Noi rafale de minciuni ale Senatoarei Urlătoare. Șoșoacă: „Raed Arafat e condamnat la moarte în țara lui de baștină” / „Persoane care nu mai practică medicina de zeci de ani, dar fac pe medicii la nivel înalt”

5
3475
Ciutacu în studio, Șoșoacă și Lazarus la Arcul de Triumf, doctorița-conspiraționistă Monica Pop la mijloc

Show-ul conspiraționist de miercuri seară, de la Arcul de Triumf, regizat de Diana Iovanovici-Șoșoacă și România TV, a adus o nouă rafală de minciuni grosolane, de-a dreptul penale, ale Senatoarei Urlătoare. Individa reconfirmă cu fiecare ocazie că este o mitomană incorigibilă.

Dincolo de afirmațiile scandaloase surprinse „la cald” de Ziaristii.com, au existat și alte declarații iresponsabile ale Urlătoarei, monitorizate de Paginademedia.ro.

Șoșoacă a afirmat senină că Raed Arafat e „condamnat la moarte, în țara lui de baștină„, deși nu are nicio dovadă în acest sens, ci „au fost emisiuni la principalele televiziuni în care a fost acuzat, iar domnul Arafat nu a dezmințit niciodată”. Asta este încă o minciună! „Principalele televiziuni” nu au difuzat niciodată o asemenea aberație.

O altă afirmație de mitomană este cea care-i vizează pe medicii infecționiști din România care participă la emisiuni televizate pe tema pandemiei Covid-19. „Avem tot felul de persoane care nu mai practică medicina de zeci de ani, dar fac pe medicii la nivel înalt”, a spus, disprețuitor, Senatoarea Urlătoare.

Care a fost reacția moderatorului-tonomat Victor Ciutacu la asemenea aberații? Una blândă, indulgentă, nesemnificativă, mai mult la alibi, ca acoperire la CNA. Șoșoacă a fost lăsată în majoritatea timpului să debiteze toate minciunile și calomniile posibile.

În studio a fost prezent și avocatul Gheorghe Piperea, recunoscut pentru dezinformările din mediul online, iar la proteste, alături de Șoșoacă, se aflau și alți doi conspiraționiști cunoscuți: deputatul-infractor Mihai Laca (ex-AUR) și jurnalistul-vuvuzea Luis Lazarus.

Dialogul Șoșoacă – Ciutacu

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Trădătorii nu au ce căuta în România! Atâta timp cât luptă împotriva drepturilor și libertăților românilor, cât luptă și distrug tot ce înseamnă filonul românesc, consider că acești oameni nu au ce căuta în România. Să se ducă acolo unde sunt lăsați să-și bată joc de popoare! De ce nu stăm domnul Fritz (primarul Timișoarei – n. red.) în Germania? De ce nu stă domnul Fritz în Austria? Nu i se permite să stea acolo și să facă ceea ce face în România? De ce nu se duce domnul Raed Arafat în țara lui de baștină, unde este condamnat la moarte? N-a ieșit niciodată să dezmintă această informație! Chiar, să ne spună…

Victor Ciutacu: Doamna Șoșoacă, asta cu condamnarea la moarte n-am auzit-o niciodată. Avem undeva un crâmpei de informație ca să confirme ceea ce spuneți?

Șoșoacă: Presa e plină de articole. Niciodată Raed Arafat nu a ieșit să dezmintă aceste informații. Atenție! Au fost și emisiuni la principalele televiziuni în care a fost acuzat. Niciodată nu a dezmințit.

Ciutacu: Doamna Șoșoacă, oricât de antipatic mi-ar fi mie domnul Raed Arafat, și îmi este în ultima perioadă, este la fel de cetățean român ca mine și ca dumneavoastră. A depus un jurământ de credință și are cetățenia română.

Șoșoacă: Domnule Ciutacu, dacă depunea jurământul de credință pentru România, trebuia să fie în slujba românilor și a României. Unde este Grupul de Comunicare Strategică? Unde este strategia comunicărilor? Nu există! Avem la conducere impostori fără facultate, doar cu liceu, și nici ăla nu știm dacă l-au absolvit cu bacalaureat. Avem tot felul de persoane care nu mai practică medicina de zeci de ani, dar fac pe medicii la nivel înalt. Este inaccetabil ceea ce se întâmplă!”

Ciutacu, cinic-mincinos: „Toți beneficiază de tratament egal”

Chestonat de Paginademedia.ro, Victor Ciutacu, tonomatul nr. 1 al gugarului Sebastian Ghiță, a spus că nu-și reproșează nimic din seara cu pricina. Evident, și explicațiile sale sunt pline de minciuni.

Ciutacu: „Așa am considerat eu de cuviință. Se petrecea un eveniment, l-am relatat. Nu impun oamenilor ce să spună pe post. De la Băsescu și Ponta până la Șoșoacă și Nicușor Dan, toți beneficiază de tratament egal. Când consider că se exagerează – iar la antisemitism și ură de rasă sunt extrem de sensibil, la fel ca și la atitudinile fasciste -, intervin. În rest, să trăiască libertatea de expresie, garantată de Constituție!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Gabriel Liiceanu îl face praf pe Mircea Dinescu: „Un claun isteric, locuit de patima căpătuielii”, „pușlama ordinară”, „cultivă vulgaritatea, țopenia obraznică și infatuată”

5 COMENTARII

  1. Actualii vinovati de mizeria de la cocinele TV sunt PNL+UDMR+USR+, cei care au puterea sa legifereze si sa reglementeze audiovizualul in Romania. USR+ il numeste in CNA pe sluga manipulatorilor si mincinosilor de la cocinele TV, mircea toma. Sosoaca poate sa spuna ce vrea, vina le apartine moderatorilor de cocinele TV care nu ii taie microfonul si care ii canta in struna si mai ales CNA-ului care nu sanctioneaza drastic pana la inchidere aceste cocine TV. USR+ prin anuntul ca il sprijina pe mircea toma pentru CNA a dat semnalul pentru cocinele mogulilor penali ca nimic nu se va schimba in CNA si ca manipularea, minciuna si manelizarea vor continua la cocinele TV fara a fi sanctionate de CNA!

  2. Șoșoacă și CEILALȚI agenți ai RUSIEI-PUTINISTE (!!!) aplică principiul enunțat de Francis Bacon care, în lucrarea sa “De dignitate et augmentis scientiarum”, scrie: “Audacter calumniare, semper aliquid haeret” („Calomniază/MINTE cu îndrăzneală, până la urmă tot se prinde ceva!”)…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here