marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsMădălin Ionescu, virusat rău: "Un grup criminal suprastatal" duce "un război cumplit...

Mădălin Ionescu, virusat rău: „Un grup criminal suprastatal” duce „un război cumplit împotriva a miliarde de oameni”. Jurnalistul e bântuit de teorii conspiraționiste

-

Mădălin Ionescu (50 de ani), jurnalist de anvergură în urmă cu câțiva ani, înoată acum tot mai dubios în apele mocirloase ale conspiraționismului. Într-o postare pe Facebook, el face afirmații halucinante.

Mădălin Ionescu are certitudini ce pot fi considerate iresponsabile. De exemplu: „Virusul acesta este unul inventat in laborator. (…) Dacă a fost creat in laborator, înseamnă că există un grup care a conspirat pentru obținerea lui”.

Și vine pasul 2 pe drumul judecății rătăcite: „Dacă există un grup care a conspirat pentru obținerea acestui virus și pentru lansarea lui în lume, deci pentru atacarea unor mari colectivități umane, e clar că a pregătit și antidotul”.

Finalitatea e de balamuc: „Unele din aceste vaccinuri ne pot fi vârâte pe gât tocmai de cei care au provocat criza și de lacheii lor din diverse țări, agenți de influență ai acestui grup criminal suprastatal. Mega-afacere și în același timp un război cumplit împotriva a miliarde de oameni nevinovați, care sunt supuși unor abuzuri de proporții”.

- Advertisement -

Bazaconiile lui Mădălin Ionescu

* „Acesta este unul din cele mai puternice și mai importante texte pe care le-am postat până acum. Am înțeles din spoturile difuzate la TV că «vaccinul (care din ele ?) e eficient». L-a întrebat vreun «moderator» pe Nea Arafat, gurul COVID din România, ce înseamnă asta? Pentru cât timp ne oferă imunitate? Pentru o lună, două, trei, șase? Un an? Doi? Dacă eficiența acestor vaccinuri antigripale ține 6 luni, ce o sa facem? O să ne vaccinăm de două ori, poate trei ori pe an? Așa vom face până la sfârșitul vieților noastre? Altfel nu vom avea acces la unele drepturi? Ați auzit de vaccinuri gripale care să poată asigura o imunitate pentru o perioadă mai îndelungată?”

* „Acest virus nou a fost obținut prin mixarea unui coronavirus existent cu unele elemente provenite din vietăți precum liliacul, pangolinul și altele, apoi cocktailul a fost pregătit pentru atacatea organismului uman. S-a obținut o noua gripă, prieteni. Nimic mai mult. O nouă gripă. Asta este COVID-19. O gripă la care rata de vindecare a celor afectați este de aproape 98% (fără ajutor medical sau cu ajutor medical sumar). O gripă care, da, poate ucide, dar o gripă cu care ne vom obișnui foarte repede.”

* „Cât de eficiente sunt vaccinurile antigripale, cu tot cu tehnica nouă căreia i se face reclamă la televizor? O să ne ferească de noua răceală 9 luni, în loc de 6, de exemplu? Un an și jumătate în loc de unul? Asta ne dorim?”

- Advertisement -

* „Sunt medici care mi-au spus clar că nu se vor vaccina. Sunt medici care se confruntă cu COVID din martie, anul trecut, și care mi-au spus că – din punctul lor de vedere – vaccinurile nu vor rezolva problema COVID-19, ci tratamentul medicamentos. De ce? Pentru că virusul care generează afecțiunea COVID-19 este inteligent și suferă mutații periodice. Ce înseamnă asta? Că atunci când un vaccin iese pe piață, are mari șanse să nu mai fie compatibil întru totul cu modificările pe care le-a cunoscut SARS-CoV-2. Punct. Nu intru în alte detalii.”

* „În plus… sunt specialiști de anvergură din afară care consideră această poveste a vaccinarii drept un experiment colectiv de inspirație nazistă, un act totalitar fără precedent in istoria umanității.”

* „Prieteni, virusul acesta este unul inventat in laborator. Au spus-o voci superautorizate din lumea medicală, laureați de premii Nobel. Dacă a fost creat in laborator, înseamnă că există un grup care a conspirat pentru obținerea lui. De exemplu, nea Anthony Fauci, unul din liderii mondiali ai acestei crize, a băgat bani, prin institutul pe care îl păstorește, ani de zile în institutul din Wuhan. E de notorietate. Bani au băgat și mega-companii care au divizii comerciale în zona cosmeticelor sau în branșa Big Pharma. Nu le dau numele.”

* „Revenind, dacă există un grup care a conspirat pentru obținerea acestui virus și pentru lansarea lui în lume, deci pentru atacarea unor mari colectivități umane, e clar că a pregătit și antidotul.”

* „Așadar… unele din aceste vaccinuri ne pot fi vârâte pe gât tocmai de cei care au provocat criza și de lacheii lor din diverse țări, agenți de influență ai acestui grup criminal suprastatal. Mega-afacere și în același timp un război cumplit împotriva a miliarde de oameni nevinovați, care sunt supuși unor abuzuri de proporții.”

* „Doar naivii sau propagandiștii COVID își permit să ignore această perspectivă sau să o bagatelizeze intenționat, așa cum fac în România gurul momentului, Raed Arafat, și acoliții din presă. La noi, agenții de influență reduc orice opinie pertinentă la marota «ăia care nu cred ca există virusul». O fac special, pentru a banaliza, pentru a fixa în conștiința publică ideea că orice perspectivă diferită asupra actualei crize este neserioasă.”

* „Așa se întâmplă și cu spoturile guvernamentale idioate pe tema vaccinarii, care au inundat micul ecran. «Fii responsabil, vaccinează-te!», ți se spune de zeci de ori pe zi. Care e mesajul subliminal de aici? Că toți cei care nu se vaccinează sunt iresponsabili! O atitudine inadmisibilă, de o aroganță și o nesimțire fără margini! Convinge-mă, explică-mi, raspunde la întrebări venite din surse obiective, nu de la agenții tăi plătiți din presă! În loc să mă convingi, mă jignești din prima clipă, ba chiar mă ameninți mai mult sau mai puțin direct, mai mult sau mai puțin voalat pe diverse canale că îmi voi pierde anumite drepturi sau libertăți dacă nu mă vaccinez?”

* „Treaba asta nu arată bine deloc. Deloc. Eu, unul, sunt pentru vaccinare, pentru progres, de partea științei în general, dar în acest caz lucrurile sunt dubioase rău. Aștept să văd o poziție rațională la nivelul puterii, fără excese propagandistice penibile, și cu informații cât se poate de pertinente legate de vaccinurile de pe piața românească.”

* „O întrebare la final. Îmi explicați și mie de ce mulți medici, unii de foarte mare calitate, nu vor să se vaccineze?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fostul ministru Costel Alexe, șeful CJ Iași, acuzat de DNA că a luat șpagă 22 de tone de tablă

* Ion Cristoiu naște pui vii: cică Grigore Cartianu a criticat „Revelionul lui Garcea” ca să vină el șef la TVR!

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. PĂCAT, MARE PĂCAT: era un băiat EXTRAORDINAR, când l-am cunoscut și noi, cu mult timp în urmă…

    (Are, totuși scuza că a avut parte de niște grele lovituri ale vieții! Mai ales cea legată de băiatul său din prima căsătorie, grav bolnav…)

    • Cand treci prin necazuri ar trebui sa te rogi lui Dumnezeu sa te ajute si sa te lumineze , dar el cred ca s-a rugat la altcineva care i-a luat mintea . Doamne fereste cati bolnavi mintal sunt pe fata Pamantului …!

  2. Si prostul asta se vede buricul pamantului si crede ca intereseaza pe cineva de tampenia din capul lui de papagal platit . Multi oameni bolnavi la cap mai sunt pe pamantul asta , este foarte grav…!!!.

  3. Mare idiot poți sa fii Ionescu Mădălin, te ia gura pe dinainte și vorbești fără rost ca un imbecil ce ești, mare javra ai ajuns, tu cu stoianovici alt idiot care se vroia președinte, bitman alt idiot guraliv, garcea și cu petreanu 2 idioți care fac bășcălie ieftina de doi bani de oamenii de la sate sarmani, asemenea idioți nemernici trebuie interziși sa apară în public.

  4. Un asemenea idiot ca Ionescu nu merita să-l bagi în seama, la fel nici pe împuțiți zgarcea și petraru, bit-man papagalu, stoianov și toți idioți care îndeamnă la nerespectarea masurilor anti covid19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -