Primarul Kievului, Vitali Kliciko, legendă a boxului profesionist, trage cu mitraliera și aruncă grenade după teroriștii ruși

2
5340
Kliciko și mitraliera

Pe fondul escaladării conflictului armat din estul Ucrainei și al creșterii agresivității Rusiei, primarul Kievului, Vitali Kliciko (49 de ani), a decis să înceapă antrenamentele militare, alături de adjuncții săi și de șefii districtelor Capitalei.

Sâmbătă, fostul campion mondial la box profesionist (versiunea WBC) a căzut sub un tanc, a aruncat o grenadă și a tras cu mitraliera, în timpul exercițiilor de apărare împotriva teroriștilor ruși.

Scenele, de-a dreptul uluitoare, au avut loc la centrul de pregătire Desna. Imagini de la fața locului au fost ulterior postate pe pagina sa de Facebook și preluate de cotidianul „Ukrainskaia Pravda”.

Declarații Vitali Kliciko

* „Autoritățile orașului sunt responsabile pentru securitatea din Capitală și trebuie să fie pregătite pentru orice eveniment.”

* „Astăzi, eu, șefii adjuncți ai administrației de stat din orașul Kiev și șefii de districte din Kiev am fost instruiți la centrul de instruire Desna și am luat la cunoștință de modul în care funcționează anumite unități militare. A fost și antrenament de luptă, de tragere. Mulți dintre noi am slujit în armată, dar abilitățile trebuie îmbunătățite.”

* „Comisarul militar din Kiev a remarcat un nivel destul de ridicat de pregătire a majorității participanților la exerciții.”

Kliciko aruncă grenada

Uriașul Vitali Kliciko (2,01 metri) a scris, pe pagina sa de Facebook, că asemenea exerciții privind organizarea apărării teritoriale vor fi regulate pentru întreaga conducere a Capitalei.

Kliciko în tranșee

Vitali Kliciko este fratele mai mare al lui Vladimir Kliciko (44 de ani), și el fost campion mondial la box profesionist, categoria grea.

Uriașul Kliciko la ședința de instruire

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Gabriel Liiceanu îl face praf pe Mircea Dinescu: „Un claun isteric, locuit de patima căpătuielii”, „pușlama ordinară”, „cultivă vulgaritatea, țopenia obraznică și infatuată”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here