Marcel Ciolacu și-a plasat nepoata într-o sinecură la Radioul public! Premierul tocmai clama: „Nu mai vreau dezmăţ la stat, cu mii de angajări şi tot felul de pile!”

4
1412
Andreea, nepoata lui Marcel Ciolacu, a simțit nevoia să viziteze, ca orice bugetară care se respectă, Colosseumul din Roma

Marcel Ciolacu se dovedește, până acum, cel mai tupeist dintre premierii României post-decembriste – scârbos de tupeist! Actualul premier și-a băgat nepoata, pe Andreea Ciolacu, la Radioul public, scrie G4Media.ro. În aprilie 2020, aceeași tânără buzoiancă fusese angajată, fără concurs, pe post de consilieră la Institutul Cultural Român (ICR), apoi detașată la Serviciul Mari Programe.

Comportamentul lui Ciolacu este de o sfidare fără precedent chiar și pentru clasa politică românească. În 2020, pe când la guvernare se afla coaliția PNL-USR-UDMR, actualul premier acuza: „Liberalii n-au nicio limită! Și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului!”.

În acest timp, nepoțica Andreea Cioacu (ajunsă între timp la frumoasa vârstă de 37 de ani) era angajată bugetară de lux și mutată din post în post, în funcții unde se câștigă bine fără să faci nimic.

Începând din 2017, Andreea Ciolacu fusese plasată în Parlament, pe post de consilier la un cabinet parlamentar, dar ciugulea bani și de la firma din Buzău a fraților Ciolacu.
Apoi, tânăra a fost băgată în Institutul Cultural Român – transformat de actuala coaliție într-o sursă de sinecuri tocmai pentru astfel de personaje precum nepoata șefului PSD –, pe post de consilier. S-a evitat astfel un examen de angajare la Serviciul Mari Programe, unde Andreea Ciolacu a fost mutată ulterior prin transfer.

De aici, drumurile i s-au deschis extraordinarei nepoțele Ioana Andreea Ciolacu. Aceasta a fost parașutată mai departe, pe post de „specialist în dezvoltarea instituțională”, la Societatea Română de Radiodifuziune.

În 2022, conform declarației sale de avere, Andreea Ciolacu a câștigat 27.311 lei de la ICR, unde a rămas consilier, și alți 62.777 lei de la Radioul public. În total, a încasat oficial 100.088 lei (8.340 lei/lună) din două posturi unde este foarte greu de spus ce face exact.

De fapt, cazul Andreea Ciolacu pare definiția de manual a sinecurii pentru rudele politicienilor în statul român.

Între timp, nepoțica a intrat în concediu de maternitate.

Între declarațiile sforăitoare cu care a luat ochii telespectatorilor de la posturile TV ale oligarhilor, Marcel Ciolacu proclama, imediat după ce ajunsese premier: „Nu mai vreau dezmăț la stat cu mii de angajări și tot felul de pile”.

Urmarea: luni a angajat-o pe nașa fiului său, Otilia Romașcanu (soția senatorului și ex-ministrului Lucian Romașcanu) pe post de directoare a Cabinetului său de prim-ministru. În paralel, și-a rezolvat și nepoata, la Radioul public.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Nepotism scârbos al premierului Ciolacu: și-a numit-o șefă de cabinet pe Otilia Romașcanu, nașa fiului său, după ce pe nașul Lucian Romașcanu l-a făcut senator și ministru!

* Ciolacu subjugă PNL: l-a pus pe PSD-istul Neacșu, prin ordonanță de urgență, șef peste ministrul de Finanțe și SGG! Ghinea (USR): „PNL a ajuns un banc cu Bulă”

* Ciolacu le arată liberalilor cine-i șeful: refuză să le pună omul secretar general al Guvernului, după ce Ciucă a acceptat un penal PSD-ist în funcție. Miza: controlul asupra firmelor de stat

* Regimul Iohannis-PSD, pus la zid de SUA: a redus lupta contra traficului de persoane și i-a scăpat pe infractori prin metoda prescripției. Există bănuiala complicității la nivel înalt!

* Paleologu, după Congresul USR: „E extraordinar de important ca Drulă, Tomac și Orban să facă împreună ceva, eventual să discute și cu UDMR. Dacă ei nu propun o alternativă, ne ducem dracului!”

* Lovitură-trăsnet dată de Maia Sandu taberei pro-ruse: Partidul Șor a fost declarat neconstituțional și e dizolvat! Nică măcar Ciutacu n-a reușit să-l salveze, deși s-a străduit

* EDITORIAL. Atunci am păcălit cenzura sovietică! Lupta noastră pentru alfabetul latin, în imperiul limbii ruse

* Prostie bubuitoare la Realitatea Plus. Fiica patronului: „Cei de la OMV-Petrom au găsit mai mulți țiței. Cei mai mulți țiței din ultimele decenii!”

* ANALIZĂ. Catastrofa demografică: în următorii 70 de ani, populația Chinei se va înjumătăți! Prăbușire de la 1,4 miliarde la 700 de milioane

* FOTBAL. Cei patru sfinți care ne-au adus un 2-2 miraculos în Elveția: Sfântul VAR, Sfântul Mihăilă, Sfântul Moruțan și Sfânta Bară. Goluri-dinamită în minutele 89 și 90+2. VAR-ul merită o statuie: ne-a salvat și în Kosovo, și în Elveția

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here