Prostie bubuitoare la Realitatea Plus. Fiica patronului: „Cei de la OMV-Petrom au găsit mai mulți țiței. Cei mai mulți țiței din ultimele decenii!”

5
5883

Continuă cu efervescență emisiunile-horror ale Alexandrei Păcuraru, beizadeaua patronului de la televiziunea conspiraționistă-șoșocară-dragnistă Realitatea Plus, Maricel Păcuraru. Și marți seară, ticăloșia și prostia s-au amestecat într-un ghiveci penibil, născut dintr-o rea-credință scandaloasă.

Ticăloșia din emisiunea „România Suverană” de la Realitatea Plus: atacurile repetate și gratuite la adresa primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, și a partidului acesteia, USR. Concluzia moderatoarei Alexandra Păcuraru: „Franțuzoaica” trebuia de mult arestată! A văzut beizadeaua Păcurarului – fiică de pușcăriaș recidivist – niște imagini care i-au conferit aptitudini de magistrat (deși n-are studii), au lămurit-o că primărița Armand a furat voturile, alegerile și, evident, România. Nicio acțiune în justiție n-a confirmat o asemenea teorie, ba dimpotrivă, Antena 3, România TV, Mihai Gâdea, Mircea Badea și Victor Ciutacu au fost obligați de instanță să plătească despăgubiri după ce au mestecat aceeași minciună pe care o reia acum Alexandra Păcuraru.

E de observat absurdul situației: fiica unui pușcăriaș recidivist zice că tatăl său a fost condamnat abuziv, fiind nevinovat, dar Clotilde Armand ar trebui să fie arestată, deși justiția nu are pe rol niciun dosar pe numele ei!

Grav este și conflictul de interese din acest caz: familia Păcuraru își folosește televiziunea pentru campanii de linșaj împotriva Clotildei Armand pentru că primărița USR refuză să plătească sume exagerat de mari companiei de salubritate la care familia Păcuraru este acționar principal, cu o participare de peste 40%. Asta nu e presă, e rețetă interlopă!

Clotilde, judecată la TV. Păcuraru: „Ar fi fost arestată”. Durgheu: „Era în executarea pedepsei deja!”

La emisiunea de marți, Alexandra Păcuraru a adus câțiva invitați dispuși s-o înjure pe Clotilde Armand și partidul acesteia.

Unul din Danemarca zicea că USR e „cea mai mare dezamăgire” politică.

Avocatul Durgheu se mira – ca și moderatoarea – că primărița Sectorului 1 nu e încă arestată…

Beizadeaua înceată la minte a lui Cozmin Gușă nu suportă muzica de la concertele din Sectorul – deci, jos Clotilde!

Fostul senator Marius Marinescu constată: „Știm ce tragedie s-a întâmplat la Colectiv, iar primarul Piedone e în pușcărie”. Iar moderatoarea găsește vinovata și pentru Colectiv: „Și doamna Clotilde… n-a învățat nimic”!

Apoi, Alexandra Păcuraru plusează mojic: „Dacă s-ar fi întâmplat ceea ce am văzut pe camere, la votare, atunci – uite procesul, nu e procesul, uite sacul, nu mai e sacul –, cred că ar fi fost arestată”.

Avocatul Durgheu face afirmații iresponsabile, ca să-i cânte în strună moderatoarei: „Era în executarea pedepsei deja! Dacă era membru al oricărui alt partid – PSD sau PNL –, era în executarea pedepsei deja”.

Moderatoarea e de acord, îl confirmă prin gesturi largi, îi mulțumește că susține jocul murdar al afacerii-de-familie Realitatea Plus.

Marius Marinescu – Florin Durgheu

Doza de prostie: „Mai mulți țiței! Cei mai mulți țiței din ultimele decenii!”

Doza de prostie e omniprezentă în emisiunile Alexandrei Păcuraru, autoarea unor gafe monumentale, a unor derapaje xenofobe incalificabile și a unor scenete de țață-de-la-piață. Nivelul manelist al prestațiilor acesteia, care face eforturi să se ridice la nivelul unei actrițe de telenovele venezuelene, e o constantă în cele trei ore ale „României Suverane”, dar uneori moderatoarea-beizadea se depășește pe ea însăși.

Marți, Alexandra Păcuraru a produs o nouă barbarie la adresa limbii române. Fiica lui Maricel Păcuraru își iubește atât de mult țara, încât îi stâlcește limba cu o voluptate vecină cu nesimțirea.

De data asta, am aflat că substantivul țiței are singular și plural! Există unul sau mai mulți țiței!!! Dacă ești ghinionist, ai un țiței; dacă te lovește norocul, poți avea doi, trei, cinci sau 100 de țiței!

Alexandra Păcuraru: „Vreau să mergem mai departe, să vorbim despre o altă tragedie (după Colectiv – n. red.): OMV-Petrom – între ghilimele, că nu ne putem noi folosi de resursele pe care le avem aici. Coincidență sau nu, cei de la OMV au făcut o mare descoperire. Ce credeți că au descoperit? Mai mulți țiței! Cei mai mulți țiței din ultimele decenii, spun ei. Hai, vedem materialul și intrăm în legătură și cu domnul profesor Petrișor Peiu…”

Problema e nu că OMV-Petrom a găsit mai mulți țiței, ci că ar putea găsi mai mulți petroli! :)))

Și-a jignit invitatul care-i taxase ignoranța: „Dar la ce folosiți formolul? Vă faceți masaj cu formol?”

Nivelul precar al moderatoarei a fost sesizat și de unul dintre invitați, medic de profesie, când era discutat subiectul alimentelor periculoase pentru sănătate. Cum Alexandra Păcuraru avea o idee fixă, aceea că mâncăm formol (!!!), medicul s-a enervat și a trimis-o la cratiță: „Dvs. n-ați auzit în viața dvs. de formaldehidă și nu știți ce e aia!”.

Dar nici vedeta familiei Păcuraru nu s-a lăsat, a ținut – ca de obicei când e pusă la punct – să-și jignească invitatul: „Dar la ce folosiți formolul? Vă faceți masaj cu formol?”.

VIDEO: Dialogul aprins poate fi urmărit AICI, între minutele 2:55 și 4:25.

Alexandra Păcuraru și medicul care a ridiculizat-o

Dialogul dintre Alexandra Păcurarul și medicul-invitat

Medicul: „Dvs. n-ați auzit în viața dvs. de formaldehidă și nu știți ce e aia!” / Moderatoarea: „Dar la ce folosiți formolul? Vă faceți masaj cu formol?”

Medic: Vorbiți aicea cu dispreț de nitriți și de nitrați. Vorbim de formaldehidă și n-are nicio legătură formaldehida, cum ajunge ea în mâncare. Trebuie să fim nebuni…

Alexandra Păcuraru: Cum adică?!

Medic: Nu, nu, nu…

Alexandra Păcuraru: Cum adică?!

Medic: Nu, foarte puțin… Întrebați-l pe dom’ doctor!

Alexandra Păcuraru: Păi, ajunge, cum adică?! Păi, ajunge! Cum nu ajunge, domnule doctor?

Medic: Nu, aveți dvs. un fix cu formaldehida…

Alexandra Păcuraru: Am și cu asta, pentru că e pentru îmbălsămare…

Medic: … și vă contrazic, pentru că nu despre asta e vorba.

Alexandra Păcuraru: Așa, contraziceți-mă! E bine să ne îmbălsămăm… în timp ce mai suntem vii.

Medic: Trebuie să vorbim despre nitriți și despre nitrați Ăstea dau în corp nitrozamine și nitrozamide. Astea sunt cancerigene…

Alexandra Păcuraru: Și ce face formolul?! Formolul… formolul…

Medic: … nu se moare azi-mâine, se moare după ani de zile.

Alexandra Păcuraru: Nu contează, se moare! Păi, sunteți doctor și spuneți că nu e un risc?! E risc tot ce înseamnă otravă și te duce în prag de moarte…

Medic: Păi, eu vă vorbesc despre otrăvuri și dvs. mă întrerupeți…

Alexandra Păcuraru: Păi, cum îmi spuneți mie că nu este așa?! Că am eu un fix cu formolul…

Medic: Nitriții și nitrații sunt foarte periculoși…

Alexandra Păcuraru: … și la fel și formolul. Este pentru îmbălsămare, nu se consumă în fructele exotice.

Medic: Dvs. n-ați auzit în viața dvs. de formaldehidă și nu știți ce e aia!

Alexandra Păcuraru: Da’ trebuie să aud?! Trebuie să-l folosesc la morgă…

Medic: Păi, trebuie să auziți și să înțelegeți despre ce e vorba, că dacă nu înțelegeți…

Alexandra Păcuraru: Ăsta trebuie folosit la morgă, domnule…

Medic: Nu… nu numai.

Alexandra Păcuraru: Dar la ce? Pentru ce îl folosiți? Vă faceți masaj cu formol?

Medic: Dar… despre ce…?! Vorbim prostii acuma… Vorbim prostii.

Alexandra Păcuraru: Păi cum, nu ziceați că vorbiți lucruri serioase?!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un decret rușinos semnat de președintele Emil Constantinescu în 1999: grațierea lui Maricel Păcuraru, infractor cu vocație de recidivist. Acum e patronul Realitatea Plus, televiziune care face politică anti-europeană și rusofilă

* Minciuna lui Iohannis: „Românilor li s-a promis stabilitate și au primit stabilitate”. În realitate, românilor li s-a promis „fără PSD” și „fără pensii speciale”, dar au primit PSD și super-pensii speciale! Iar stabilitatea a fost doar politică, nu și în privința prețurilor

* Caracatița din Buzău a lui Ciolacu: 104 rubedenii și prieteni care sug de la stat peste 6 miliarde de lei! Șeful PSD, viitor premier, n-a muncit până la 37 de ani

* Sindicatele din Educație suspendă greva punând Guvernului două condiții financiare grele, dar „uitând” cele trei măsuri care ar însănătoși sistemul

* VIDEO+FOTO. Înregistrarea-cheie din TVR: cele 14 secunde în care Olaianos o „gâtuie” pe colega sa Nadine Vlădescu. O ridică în aer și o izbește de perete. Filmul agresiunii în 22 de fotografii

* Furia tâmpă a lui Olăroiu: „Eu, când aud de UE, înnebunesc! Ce ne dă nouă Europa?! Ne pune tot felul de restricții, dar nu ne dă nimic în schimb”

* PSD-istul Mihai Tudose, acuzat de consiliera sa de la Bruxelles că a hărțuit-o sexual. „Îmi spunea să merg în fața lui ca să-mi vadă fundul. Vorbea vulgar, făcea aluzii: «Îmbracă-te mai mult în fustă, știi că ai craci frumoși!»”

* Prigojin anunță un viitor sumbru pentru banda lui Putin: „Suntem la 2-3 luni de plutoanele de execuție” / „Rusia va pierde teritorii”

* Trump ținea în dormitor și în baie, lângă WC, munți de documente secrete, inclusiv planuri nucleare! E inculpat pentru 37 de capete de acuzare. Au început să-l abandoneze și avocații

* Viața și moartea lui Silvio Berlusconi. I-a pupat mâna lui Gaddafi, îl admira pe Putin, l-a făcut „nazist” pe Martin Schulz, a triumfat de 5 ori cu AC Milan în Europa. De urmările Covidului n-a scăpat niciodată

5 COMENTARII

  1. RealitateaTv a devenit o televiziune de o ipocriizie sinistra. „Beizadeaua”, in tinute deocheate, tzopaie pe tocuri, tamaiaza, se roaga din cinci in cinci minute impreunand mainile si elogiind biserica, amesteca minciuna cu adevarurile triste ale epocii facand-o pe justitiara, pozand in salvatoarea natiunii.
    Desi, este din aceeasi tabara cu puterea atunci cand ataca USR, exploateaza neregulile pe care puterea le ofera din belsug, urmarind de fapt popularitate si o pozitie eligibila pe o lista electorala.
    Ii canta in struna o liota de ratati, fiecare avand interesul lui, dar pozand in mari patrioti.

  2. Iata ce iese cand o beizadea intretinuta deschide gura si face pe jurnalista!😬 Te strici de ras la inceput,ca prima reactie,apoi te iei cu mainile de cap si spui:”Doamne cu ce ti-am gresit de ne-ai blestemat in halul asta!”🤢😵‍💫🥺😰

  3. Din păcate, observăm tot mai des în presă, chiar și scrisă, astfel de „nimicuri” pe care suntem nevoiți să le interpretăm și să facem apel la propriile filtre pentru a înțelege ce vor acești „jurnaliști” să spună. Am întâlnit chiar schimbare de sens al relatării pe parcursul unei singure fraze, sunt sigur că persoana respectivă ori era foarte obosită ori nu a mai dat importanță, ceea ce este foarte dezamăgitor.
    Mă întreb, cum de nu există o formă instituțională de corectare sau chiar eliminare a acestor gafe „gazetărești”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here