luni, februarie 26, 2024
AcasăMainAroganțe de parvenită: Oana Lovin, activistă PSD, s-a bronzat 16 zile în...

Aroganțe de parvenită: Oana Lovin, activistă PSD, s-a bronzat 16 zile în Guadelupa. S-a întors la timp pentru a protesta alături de pensionari și de bugetari

-

Deși nu are un loc de muncă precizat, agitatoarea Oana Lovin – mare activistă PSD – și-a permis o vacanță prelungită într-un paradis exotic: insula Guadelupa din estul arhipelagului Caraibe. Deplasarea a avut loc în perioada 6-23 ianuarie (18 zile), cu câte o zi alocată deplasării spre și dinspre mica țară situată la întâlnirea dintre Oceanul Atlantic și Marea Caraibelor.

În cele 16 zile de plajă, Oana Lovin le-a arătat pensionarilor și bugetarilor români, pe umerii cărora plânge când PSD nu se află la guvernare, cum îți poți face o vacanță de vis fără a munci nicăieri, cu excepția ședințelor de videochat pentru adulți și a agitației pro-PSD. Chiar și din Guadelupa, Lovin a continuat serialul ei mizerabil în care i se adresează premierului cu expresia „iubi Cîțu”.

Vă prezentăm o cronologie a postărilor făcute de Oana Lovin pe pagina ei de Facebook, în perioada vacanței în Guadelulupa. Veți observa aroganța și vulgaritatea unei parvenite pe care PSD o folosește ca „vector de influență” împotriva guvernării PNL-USR/PLUS.

România TV, una dintre trompetele propagandei PSD, o invită permanent pe Oana Lovin, să lovească în guvernarea care a trimis PSD în opoziție. Vuvuzeaua a intrat în direct și din Guadelupa.

Guadelupa este teritoriu francez din Insulele Caraibe, având ca vecini Montserrat și Antigua & Barbuda (la nord), respectiv Dominica (la sud).

Oana Lovin s-a făcut cunoscută ca videochatistă pentru adulți, apoi a devenit „fata cu sparanghelul” în Piața Victoriei, într-o acțiune propagandistică pro-PSD. Ulterior, toate acțiunile ei au fost înscrise interselor partidului condus de Marcel Ciolacu.

- Advertisement -

Le plânge de milă pensionarilor și bugetarilor care nu se pot bronza ca ea, în Caraibe

În vacanța de 16 zile din Guadelupa, Oana Lovin a postat zilnic pe pagina sa de Facebook. Ea a alimentat două teme principale:

  1. a vrut să-și etaleze, cu aroganță de parvenită, luxul și bunăstarea;
  2. a încercat să-l ironizeze permanent pe premierul Florin Cîțu, căruia îi spune mereu „iubi Cîțu”, în condițiile în care „iubi” e doar în fanteziile ei bolnave.

Precizare: PSD-istoida Oana Lovin e semi-agramată. Nu știe unde trebuie pusă virgula, având zeci de greșeli în această speță.

Vuvuzeaua PSD-istă a precizat și sâmbătă seara, la RTV, imediat după revenirea în țară (și după ce a provocat un nou scandal, la Aeroportul Otopeni): „Vreau să vă arăt cât de bronzată sunt!”.

- Advertisement -

Cu acel bronz de Guadelupa, Oana Lovin participă în aceste zile la protestele pensionarilor și ale bugetarilor cărora nu le ajung banii nici pentru un concediu la Varna, darămite pentru un lung concediu în Caraibe.

Mesaje din Guadelupa

Precizare: când scrie „Lupeni”, Oana Lovin se referă la „Guadelupa”, căreia îi zide deseori „Guadalupeni”.

Vulgaritate de videochatistă PSD-istă agramată (îi lipsesc două virgule):

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. N-ati auzit de inmultirea cu ZERO?
    Personal, consider ca sta nu e stire, ci reclama pentru cea despre care scrieti.
    Firesc ar veni intrebarea si cit v-a platit ca sa scrieti despre ea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -