vineri, aprilie 19, 2024
AcasăNewsActorul Dorel Vișan are viziuni: extratereștrii vor popula Pământul, femeile vor deveni...

Actorul Dorel Vișan are viziuni: extratereștrii vor popula Pământul, femeile vor deveni sterile peste 14 ani, iar virusul e fabricat în laborator

-

Marele actor Dorel Vișan, ajuns la 83 de ani, pare să fie un caz concret de om grav afectat de prostiile pe care propaganda conspiraționistă le ventilează furibund în mediul online și, ocazional, la posturi TV.

Într-un interviu acordat site-ului Cluj24.ro, Dorel Vișan – care de mai multă vreme manifesta o anumită înclinație spre astfel de povești – a afirmat că femeile vor deveni sterile în următorii 14 ani, extratereștii vor reveni pe Pământ pentru a-l popula, iar virusul responsabil de Covid  a fost fabricat în laborator.

Dorel Vișan a răspuns tranșant, la întrebarea dacă virusul a fost fabricat: “Precis! Şi cred că e alimentat în continuare. Acum vor câştiga câteva zeci de miliarde după vaccin şi boala va merge mai departe. După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru – cum s-a întâmplat şi în alte epoci -, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta“.

Apoi, el a lămurit la cine se referă: „La extratereştri. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele. Se crede că Venus, care s-a desprins abia cam acum 5.000 de ani, pe care n-au văzut-o tăbiţele astrologice indiene, care sunt cele mai perfecte… Tăbliţele astea le-au luat francezii şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele, că au dispărut. În orice caz, nu se mai vorbeşte despre ele. Puteai să consideri un fenomen cu 2.500 de înainte, la fracţiune de secundă. Îţi dai seama ce civilizaţii erau?!“.

Teoria despre care vorbește Dorel Vișan a fost dezvoltată de scriitorul Zecharia Sitchin în urmă cu mai multe decenii. Acesta a plecat de la tăblițele de lut sumeriene descoperite în zona Tigru – Eufrat și care descriu cosmogonia și așa cum o vedea acest popor antic.

- Advertisement -

Această poveste, care a căpătat rapid adepți în toată lumea, nu a fost însă însoțită niciodată de probe științifice și dovezi. Mai mult decât atât, Sitchin a recunoscut, ulterior, că „dezvăluirile” au fost rodul imaginației sale care a „croșetat” pe marginea fabuloasei mitologii sumeriene.

Revenind la Dorel Vișan, acesta și-a dezvoltat ideea: “Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon. Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine. Ei, dacă vor încerca, şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta. Ai văzut că nimeni nu lucrează decât la efect, nimeni nu lucrează la cauză. Orice lucru şi orice fenomen –asta e legea fundamentală a naturii, a lui Dumnezeu- are o cauză. Dacă-i distrugi cauza, efectul se distruge singur. Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. De fapt, Dorel Vișan (altfel: un MARE ACTOR, e adevărat!) nu face altceva decât… să ajungă la rezultatul FINAL al celor 31 de ani ai săi de… F.S.N.-ism-&-succesorii, aici înglobând nu numai descendenții direcți ai găștii iliesciene originare – F.D.S.N., P.D.S.R., P.S.D. –, ci și derivații de tip „puiuț”, gen „Vatra-Romănească”/P.U.N.R., cu mare „priză”, în anii ’90, printre românii de tip … „mâncători-de-unguri” din Ardeal, ori P.D.A.R. (Partidul Democrat-Agrar), al lui Victor Surdu, ca să nu mai vorbim de P.R.M.-ul lui Vadim!!!

    Trist…, dar ASTA-I REALITATEA, din nefericire: Dorel Vișan a fost tot timpul, după 1990, un… A.U.R.-ist „avant-la-lettre”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -