Mircea Badea despre genunchiul care l-a adormit: „A fost o lovitură norocoasă”. N-a înțeles nimic. Nici n-a avut când!

1
5784

Revenit din lumea viselor, unde la trimis Tedi Motociclistul, Mircea Badea nu renunță la aroganța prostului. El susține că lovitura primită sâmbătă de la Tedi – un genunchi în barbă, care l-a făcut KO în 5 secunde – a fost una „norocoasă”.

„S-a întâmplat practic nimic, în urma unei lovituri norocoase. Sunt OK, fac emisiuni live radio/tv de a doua zi”, a comentat Badea marți, la trei zile după teribila pățanie.

Textul lui Mircea Badea (pe Facebook)

„Băi, nene, mai terminați cu istericalele și băgatul capului în poză. Organizatorii sunt absolut OK și n-am nimic să le reproșez. N-am spus absolut nimic înainte, nu intenționam să spun nici după, dar mă forțează istericii care și-au găsit o ocupație.

Nu sunt genul care să cer voie, aprobare, confirmare nimănui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicală rezultată în urma unui control detaliat.

S-a întâmplat practic nimic, în urma unei lovituri norocoase. Sunt OK, fac emisiuni live radio/tv de a doua zi.
M-am înscris ca orice altă persoană într-o competiție bine organizată. Și cu asta, basta. Organizatorul și domnul Cristian Iordache și-au respectat toate înțelegerile luate de comun acord. Lasați-i în pace!
P.S. Iar eu personal nu dau doi bani găuriți pe «grija» sau „îngrijorarea» isterică manifestată de ipocriți. Fiți bărbați, hienelor!”

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Mircea Badea către motociclist, în 2014: „Prietene, dacă vin după tine, o să regrete mă-ta!”, „Hai, să moară în chinuri groaznice!”, „Să nu mai fugă ca un laș cu puța mică!”

„Mircea Badea putea să moară. A avut mare noroc că nu s-a ales cu fractură cervicală”

VIDEO. Mircea Badea, „lichidat” în 5 secunde de motociclistul care-l mai zdrobise o dată! „Totul e OK”. Nu e OK, e KO!

VIDEO. Masacrul de la mall. Imaginile prostiei arogante. Mircea Badea și cele 5 secunde de neputință irațională

Un băiat cam dereglat. Poveste cu Mircea Badea în parc, pe vremea când era prieten cu Oreste

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here