S-a vaccinat și Bill Gates! Un vaccin care l-a costat 350 de milioane de dolari. Radu Moraru e hotărât să-l bată: „Nenorocitu’ ăsta, care vrea să ne fure copiii, să-i vaccineze, apoi să ne ia și pe noi…”

5
923
Bill Gates la vaccinare

Bill Gates, locul 3 între cei mai bogați oameni din lume, a anunțat pe Twitter că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Miliardarul a publicat și o fotografie în care este surprins momentul în care primește prima doză a vaccinului.

În ultimele două decenii, fondatorul Microsoft a investit circa 4 miliarde de dolari în dezvoltarea diverselor vaccinuri. Doar pentru descoperirea vaccinului anti-Covid a cheltuit 350 de milioane. 

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul Covid-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt minunat”, a scris Bill Gates pe contul său de Twitter, alături de fotografia cu pricina.

În plus, miliararul le-a mulțumit oamenilor de știință, participanților la studii, autorităților din domeniul reglementării, dar și lucrătorilor din sănătate care „ne-au adus în acest punct”.

În ultimii 20 de ani, fundaţia lui Bill Gates și a soției sale a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea diverselor vaccinuri, 350 de milioane fiind investiţi numai în vaccinul anti-Covid.

Bill Gates declara la finalul lui 2020, într-un interviu acordat CNN, că nu exclude varianta ca următoarele patru, poate chiar șase luni, să fie cele mai grele de la debutul pandemiei de coronavirus.

Fondatorul Microsoft s-a arătat impresionat de avansul medicinii în lupta cu Covid-19. „Aceste vaccinuri, cel mai probabil, vor pune capăt acestei pandemii, însă nu mai devreme de 2022”, a declarat Bill Gates.

În topul celor mai bogați oameni din lume, întocmit de Bloomberg, Bill Gates (Microsoft / IT) ocupă locul 3, cu 132 de miliarde de dolari. El este depășit doar de Elon Musk (Tesla / mașini electrice) – 185 de miliarde de dolari, și de Jeff Bezos (Amazon / comerț) – 184 de miliarde.

În noiembrie 2020, Bill Gates era pe locul 2 în acest top, dar a fost depășit de Elon Musk, care în prima săptămână a lui 2021 a trecut și peste Jeff Bezos, devenind cel mai bogat om din lume.

Bill Gates este demonizat de mulți bezmetici din lumea întreagă, adepți ai teoriilor conspiraționiste.

Radu Moraru: „Billache, dacă te prind, pe tine chiar o să te bat!”

În România, cel mai mult îl înjură Radu Moraru, care pe 8 iunie 2020, în delirul său de la Nașul TV, l-a amenințat chiar și cu bătaia!

Redăm o scurtă selecție a afirmațiile demente marca Radu Moraru, din urmă cu 7 luni.

„Să-l aruncăm în aer și pe Bill Gates ăsta!”

  • „Să-l aruncăm în aer și pe Bill Gates ăsta, pentru că m-am plictisit de el și de toate nenorocirile pe care le face!”
  • „La început poate a fost băiat bun și el, da’ la un moment dat a zis: «Bă, ia să lucrez eu pentru mine și împotriva oamenilor!». Și tot ce a învățat el în anii ăia, ajutat de CIA… a zis: «Ia să vedem cum îi facem pe oameni să fie niște legume, așa… Vedem că unu’ e rău, așa – îi băgăm un vaccin… nanocipu’».”

„Kill Bill asasin, dă și mie două injecții! Patru!”

  • „Kill Bill nu iubește oamenii. E asasin! Kill Bill e asasin – că și rimează. Și acuma vă duceți ca oile: «Kill Bill asasin, dă și mie două injecții! Patru!». Iar din spate zice cineva: «Dați câte unul, să ajungă la toată lumea!».”
  • „Băi, oameni buni, chiar așa… trebuie să vă ridiculizez? Că nu înțelegeți o chestie bună de tot: băi, lasă-i pe ăia să se vaccineze! Nu vaccinării obligatorii!”

„Nenorocitu’ ăsta, care vrea să ne fure copiii, să-i vaccineze, apoi să ne ia și pe noi…”

  • „Bill Gates face parte din acea categorie de oameni cinici care nu clipesc dacă primesc ordinul: «Bă, ia omoară un miliard de oameni!». «Da, șefu’, OK. Un miliard de oameni – n-am nicio problemă».”
  • „Billache, dacă te prind, pe tine chiar o să te bat! Deci, dacă-l văd pe Bill… iertați-mă, eu sunt foarte pașnic, dar pe ăsta îl bat! Nenorocitu’ ăsta, care vrea să ne fure copiii, să-i vaccineze, apoi să ne ia și pe noi… Ăsta este un criminal care trebuie arestat! Casa lui e plină de pedofilie… casa lui personală. Întrebați procurorii americani!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Eram la Scroviștea, cu soțul meu. Stănescu și Dragnea mi-au cerut amnistia și grațierea”. În cartea ei, Dăncilă susține că, dacă ar fi fost la Guvern pe 10 august 2018, represiunea ordonată de Dragnea și Carmen Dan n-ar fi avut loc

5 COMENTARII

  1. Nu ajungeau tâmpeniile îndrugate de către acest FOST (!) jurnalist, R.M., mai tre’ să desăvârșească PENIBILUL și dându-se… „cocoș”: pe cin’să mai bată PRĂPĂDENIA asta de om, frateee…, că după cum aratăăă… (am înțeles că… de la alcooluri-tari i se trage!) zici că-i… moartea-împăiată, nu altaaa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here