, și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți.”
Ioan Nasleu – Klaus Iohannis

Fritz: „Greșeli manageriale grave. A preluat Piețe S. A. pe profit și a dus-o la pierderi de 3 milioane de lei”

Pe 13 februarie, primarul Dominic Fritz a cerut public, pe Facebook, îndepărtarea lui Nasleu. În acel moment, șeful Piețelor se afla în Florida, într-o vacanță de lux.

Dominic Fritz:

„Cer Consiliului de Administrație al Piețe S. A. să-l demită pe directorul Ionuț Nasleu.

Incendiul din Piața 700 este rezultatul unor greșeli manageriale grave. Sunt aici cu viceprimarul Cosmin Tabără să evaluăm situația.

Nu a asigurat condiții decente pentru comercianții de flori și nu s-a asigurat că această hală respectă legislația cu privire la prevenirea incendiilor. Dl Nasleu a preluat Piețe S. A. pe profit, dar, după 2 ani cu el la conducere, societatea a ajuns la pierderi de aproape 3 milioane de lei.

Comercianții care își desfășurau activitatea în hala de flori din Piața 700 ar putea fi mutați temporar în zona de legume-fructe, dar analizăm mai multe soluții, ca să poată să-și desfășoare activitatea în condiții decente și în siguranță.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

 1. Primarul Timișoarei, primărița Sectorului 1 – București, cea din Câmpulung-Muscel: primari U.S.R.-P.L.U.S. care-și fac treaba foarte bine!

  La fel de dinamici sunt și ceilalți primari ai Alianței, din Brașov, Bacău și de la Sectorul 2 din Capitală!

  FELICITĂRI și (MULT) SUCCES!!!!!!!

 2. BMW X5 mașina de serviciu a Pieței de flori??? Cu Logan nu se pot deplasa???
  D’aia suntem unde suntem și d’aia cred ceea ce cred străinii despre noi…
  Sunt plecat de 31 de ani din România, am venit de vreo 10 ori și de fiecare dată schimbările negative au fost mai vizibile decât cele pozitive…
  Pentru schimbare pozitivă România ar avea nevoie de o dictatură, Legea 18,un nou Canal dar de data asta pentru doctori(art. nehot), „injineri” + alți „lițențiați”
  și fandosite de birou cu unghii de te fac să te întrebi grav despre igiena lor intimă(la propriu și la figurat!)…!!!

  • Spuneți că sunteți plecat din țară de… 31 de ani (!) și (TOTUȘI!) vă doriți (pentru România)… DICTATURĂ (!) șiii… UN-NOU-CANAL (!)… (ca să nu mai vorbim despre… ANTISEMITISMUL-violent care reiese din precedentele postări ale dumneavoastră!)…

   Daaa’… unde sunteți plecat dom’le/tovarășe: înnn… Rusia, China-Populară, Coreea-de-Nord?????!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here