Un tribunal din Peru a decis: Covid-19 a fost creat de Bill Gates, Soros şi Rockefeller – „elitele criminale la nivel mondial”!

3
3083
Tribunalul bezmetic funcționează în orașul Ica, la sud-est de capitala Lima

Pe planetă există nebuni mai mari decât ai noștri! Un tribunal din Peru a stabilit, într-o rezoluţie având la bază teorii ale conspiraţiei, că boala Covid-19 este „o invenţie a elitelor criminale de la nivel mondial”, din care fac parte multimilionari precum finanţistul George Soros, familia Rockefeller şi omul de afaceri Bill Gates, a transmis agenția EFE, citată de Agerpres.

Pentru a justifica amânarea emiterii unei sentinţe într-o speţă, Curtea Penală de Apel pentru provinciile Chincha şi Pisco a subliniat că pandemia a avut un caracter imprevizibil, însă nu şi pentru „cei care au creat-o”. Aceștia „o manipulează şi continuă să conducă în cel mai mare secret în propriul mediu şi în interiorul corporaţiilor mondiale”.

Așa a încercat tribunalul să se scuze pentru lentoarea cu care a judecat recursul unui inculpat care cerea să i se anuleze o pedeapsă cu închisoarea, dar a cărui solicitare nu a fost soluţionată din cauza restricţiilor epidemiologice.

„Niciun guvern mondial, persoane fizice şi juridice, nici apărarea inculpatului nu pot susţine că această pandemie are calitatea de a fi «previzibilă», cu excepţia creatorilor noii ordini mondiale precum Bill Gates, Soros, Rockefeller etc.”, se menţionează în rezoluţia tribunalului, difuzată de portalul LP Derecho.

Prin insistența cu care spune că pandemia de coronavirus a fost „creată de elitele criminale care domină lume”, Tribunalul Superior Penal de Apel din Chincha şi Pisco s-a făcut ecoul uneia dintre numeroasele teorii ale conspiraţiei care au apărut anul trecut, pe fundalul crizei coronavirusului.

În România, principala voce care susține asemenea teorii este jurnalistul Radu Moraru, proprietarul postului Nașul TV.

După ce rezoluţia tribunalui peruan a apărut în presă, Biroul de Control al Magistraturii din Ica (ODECMA), provincie situată la circa 400 kilometri sud-est de capitala Lima, a deschis o anchetă preliminară asupra magistraţilor care au emis această rezoluţie, pentru a identifica eventuale iregularităţi comise de Tribunalul Superior de Apel din Chincha şi Pisco.

Provincia Ica, în care funcționează tribunalul caraghios de care râde toată planeta, are o suprafață de 7.894 km² și o populație 282.400 de locuitori.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Și (ÎNCĂ!) se mai miră unii de ce latino-americanii (adică cei din America de la Sud de Rio-Grande, frontiera dintre S.U.A. și Mexic) rămân în… „lumea-a-treia” chiar și după ce a cam dispărut… „lumea-a-doua” (comunismul ca SISTEM-MONDIAL)…

  2. Cica tribunal, deci cu oameni care au facut dreptul, dar se ocupa cu condamnari contrafacute, la comanda unor interese oculte!!! Asa si la noi in tara, justitia i-a aparat mafiotii batandu-si joc de populatie. Mafiotii sunt bine mersi si tara saracita. Ma gandesc de ce o fi asa? Cine stabileste dreptatea in lume?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here