VIDEO. Agramatul Daniel Ghiță (PSD), recital de maltratare a limbii române, în Parlament. Plus: înjură Europa și vrea cu Rusia

2
4886
Daniel Ghiță, cu ochii pe hârtie

Daniel Ghiță (PSD), deputatul de casă al clanului Firea-Pandele, a lovit de două ori, năprasnic, în acest sfârșit de săptămână: mai întâi limba română, apoi logica și bunul-simț politic.

Huliganul Ghiță a sustinut un nou discurs agramat și împiedicat în Parlament, chinuindu-se cumplit să citească timp de 3 minute de pe o hârtie.

Apoi, într-un interviu acordat unei publicații poloneze, Ghiță a lansat atacuri violente împotriva UE și a campaniei anticorupție din România, pronunțând cu evlavie numele Rusiei.

Agramatul Daniel Ghiță, fost luptător de kick-boxing, a avut o idee proastă: a luat cuvântul la tribuna Parlamentului pentru a-l “pune la punct” pe Mihai Polițeanu (deputat USR-PLUS), care recent i-a făcut o dedicație pe Facebook: “pumnii mei minte nu are” – apropos de comportamentul huliganic al PSD-istului în plenul Parlamentului.

„Domnule Polițeanu, vă voi întreba în mod misterios… în mod misterios sunt ținute pe loc lucruri perfect adevărate”

Hotărât să-i dea o replica lui Polițeanu, Ghiță a venit la pupitrul vorbitorilor cu o foaie de hârtie, de pe care s-a chinuit să citească timp de trei minute, ieșindu-i niște bazaconii stupide.

„Aceste fantome a trecutului ne urmărește și ne otrăvește viețile și astăzi”, a punctat Ghiță, stârnind hohotele de râs ale multor deputați.

VIDEO: Agramatul Ghiță în acțiune (în Parlament)

Vorbe de duh” marca Ghiță Agramatul

 • „Mă adresez de la acest microfon cu bună-credință și speranță că aveți înțelegere exact cele prezentate de mine.”
 • „Vă asigur că voi exprima în concret cu numai lucruri clare, cunoscute uneori chiar de organele cu competența respectivă.”
 • „Domnule Polițeanu, vă voi întreba în mod misterios… în mod misterios sunt ținute pe loc lucruri perfect adevărate, dar dezonorante din respect pentru mine, precum și pentru cauza locului de unde ne aflăm în acest moment cu toții.”
 • „Dar vă rog să ne spuneți… să-mi spuneți… să-mi răspundeți sincer, dacă puteți, măcar o dată în viață… (…) ce documentați… ce documente ați sustras…”
 • „Aceste fantome a trecutului ne urmărește și ne otrăvește viețile și astăzi.”
 • „… sunt unii copii sau nepoți care au tras… sau nepoții celor care au tras la Timișoara.”
 • „… la București și în alte puncte ale României, în care tinerii și-au vărsat efectiv sângele pentru și astăzi… pentru noi, astăzi, să le facem dreptate… și cele… cele ce nu sunt… precum și cele… și celor care au ales să trăiască în țara noastră, chiar și… și celor care au luat drumul pribegiei.”
 • „Cei care nu renunță la vechile năravuri înseamnă că vor să readucă România… și vor ca… ăăă… pe noi, toți, să ne întoarcă la acele timpuri cumplite.”
 • „N-am ridicat nimănui… m-am ridicat numai prin muncă.”

VIDEO: Huliganul Ghiță în acțiune (tot în Parlament)

Din puțul gândirii lui Ghiță: Europa cea rea și Rusia cea bună

Într-un interviu pentru publicația Mysl Polska, preluat de Aktual24.ro, deputatul Daniel Ghiță susține că lupta anticorupție din România este dirijată din exterior, pentru a lovi în “clasa politică autohtonă”.

Deputatul PSD s-a arătat nemulțumit și de parteneriatul strategic al României cu SUA. El visează relații special cu Rusia.

 • „Este perfect adevărat că anumite entități interne, cu sprijin extern, au acționat împotriva clasei politice autohtone, în așa fel încât să creeze oportunități și să facă loc acelor partide progresiste și unor lideri care corespundeau cel mai bine intereselor străine. Abuzul de anticorupție și pervertirea anticorupției s-au dovedit a fi cele mai corupte și mai dezastruoase practici.”
 • „Companiile străine nu au fost atinse nici cu o floare în toată această campanie anticorupție, ceea ce spune multe despre corectitudinea ei.”
 • „România s-a zbătut mult pentru Schengen, ca o dovadă că suntem primiți ca membri cu drepturi egale în UE. De fiecare dată însă, Schengen a fost folosit de Bruxelles și de Vest ca să obțină tot ce voia de la România fără să dea nimic în schimb. Și falsa campanie anticorupție, aceea manipulată, a fost legată la un moment dat de Schengen, pe motiv că atâta vreme cât avem MCV de la Bruxelles, nu merităm să fim în rândul țărilor civilizate.”
 • „Și cu promisiunea Schengen, Bruxelles-ul ne va lua în continuare tot ce mai avem valoros în România, fiind celebră blocada Olandei față de intrarea Romaniei în Schengen, de exemplu, pentru că își dorește Portul Constanța.”
 • „Guvernarea actuală, progresistă, vrea să vândă tot, la preț de nimic, și atunci când vom fi cea mai săracă țară din UE, atunci poate ne vor primi și în Schengen.”
 • „Nu înțeleg de ce România nu ar avea voie să-și apere interesele printr-un dialog constructiv cu Moscova, mai ales în ceea ce privește Republica Moldova. Dar progresiștii sar în sus când vine vorba de Rusia, și cei legați de popularii lui Merkel, și cei legați de Renew Europe a lui Macron. În timp ce adoratorii politicii europene au interzis dialogul cu Rusia în România, idolii lor de la Berlin, Paris sau Bruxelles insistă pentru afaceri și pentru discuții cu Rusia în interesul propriilor lor țări.”
 • „În România au fost mișcări de stradă intitulate #Rezist, care ne-au bătut la cap să nu mai dăm banii pentru biserici, ci pentru spitale, progresiști gălăgioși care voiau să distrugă tradițiile și credința poporului român, pe motiv că din cauza aceasta nu există bani de spitale. Atunci când România dă miliarde de dolari pe importuri de armament și investește în militarizare, acești protestatari nu-și mai amintesc de spitale și de banii necesari sănătății.”
Daniel Ghiță, huliganul agramat din Parlament

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Gabriel Liiceanu îl face praf pe Mircea Dinescu: „Un claun isteric, locuit de patima căpătuielii”, „pușlama ordinară”, „cultivă vulgaritatea, țopenia obraznică și infatuată”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here