Rănit în Ucraina și operat de 4 ori în 4 zile, un tanchist rus a rămas fără un metru de intestin. A fost concediat din armată pe motiv că e obez – a pus pe el 80 de kilograme!

0
3218
Sergentul Aleksandr Kolesnikov

Destin crunt al unui tanchist „denazificator” care a participat încă de la bun început la „operațiunea militară specială” a Kremlinului în Ucraina. Rănit pe front, acesta a ajuns într-un spital din Lugansk-ul ocupat de ruși, unde a suferit 4 intervenții chirurgicale în 4 zile. În urma lor a rămas fără un metru de intestin.

Lăsat acasă, sergentul Aleksandr Kolesnikov a pus pe el 80 de kilograme din cauza bolii. Când s-a întors la serviciu, șefii săi l-au concediat pe loc în semn de „prețuire” și „vitejie” arătată pe câmpul de bătălie, pe motivând că – potrivit raportului efectuat de comisia medicală militară – este obez! Acum, militarul șomer se pregătește pentru proces.

Povestea halucinantă a luptătorului Aleksandr Kolesnikov a apărut pe site-ul Novosibirsk online. Pe 24 februarie 2022, acesta a plecat să „denazifice” și să „demilitarizeze” Ucraina, iar în luna aprilie a acelui an s-a ales deja cu răni deosebit de grave în apropiere de orașul raional Popasnaia din regiunea Lugansk.

Ocupantul dezvăluie că și-a văzut moartea cu ochii în timp ce încerca să salveze doi camarazi din calea bombardamentelor lansate de apărătorii lui Zelenski. Inițial, el a fost transportat la o clinică din Lugansk, iar de-acolo, pe fondul complicațiilor, a obținut un transfer la Spitalul Militar Raional 1602 din Rostov.

Novosibirsk online: „Militarul Artem Kolesnikov a rămas fără despăgubire în urma concedierii din motive de sănătate. După ce s-a întors acasă fără un metru de intestin și a fost supus reabilitării, sergentul a renunțat la Forțele Armate pentru că s-a îngrășat 80 de kilograme din cauza unor complicații. Militarul e convins că și-a sacrificat sănătatea și a rămas fără nimic”.

După operații, medicii l-au trimis pe Kolesnikov, pentru recuperare, la sanatoriul „Anapski”, situat pe malul Mării Negre, în regiunea Krasnodar, la 12 kilometri distanță de orașul Anapa.

Vă prezentăm mărturia șocantă a tanchistului Artem Kolesnikov, care a făcut 4 operații în 4 zile.

„A început hemoragia internă, până la peritonită. Organele au fost scoase și spălate”

* „Am fost luat în stare gravă, au încercat să mă salveze și m-au salvat, slavă Domnului. În linii mari, în Lugansk au fost efectuate patru operații în patru zile. Am fost tăiat de aici până aici (Sergentul și-a trecut mâna de la piept până la vintre – n. red. Novosibirsk online).”

* „A început hemoragia internă, până la peritonită. Organele au fost scoase și spălate. Am încercat să mă ridic în prima zi și a fost greu când este o astfel de gaură aici. Nu m-au cusut, ci doar au fixat aceste drenaje.”

* „Nu puteam să mănânc nimic, nu puteam să fumez, dar am vrut. Băieții m-au ajutat să ajung la toaletă, acolo mi-am aprins prima țigară. Trebuia să mă întorc, dar nu mă puteam ridica de pe toaletă.”

* „În weekend pleacă medicii-șefi, rămân doar infirmierii. Am început să merg singur, încet, ca o babă, în fiecare zi de patru-cinci ori. Luni au intrat doctorii în cameră și m-au văzut pe balcon cu o țigară, cu cafea. Mi-au spus: «Ți-ai ieșit din minți?»”

* „Mi-au spus că mă vor concedia din motive de sănătate. Am crezut că toate acestea au fost legate de răni, dar am fost pur și simplu dat afară pentru că sunt obez, ceea ce se presupune că am mâncat acasă, iar aceasta este o complicație după traumele suferite. Am o hernie în zona rănită, gastrită, unele complicații cu glanda tiroidă și ficatul.”

A încercat să se angajeze la o companie de unelte agricole, dar n-a primit niciun răspuns

Trăgând linia, sergentul Kolesnikov n-a obținut nimic de pe urma celor două „operațiuni militare speciale”. S-a întors acasă din Ucraina cu răni deosebit de grave, fiind la un pas de moarte. Iar din spital a plecat fără un metru de intestin și cu multe alte boli apărute din pricina intervențiilor chirurgicale.

În plus, nu i s-a acordat nici titlul de „erou al Rusiei”, nici vreo altă distincție de înalt nivel de la Kremlin. Și, ca tacâmul să fie complet, n-a primit nici măcar un pumn de ruble drept despăgubiri din partea autorităților ruse. El spune că a încercat să se angajeze la Rostelmaș, o companie de unelte agricole din Rostov-pe-Don, dar nu i s-a oferit încă niciun răspuns.

Acum, conform Novosibirsk online, Kolesnikov vrea să-i cheme în fața instanței pe reprezentanții comisiei medicale: „După ce a primit toate documentele, Kolesnikov a încercat să obțină o plată garantată din partea armatei pentru răni de luptă. Cu toate acestea, compania de asigurări a răspuns că datele din raportul său nu se potrivesc cu nicio plată. Artem Kolesnikov merge în instanță pentru a contesta raportul comisiei medicale militare. În paralel, Artem încearcă să-și găsească un loc de muncă pentru a-și întreține cumva familia”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* A murit Costin Georgescu, primul director al SRI neimpus de KGB. Avea 81 de ani și era grav bolnav într-o clinică din Elveția

* Moartea crâncenă a celor 5 milionari care s-au dus în excursie la epava Titanicului. Submersibilul Titan a făcut implozie din cauza presiunii oceanului, la 3.800 de metri adâncime

* VIDEO. Simulare: așa a făcut implozie submersibilul Titan, lângă Titanic, pe fundul Oceanului Atlantic! Moartea celor 5 pasageri a fost instantanee

* VIDEO. Regizorul filmului „Titanic”, James Cameron: „Au fost avertizați! Catastrofă produsă de ignorarea avertismentelor”. Erorile de proiectare și amatorismul au dus la implozia submarinului Titan

* Nepotism scârbos al premierului Ciolacu: și-a numit-o șefă de cabinet pe Otilia Romașcanu, nașa fiului său, după ce pe nașul Lucian Romașcanu l-a făcut senator și ministru!

* Marcel Ciolacu și-a plasat nepoata într-o sinecură la Radioul public! Premierul tocmai clama: „Nu mai vreau dezmăţ la stat, cu mii de angajări şi tot felul de pile!”

* VIDEO. Neisprăvitul Ciolacu, gafă după gafă. Joi: „România trece de la fapte la vorbe”. Vineri: „Băluță și Negoiță sunt cei mai performanți primari din municipiul Buzău”

* Fostul primar Piedone, condamnat pentru moartea a 64 de oameni în incendiul de la Colectiv – eliberat de ICCJ și repus în funcție de Prefectura PSD! / „Am puterea, am Sistemul, sunt șmecher. Am judecătorii în buzunar, iar ăia de la Colectiv o vor lua în gură!“

* Ambasadorul rus Valeri Kuzmin laudă AUR: „În timp ce cercurile politice românești vorbeau despre necesitatea de a se supune voinței noului hegemon neocolonial SUA, AUR a început să vorbească despre interesele naționale”

* Prostie bubuitoare la Realitatea Plus. Fiica patronului: „Cei de la OMV-Petrom au găsit mai mulți țiței. Cei mai mulți țiței din ultimele decenii!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here