VIDEO. Mircea Badea către motociclist, în 2014: „Prietene, dacă vin după tine, o să regrete mă-ta!”, „Hai, să moară în chinuri groaznice!”, „Să nu mai fugă ca un laș cu puța mică!”

1
9655
Un utilizator Facebook, Eugen Erhan, a mers la originea conflictului dintre Mircea Badea și motociclistul Teodor Emi Constantin, zis Tedi. Se întâmpla în vara anului 2014.
Utilizatorul Facebook a făcut un montaj cu imagini din emisiunea în care clovnul lui Voiculescu, realizând emisiunea sa nocturnă în curtea „de la șosea” a Antenei 3 (pe atunci, la Băneasa), e furios că niște motocicliști turează motoarele, fac zgomot, iar unul strigă: „Badea la pușcărie!”.
Începe un potop de amenințări care acum, după ce Tedi l-a snopit în bătaie, se arată atât de caraghioase.

Ce spunea „viteazul” Badea în 2014

* „Vino-ncoace, să-ți rup capul! Prietene, dacă vin după tine, crede-mă, o să regrete mă-ta!”
* (Către un cameraman) „Dacă lipsesc eu un pic, până îl rezolv pe cretinul ăsta… stai, că poate se întoarce, da… Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta, rău de tot, de o să intru la pârnaie, pe bune, 10 ani cu executare măcar”.
* „Prietene, eu pe ăsta îl caut acasă… deci…”
* „Hai, să moară în chinuri groaznice, dacă se poate, și să le sărim cu picioarele pe cap!”
* „Fac un apel la jegosul de adineauri să se întoarcă. Să nu mai fugă ca un laș cu puța mică de intră între dinți. Să se întoarcă încoace. Şi jur că nu vin decât eu, atât, cu mânuțele astea două… goale”.
* „Prietene, dacă-l prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria televiziunii!”

Tedi s-a întors, a acceptat provocarea, iar în noiembrie 2014 a avut loc prima confruntare. Badea a ieșit șifonat rău, ulterior a fost nevoit să se și opereze la un picior.

Sclavul lui Voiculescu a cerut revanșa, Tedi i-a acordat-o, iar deznodământul l-ați văzut sâmbătă, 1 februarie: Badea a fost masacrat în numai 5 secunde!

Bătaia încasată de Mircea Badea în noiembrie 2014:

Masacrul din 1 februarie 2019:

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Mircea Badea, „lichidat” în 5 secunde de motociclistul care-l mai zdrobise o dată! „Totul e OK”. Nu e OK, e KO!

VIDEO. Masacrul de la mall. Imaginile prostiei arogante. Mircea Badea și cele 5 secunde de neputință irațională

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here