„O monstruozitate! Doar mintea bolnavă a PSD-iștilor poate gândi o lege prin care părinții să-și bage copiii la pușcărie”

2
1129
Dan Vîlceanu

Săpămâna pe care tocmai o încheiem a adus o nouă monstruozitate marca PSD. Una la care o minte sănătoasă nu se putea gândi.

Joi a fost anunțat proiectul de lege inițiat de 73 de parlamentari ai Puterii, majoritatea de la PSD. Opinia publică a fost șocată: să umpli pușcăriile cu cetățeni care nu le plătesc pensie părinților lor este o perspectivă sinistră.

A doua zi, speriată de reacția societății, Viorica Dăncilă a declarat că nici Guvernul, nici PSD nu susțin așa-zisa „Lege a Recunoștinței”.
Cea mai severă și argumentată poziție față de această inițiativă nebunească a venit de la deputatul Dan Vîlceanu, vicepreședinte PNL. Acesta i-a trimis pe PSD-iști la balamuc.

Comunicatul lui Dan Vîlceanu (vicepreședinte PNL)

„Un exemplu de degradare mintală”

„Cel mai potrivit exemplu pentru nivelul de degradare morală, mintală și politică a celor din PSD și ALDE a venit prin proiectul de lege care obligă copiii să le plătească părinților pensie de întreținere sub sancțiunea pușcăriei.

Probabil, parlamentarii PSD au identificat în această soluție legislativă modalitatea prin care să-și salveze bătrânețile după dezastrul de guvernare din ultimii ani de zile, întrucât cu siguranță niciun român cu capul pe umeri nu-i va mai vota.”

„O culme a analafabetismului democratic”

„Această inițiativă legislativă reprezintă o culme a analfabetismului democratic și o mutație fabuloasă în mintea unor oameni care nu mai au nicio tangență cu realitatea, cu cetățenii, cu normele bunului-simț.

Orice cetățean, care realizează faptul că a primit încrederea românilor pentru a exercita un mandat în numele lor, ar fi probabil incapabil măcar să gândească o asemenea monstruozitate.”

„Liviu Dragnea nu a apucat să mai semneze și această inițiativă, deși îi fusese rezervat primul loc pe listă”

„Numai cineva care și-a pierdut complet uzul rațiunii poate justifica o astfel de reglementare prin faptul că tinerii care au ales să părăsească țara, tocmai din cauza PSD, pentru a-și găsi un rost în viață, trebuie să fie constrânși să-și susțină părinții. Este dreptul și libertatea copiilor să facă acest lucru, și nu are nimeni căderea morală, cu atât mai puțin PSD, să judece asemenea chestiuni.

Toți cei 73 de parlamentari PSD și ALDE care au semnat această inițiativă legislativă ar trebui să demisioneze instant din Parlamentul României. Aceasta ar fi normalitatea, dacă România nu ar fi în situația de a avea în funcție un Parlament care sfidează voința poporului, pe care se presupune că îl reprezintă. Din fericire, Liviu Dragnea nu a apucat să mai semneze și această inițiativă, deși îi fusese rezervat primul loc pe listă.”

„Nu mai au bani? Să concedieze sinecuriști, beizadele și politruci!”

„Somăm PSD să retragă din circuitul legislativ acest proiect și să se angajeze public că nu va susține inițiativa, în cazul în care vreunul dintre semnatari nu renunță la proiect.

Dacă PSD a ajuns la fundul sacului cu bugetul de pensii și nu știe de unde să mai facă rost de bani, le sugerăm să înceapă să concedieze din sinecuriștii, beizadelele și politrucii băgați pe ușa din dos în ultimii ani în aparatul de stat, care nu fac decât să consume bani publici fără să producă vreun serviciu public.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Nebunie PSD-istă: copiii, obligaţi prin lege să le asigure pensie părinţilor! Dacă nu, la puşcărie!

* Mamă, să nu mă bagi la puşcărie!

* Efectul Dăncilă: gaze româneşti mai scumpe cu 33% decât cele de import şi primii în UE la bani pentru bugetari

* „Sistemul de pensii nu va mai putea să plătească”. Emil Boc ştie deja care va fi soarta pensiilor speciale

* Dăncilă face joc dublu: publică rapoartele GRECO, dar nu ține cont de recomandările lor, care sunt obligatorii! Miza: SS-Gestapo

* Cine-ar fi crezut: Macron s-o lase pe Kovesi fără rival la şefia Parchetului European!

VIDEO. Îngrozitoare, țața Grapini! A țipat la Donald Tusk ca o mahalagioaică, dar se laudă că i-a dat „șah-mat”

* Tragedie la dublu: soţia bărbatului omorât de criminalul din Făget a murit la spital. Cei doi soţi ieşiseră să alerge în parc

VIDEO. Imagini de la capturarea criminalului cu bâta. Individul e psihopat. Zice că a omorât din cauza unei icoane de argint

Dosar DNA: „Metoda Dragnea”, aplicată și de ministrul Bodog. A angajat o consilieră care n-a trecut pe la minister

Ei sunt cei 5 membri ai CCR care au băgat Justiția în comă: patru PSD-iști și un UDMR-ist! Îi plătim regește ca să distrugă România

Portavocea lui Gușă scapă porumbelul: „Dacă nu intră în turul 2, va fi dezastru pentru PSD. Doamne ferește de așa ceva!”

Antena 3 înfierează traficul din Capitală, dar nu pronunță numele primăriței Firea. Chirieac a găsit vinovatul: Iohannis!

România stă să crape financiar. Avem nevoie de noi împrumuturi pentru pensii şi salarii

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

Şeful uzinelor Ford s-a săturat de minciunile PSD privind autostrada Piteşti-Craiova

PSD l-a umplut de bani pe Marius Pieleanu. Cum şi-a mărit averea „sociologul naţional” pe seama sondajelor scandaloase

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here