duminică, aprilie 14, 2024
AcasăMainPolițistul Godină a definit-o cel mai bine pe Șoșoacă: "Să vii cu...

Polițistul Godină a definit-o cel mai bine pe Șoșoacă: „Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc”

-

Printre cei exasperați de urletele isterice ale Dianei Șoșoacă se numără și Marian Godină, polițistul urmărit de 560.000 de oameni pe Facebook. Acesta remarcă un lucru semnalat și de presă: în ciuda faptului că Șoșoasă se comportă mizerabil, are un limbaj suburban și o atitudine arogantă față de “oamenii de rând”, totuși un număr șocant de mare de fani o aplaudă și încurajează.

Șoșoacă a fost în ultimele zile pretutindeni unde era rost de scandal, amenințând, urlând și insultând fără noimă în stânga și-n dreapta. I-a mințit pe mineri că le rezolvă problemele, a mers la Spitalul “Marius Nasta” și s-a certat cu paznicii pe motiv că nu-i permit să intre, a amenințat că va avea ea grijă de cei care “și-au permis” să înfrunte “un demnitar”.

Luni a umblat pe la ușile ministerelor, pretinzând că a fost delegată de mineri să le reprezinte interesele și că, dacă nu e primită, îi va aduce pe ortaci la București. Pentru că nimeni n-a băgat-o în seamă, a făcut crize de isterie în fața jandarmilor de la intrare și live-uri de balamuc pe Facebook.

Discursurile sale de zeci de minute, pline de minciuni, grandomanie și amenințări, au fost însă primite – surprinzător – foarte bine de fanii senatoarei, care i-au dat mii de like-uri pe Facebook și nenumărate comentarii favorabile.

- Advertisement -

Marian Godină a accentuat tocmai această reacție îngrijorătoare care dovedește cam cum arată o parte a populației României.

Postarea lui Marian Godină

„Singurul lucru de care ai nevoie să poți face asta nu e curajul, ci lipsa simțului ridicolului“

“La o știre despre o persoană care e prezentă oriunde e rost de făcut scandal, care zbiară și amenință cu plângeri penale pe oricine, cere să i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate și orice alți superiori, căci dumneaei, în calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezită să și-o decline răcnind, nu stă la discuții cu orice «muritor de rând», ci doar cu persoane de rang înalt, te aștepți să nu citești comentarii care să-i fie favorabile.

Dar nu e chiar așa, căci cu cât zbiară mai tare, cu atât, în mintea unora, deloc puțini, «are mai mult curaj de a spune lucrurilor pe nume», «e singura care luptă», «e o adevărată patrioată» etc.

- Advertisement -

I-aș întreba și eu pe cei care vorbesc cu atât de multă admirație despre această persoană:

E vreunul dintre voi atât de limitat încât nu ar putea să zbiere, să ceară demisii, să amenințe, să facă circ din orice, să se certe cu paznicii etc.?

Singurul lucru de care ai nevoie să poți face asta nu e curajul, ci lipsa simțului ridicolului.

Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc“.

Așa cum a ieșit la iveală în ultimele zile, după ce Șoșoacă a fost dată afară din AUR, avocata a ajuns în Parlament după o înțelegere ocultă a lui George Simion și Claudiu Târziu (șefii AUR) cu “partidul generalilor” al lui Ninel Peia. Înțelegerea a fost confirmată atât de liderii AUR, cât și de conspiraționistul Ninel Peia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Imi place Godina. Are un bun simt, adica dicernamant, capacitate de a intelege corect realitatea, din ce in ce mai rar intalnite la romani.

    Cat despre obraznicia Sosoancei de a se simti superioara doar fiindca are patalama de senator, cei care o admira au o scuza: multi se cred astfel si actioneaza astfel, doar ca sunt mai ipocriti. Poate ca si mai profitori.
    In felul ei rudimentar, ea aminteste se niste niste datorii pe care demnitarii nu si le fac.
    Din pacate, efectul poate fi dezastruos – incurajarea revoltelor si haosului, convenabile celor ingrijorati ca care actuala guvernare le-ar putea lua privilegiile.

  2. Ca intotdeauna Godina pune puncul exact pe … scroafa!!!!!! Felicitari dle Godina, ai curaj cat nu au zeci de colegi de-ai dumitale din hulita Politie Romana, uite si acum, aia in uniforma belesc ochii la sosoaie si nu o amendeaza pt ca nu poarta masca!!! Aia nu au oua, nu Godina!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -