marți, februarie 27, 2024
AcasăFake newsMembru CNA despre Realitatea Plus: "Instigare la ură pe criterii etnice" /...

Membru CNA despre Realitatea Plus: „Instigare la ură pe criterii etnice” / „Cine plătește amenzile și din ce bani?”

-

Cel mai grav derapaj media al anului 2023, petrecut în emisiunea „România Suverană” din 13 noiembrie, la Realitatea Plus, a fost taxat dur în ședința CNA din 29 noiembrie. Mai dur în declarații decât la bani, pentru că amenda a fost modică în raport cu gravitatea minciunilor debitate: doar 20.000 de lei.

În ședința din 29 noiembrie 2023 a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), pe lângă intervenția devastatoare a lui Mircea Toma, o pledoarie dură i-a aparținut unui alt membru al CNA, Valentin Jucan.

Acesta și-a exprimat destul de clar bănuiala că Realitatea Plus primește bani din zone obscure, pentru a face campanii murdare împotriva Ucrainei și în favoarea Rusiei. „Într-adevăr, pare să fie trecută pe caiet amenda CNA. M-aș întreba cine plătește amenzile și din ce bani, dar asta este o altă discuție”, a spus Jucan.

Valentin Jucan: „Afirmație de o gravitate incredibilă” / „Instigare la ură pe criterii etnice” / „Cine plătește amenzile și din ce bani?”

* „De ce nu vine doamna Păcuraru? (I se adresează lui Mihăiță Avram, avocatul trimis la CNA de familia Păcuraru, să reprezinte Realitatea Plus – n. red.) De ce vă trimite pe dumneavoastră, astfel încât noi să avem aici un dialog sec, de dat cu capul în perete?! Dacă dânsa deţine aceaste informaţii, care sunt extrem de importante – iată, Ministerul de Externe și Ministerul Apărării se poate să fi scăpat aceste informaţii, SIE la fel. Probabil că doamna Păcuraru are informaţii clare că în Ucraina «mor români». Și acolo este «Securitatea lui Zelenski»… Iar «bocancii ucrainenilor sunt șterși»… mă rog, nu de sângele românilor, dar de veșmintele preoților români.”

- Advertisement -

* „Deci, «mor români» – asta nu este o opinie. Ceea ce afirmă doamna Păcuraru este de o gravitate incredibilă, peste care nu poate fi trecut aşa, nici din patriotism și nici din nimic. Poate că nu știe Ministerul Apării… Ministerul de Externe… Guvernul României, unde de obicei, chiar și când este vorba de un rătăcit pe nu știu unde, se face celulă de criză. Iar aici Realitatea Plus deține informații de importanță strategică militară și afirmă că «mor români». Unde, câți au murit? De ce nu vine doamna Păcuraru şi vă trimite pe dumneavoastră? De ce nu vine, dacă are aceste infromaţii cu care ameninţă încontinuu, de la CNA la oricine? De ce nu vin să le arate şi să ne dea peste bot cu ele? Să ne arate cât suntem noi de influenţaţi şi de vânduţi Bruxelles-ului şi lui Soros? De ce nu vine doamna Păcuraru în faţa CNA să ne dea peste botic? Deci, vă rog să ne puneţi la dispoziţie cifra: câţi români au murit? Şi vă rog să-i transmiteţi doamnei Păcuraru – şi uneia, şi celelilalte, nu ştiu care se îmbracă în uniformă militară –, poate să vine în faţa noastră şi în uniformă militară, şi în roz, și în ce culoare doreşte, dar să vină şi să probeze aceste afirmaţii! Acestea nu sunt opinii, sunt afirmaţii.”

* „Trebuie menționat și articolul care face referire la instigarea la ură pe criterii etnice. Sunt în total acord cu ceea ce spune Mircea (Mircea Toma – n. red.) – cuvântul-cheie e «siguranța națională».”

* „La ceea ce s-a discutat și la ceea ce am vizionat, dar și la istoricul legat de acest subiect, nu mai suntem în faza de avertisment. Ce avertisment? Că războiul imediat împlinește doi ani! Acest subiect a mai fost dezbătut, iar atunci CNA a dat niște amenzi destul de piperate, din câte-mi amintesc. Acum se reînvie acest subiect și se livrează într-un mod mult mai virulent. Publicului din România i se transferă nu doar un fals, ci o instigare la o atitudine atât față de statul român, care trebuie să oprească finanțarea și să-și modifice deciziile strategice, economice și militare, cât și o instigare la ură pe criterii etnice. Eu voi face o altă propunere: 100.000 (de lei – n. red.).”

- Advertisement -

* „Par a fi asumate (amenzile CNA, date postului Realitatea Plus – n. red.). Chiar și glumița de la sfârșit, că nu mai sunt bani de hăinuțe pentru că trebuie să fie plătite amenzile CNA. Într-adevăr, pare să fie trecută pe caiet amenda CNA. M-aș întreba cine plătește amenzile și din ce bani, dar asta este o altă discuție…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Țeapă! Guvernul PSD-PNL le dă profesorilor doar 13% în plus la salariu, după ce astă-vară, ca să le spargă greva, stabilise prin OUG +40% de la 1 ianuarie 2024

* Jaf pe banii publici: guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni! Creșterea e de 10.717 în ultimele 10 luni

* Scade populația României, se înmulțesc pensionarii speciali! Într-o singură lună, numărul „pensiilor de serviciu” a crescut cu 187. Pensia medie de magistrat: 4.450 de euro, din care doar 25% pe contributivitate!

* Două minciuni colosale lansate de Ciolacu peste Ocean: „Din 2025 vom putea călători în SUA fără vize” / „Am vorbit cu fiecare congresman în parte”

* Iată unde duc conspirațiile antivacciniste! Epidemie de rujeolă la nivel național, 2.000 de cazuri în 29 de județe. Boala are mortalitate de peste 3 la 1.000 de copii

* Statul român nu mai găsește documentele privind detenția și moartea martirului Iuliu Maniu! De căutarea osemintelor a și uitat

* Bătrâni sechestrați și obligați să se căsătorească „de formă”, ca să li se ia casele! Șeful rețelei – „ginerică” – are 46 de ani și s-a „însurat” cu o femeie de 73 de ani. Celelalte escroace: 5 „mirese” – mama, concubina și trei surori

* Ringier nu uită și nu iartă: Tolontan – dat afară și de la „Libertatea”, după ce fusese scos de la „Gazeta Sporturilor”! Au fost concediați și doi redactori-șefi adjuncți

* Accident groaznic pentru ultimul redactor-șef adjunct al „Gazetei Sporturilor”, Bogdan Stamatoiu, în ziua concedierii lui Tolontan

* Fostul ministru de Externe al Chinei a murit torturat într-un spital militar din Beijing. El fusese demis pentru că are un „copil din flori” cu cetățenie americană

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Atatea amenzi pe care le contesta in instanta. Nu mai bine ii puneti sa suspende acea emisiune abjecta? In dorinta de a creste rating-ul, aceasta televiziune de cacao/cacat a pus o grohaitoare sa improaste cu fake news. Eu am sters din televizor o multime de posturi imputite. Politicul nu creaza un cadru juridic mai restrictiv pentru astfel de fenomene pentru ca au nevoie de televiziuni sa isi propage minciunile. Cata vreme societatea este cu 40% analfabeti functionali asta isi doresc mincinosii si hotii aflati la putere.

  2. „Cine plătește amenzile și din ce bani?”
    Pentru a gasi un raspuns la aceasta intrebare sa se porneasca de la partidul ai carui reprezentanti in CNA voteaza intotdeauna pentru penalitati minime sau deloc pentru Raitaru TV si alte haznale ros-ciumate de unde se imprastie mirosul de fecale putiniste. Inca o dovada ca urmasul PCR-ului nu poate fi cu inima si cu mana decat pentru stapanii inaintasului sau. Ciocolaxu (mai degraba „Rapid” decat „Forte”) asta este simplutz tare daca isi inchipuie ca pacaleste pe cineva de asa zisele lui sentimente pro-occidentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -