sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăMainO deputată AUR i-ar mitralia pe toți parlamentarii în Casa Poporului! "Ideea...

O deputată AUR i-ar mitralia pe toți parlamentarii în Casa Poporului! „Ideea nu e rea”. Apoi s-a speriat și și-a șters comentariul

-

Afirmaţie şocantă a unei deputate AUR! Într-un dialog cu un internaut care-i cerea să intre cu mitraliera în Senat şi să-i pună pe toţi la pământ, Gianina Şerban a replicat: „Ideea dumneavoastră nu e rea”. Ulterior, deputata AUR şi-a şters comentariul.

Gianina Șerban (37 de ani) a intrat în dialog, pe pagina sa de Facebook, cu un internaut, care i-a făcut o propunere dementă.

Gianina Șerban a fost aleasă deputat pe lista Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) în județul Ilfov. A ocupat primul loc pe listă.

Mesajul internautului

„Dar ce voiați, doamnă Gianina Șerban? Ori intrați cu mitraliera în Senat și îi culcați pe toți, ori degeaba ne scrieți aici. Aici nu ne sunteți de niciun folos. Faceți cu ei, dacă aveți sânge, ce a făcut sclavul de Iliescu cu Ceaușescu. Câțiva generali de Armată, SPP, SRI, Antidrog și alte instituții de partea dumneavoastră și atât contează… șobolanii ăștia sunt nimic fără astea. Sau ați uitat că valoarea sclavului este dată de relații?”

- Advertisement -

Replica deputatei Gianina Șerban

„Ideea dumneavoastră nu e rea, dar nu e aplicabilă. Pe lângă acest fapt, după cum bănuiesc că știți, sistemul e făcut de cei care ne-au condus timp de 30 de ani, să pună interesul personal mereu mai presus de al cetățeanului de rând. Cât despre relații, nu le avem!”

2. -imagine fara descriere- (unknown_70582200.jpeg)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fostul ministru Costel Alexe, șeful CJ Iași, acuzat de DNA că a luat șpagă 22 de tone de tablă

* Ion Cristoiu naște pui vii: cică Grigore Cartianu a criticat „Revelionul lui Garcea” ca să vină el șef la TVR!

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Mai era unul care vroia să mitralieze politicieni pe stadion. Deci distanța nu e mare între PRM și AURolaci. Asta nu înseamnă că politicienii ar fi niște îngerași, indiferent de culoarea… metalului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -