Mircea Diaconu, conspiraționist à la Șoșoacă: „Să se joace domnul Bill Gates, să-și facă bani cu pandemiile…”

3
1772
Mircea Diaconu

În interviul acordat lui Răzvan Dumitrescu la DC News TV (moșia mediatică a lui Bogdan Chirieac), actorul Mircea Diaconu, ex-parlamentar ALDE, s-a distanțat degeaba de senatoarea Diana Șoșoacă („Nu mi-o puneţi în cârcă! Cineva o împinge în faţă”), pentru că ideile conspiraționiste le sunt comune!

Fost europarlamentar, Mircea Diaconu nu-și etalează conspiraționismul dând drumul dihorilor verbali, ci deraiază ceva mai timid.

Actorul care jucat magistral roluri de proști spune la un moment dat, absolut ticălos: „Pandemiile – să se joace domnul Bill Gates, să-și facă bani cu pandemiile…”.

Apoi, referitor tot la „Bill Gates și ai lui”, fostul europarlamentar a mai livrat o sugestie toxică: „Dacă ei aplicau cum spun și cum trebuia, fără să oprească lumea în loc, nu se întâmpla nimic”.

Mircea Diaconu e „ideologul” Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), mișcare politică parlamentară care a făcut-o senatoare pe conspiraționista agresivă Diana Iovanovici-Șoșoacă.

VIDEO: Dialogul toxic e spre sfârșitul interviului

Dialogul Răzvan Dumitrescu – Mircea Diaconu

Răzvan Dumitrescu: Și acum, despre cineva care e pomenit în tot felul de teorii ale conspirației. Bill Gates spune așa: «Cred că lumea ar trebui să se pregătească pentru următoarea pandemie ca pentru un război. Nu ne putem permite să fim prinși din nou cu garda jos». Ei, acuma vă dați seama în câte chipuri poate fi detaliată și înțeleasă de…

Mircea Diaconu: Am și eu o propunere. Nu sunt Bill Gates, dar eu zic că trebuie să ne pregătim pentru viitoarele crize reale.

Răzvan Dumitrescu: Alea economice.

Mircea Diaconu: Nuuuuu, nu sunt economice deloc. Criza de mâncare, criza de apă… Astea sunt crizele care ne așteaptă.

Răzvan Dumitrescu: Domn’e, asta e o veste bună pentru cei care sunt obezi. Adică criza de mâncare e perfectă pentru a slăbi.

Mircea Diaconu: Și de apă.

Răzvan Dumitrescu: Aia de apă e nasoală! Deci, astea urmează…

Mircea Diaconu: Pandemiile – să se joace domnul Bill Gates, să-și facă bani cu pandemiile…

Răzvan Dumitrescu: Păi, credeți că face bani…?!

Mircea Diaconu: Nu, nu… Dacă ei aplicau cum spun și cum trebuia, fără să oprească lumea în loc, nu se întâmpla nimic.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Ceea ce mi se pare josnic la acest bun actor, este că pentru încă niște bani e în stare să admită ca el este un tampit si cred ca pentru încă ceva bănișori ar îndeplini unora fanteziile sexuale.
    Atunci când va trece la cele veșnice, va lăsa în urmă ceva bănișori și o amintire scuipabilă, precum Adrian Păunescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here