Ce a răspuns Bill Gates când a fost întrebat dacă vrea să implanteze cipuri în oameni, odată cu vaccinul împotriva Covid-19

0
2187

Pare o nebunie – și chiar este – ca un om întreg la minte să ia de bună teoria conspiraționistă potrivit căreia “cineva” a inventat un cip pe care să-l implanteze în toți oamenii de pe Pământ printr-un vaccin. Pare o nebunie, dar omenirea trăiește astăzi această nebunie, iar povestea cu ciparea oamenilor prin vaccinare, copiată din cărțile SF și pusă în circulație de propaganda rusă, este azi crezută și propagată de milioane de oameni.

Vinovat de acest complot monstruos este, potrivit teoriei conspiraționiste, însuși Bill Gates, miliardarul high-tech care i-a cam luat locul lui George Soros, în ultimii ani, în rolul de Bau-Bau.

Bill Gates: „Trebuie să demontăm această teorie. Sper să dispară cât mai repede, pe măsură ce oamenii văd faptele“

Acest basm absurd a ajuns atât de popular și a căpătat o putere atât de mare, încât chiar Bill Gates a ajuns să fie întrebat ce părere are.
CNBC a redat răspunsul miliardarului: „Trebuie să demontăm această teorie. Sper să dispară cât mai repede, pe măsură ce oamenii văd faptele. Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înţeleagă de ce suntem implicaţi în acest proiect şi de ce suntem dispuşi să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin” .

Bill Gates a intrat în centrul atenției conspiraționiștilor (alimentați copios din umbră de propaganda Rusiei care avea nevoie de o țintă concretă pentru a crea confuzie în opinia publică occidentală) în urma unui eveniment petrecut anul trecut.

Când Bill Gates a avertizat că ar putea veni o pandemie, citând rapoartele cercetătorilor, conspiraționiștii au înțeles că actualul virus a fost “fabricat”

Cercetători din mai multe țări, ale căror studii sunt finanțate, printre alții, și de fundația lui Bill Gates, avertizează deja de mai mulți ani că au descoperit virusuri foarte periculoase, în special la lilieci, care pot face saltul la om. Rapoartele acestor savanți au aterizat pe masa tuturor decidenților lumii începând cu 2007-2010. ONU, OMS, guvernele celor mai puternice țări au fost avertizate că omenirea poate fi lovită de o pandemie precum cea de acum, pentru că odată trecut la om, virusul se va răspândi fulgerător din cauza globalizării și a posibilității ca purtătorii agentului patogen să ajungă, în doar câteva ore, în orice colț al lumii.

Avertismentele au ajuns și la Bill Gates, care, la fel ca și alte personalități foarte cunoscute, a transmis mesajul mai departe – ultima oară, astă-toamnă, într-o conferință.

Mai jos puteți urmări conferința din 2015 în care Bill Gates a atras pentru prima oară atenția că un nou virus mortal, după Ebola și Sars, ar putea lovi omenirea – care nu era pregătită pentru așa ceva.

 

Conspiraționiștii au înțeles, din toată povestea, că Bill Gates “știa” că va urma pandemia pentru că virusul a fost fabricat chiar de el. Cele două teorii principale care-l vizează pe miliardar pretind fie că

– se urmărește reducerea populației de pe planetă cu ajutorul virusului,

fie că

– se urmărește înspăimântarea oamenilor, pentru ca aceștia să accepte să fie vaccinați și, odată cu asta, injectați cu un cip microscopic. Aparatul ar urma să fie apoi activat de Bill Gates cu ajutorul antenelor 5G, iar populația planetei – teleghidată de acesta.

Declinul sistemului de învățământ, responsabil pentru proștii care cred azi că oamenii pot fi injectați cu un cip și apoi teleghidați pe stradă, ca la jocurile pe calculator

Ambele povești sunt, bineînțeles, absurde, și par greu de înghițit chiar și de către un copil de 5 ani. Dar ele au prins, totuși, la un număr uriaș de adulți. Specialiștii în educație au explicat că acest lucru este posibil din cauza declinului masiv al sistemului de învățământ la nivel mondial. Oamenii nu mai au, pur și simplu, capacitatea de a discerne între lumea reală și lumea magică. Absența cunoștințelor elementare de cultură generală, peste care au “sărit” în școală, îi împiedică pe foarte mulți să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, ce e rațional și ce nu.

Chiar felul în care funcționează vaccinurile și rolul acestora este acum chestionat de foarte mulți, deși rolul lor în eradicarea a nenumărate boli care au decimat omenirea, de-a lungul timpului, a fost confirmat și reconfirmat în ultima sută de ani.

În Moldova, biserica ortodoxă de la Chișinău a ajuns să dea un comunicat, acum două luni, în care era pomenită intenția lui Bill Gates de a cipa lumea. Preoții ortodocși moldoveni cereau Guvernului să se opună vaccinării populației.
Și în România conspiraționiștii forțează în această direcție – până acum, cu un succes foarte limitat.

În Statele Unite, sondajele arată că 28% din oameni sunt gata să creadă aceste teorii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

“Minți cu nerușinare! Ai luat bani să spui că ai fost bolnavă! Te închini la Bahomet! Te-a plătit OMS!”. Andreea Esca, linșată de postaci după interviul în care a povestit cum s-a îmbolnăvit de Covid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here