VIDEO. Simulare: așa a făcut implozie submersibilul Titan! Moartea celor 5 pasageri, lângă epava Titanicului, a fost instantanee

0
4455
Submersibilul Titan

O simulare video a modului în care s-ar fi produs implozia submersibilului Titan a fost publicată pe Youtube, vineri, de canalul MST Productions. Conform imaginilor, totul s-a produs rapid, duminică, 18 iunie, iar „mini-submarinul” s-a dezintegrat precum o bilă de foc.

Implozia ar fi avut loc într-o fracțiune de milisecundă, potrivit lui Aileen Maria Marty, profesoară la Universitatea Internațională din Florida, ex-ofițer naval, citată de CNN.

„Întregul submersibil s-ar fi dezintegrat înainte ca oamenii din interior să-și dea seama că există o problemă. În cele din urmă, printre multele moduri prin care putem dispărea, acesta este nedureros”, a transmis Aileen Maria Marty pentru CNN.

VIDEO: Simularea impoziei care a distrus Titan

Cele 5 victime din submersibilul Titan

  • Hamish Harding (58 de ani) – om de afaceri, miliardar şi aventurier britanic
  • Shahzada Dawood (48 de ani) – om de afaceri, cetățean britanic de origine pakistaneză
  • Suleman Dawood (19 ani) – cetățean britanic, fiul lui Shahzada Dawood
  • Paul-Henri Nargeolet (77 de ani) – explorator francez, expert în cazul Titanic
  • Stockton Rush (61 de ani) – american, fondatorul şi directorul executiv al OceanGate Expeditions.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Moartea crâncenă a celor 5 milionari care s-au dus în excursie la epava Titanicului. Submersibilul Titan a făcut implozie din cauza presiunii oceanului, la 3.800 de metri adâncime

* VIDEO. Regizorul filmului „Titanic”, James Cameron: „Au fost avertizați! Catastrofă produsă de ignorarea avertismentelor”. Erorile de proiectare și amatorismul au dus la implozia submarinului Titan

* Afaceristul american mort pe fundul oceanului declarase că nu angajează „bărbați cu experiență militară” pentru că „oricine poate conduce submersibilul” cu o consolă de jocuri video

* Nepotism scârbos al premierului Ciolacu: și-a numit-o șefă de cabinet pe Otilia Romașcanu, nașa fiului său, după ce pe nașul Lucian Romașcanu l-a făcut senator și ministru!

* Marcel Ciolacu și-a plasat nepoata într-o sinecură la Radioul public! Premierul tocmai clama: „Nu mai vreau dezmăţ la stat, cu mii de angajări şi tot felul de pile!”

* VIDEO. Neisprăvitul Ciolacu, gafă după gafă. Joi: „România trece de la fapte la vorbe”. Vineri: „Băluță și Negoiță sunt cei mai performanți primari din municipiul Buzău”

* Fostul primar Piedone, condamnat pentru moartea a 64 de oameni în incendiul de la Colectiv – eliberat de ICCJ și repus în funcție de Prefectura PSD! / „Am puterea, am Sistemul, sunt șmecher. Am judecătorii în buzunar, iar ăia de la Colectiv o vor lua în gură!“

* Ambasadorul rus Valeri Kuzmin laudă AUR: „În timp ce cercurile politice românești vorbeau despre necesitatea de a se supune voinței noului hegemon neocolonial SUA, AUR a început să vorbească despre interesele naționale”

* EDITORIAL. Atunci am păcălit cenzura sovietică! Lupta noastră pentru alfabetul latin, în imperiul limbii ruse

* Prostie bubuitoare la Realitatea Plus. Fiica patronului: „Cei de la OMV-Petrom au găsit mai mulți țiței. Cei mai mulți țiței din ultimele decenii!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here