VIDEO. Mircea Badea, „lichidat” în 5 secunde de motociclistul care-l mai zdrobise o dată! „Totul e OK”. Nu e OK, e KO!

5
23452

Clovnul lui Voiculescu, Mircea Badea, a fost făcut knock-out (KO) în câteva secunde, la revanșa cu motociclistul Teodor Tedi Emi, astăzi (sâmbătă, 2 februarie), într-un mall bucureștean. Tedi l-a umilit pe Badea și în 2014, dar acum l-a „scos din circuit” încă din start.

Înainte de începerea meciului, un spectator a strigat tare: „Jos PSD”. Mircea Badea a fost primit cu ostilitate de cei prezenți, care l-au asociat cu PSD, cu Dan Voiculescu și cu hoții, în general.

După victoria prin KO, motociclistul s-a relaxat făcând câteva flotări, înainte ca Mircea Badea să dea semne de revenire.

Teodor Tedi Emi, multiplu campion național în sporturile de contact, a scris pe Facebook, după meci: „Artele marțiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă și aroganță. Cred că Mircea Badea a înțeles lucrul ăsta după ce i-am acordat revanșa”.

Şi Mircea Badea a scris pe Facebook despre această pățanie. Replica lui a venit mai târziu, pentru că și-a revenit mai greu din zdruncinătură.

„Să spui despre ăsta că e «motociclist», când vezi cu ce se ocupă și carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un  lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Atfel, totul OK. Ne vedem mâine la emisiune, de la 21.00 la 24.00.

P.S. Să spui cum «am fost leșinat minute bune» este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ți face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”.

Badea nu e fricos, dar e prost! Cum să te bați cu unul care e de 100 de ori mai tare decât tine? Doar dacă ești masochist și îți place să te trosnească motociclistul, să te tăvălești pe jos de durere…

Mai jos, imagini de la precedenta chelfăneală, din 2014.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Masacrul de la mall. Imaginile prostiei arogante. Mircea Badea și cele 5 secunde de neputință irațională

VIDEO. Mircea Badea către motociclist, în 2014: „Prietene, dacă vin după tine, o să regrete mă-ta!”, „Hai, să moară în chinuri groaznice!”, „Să nu mai fugă ca un laș cu puța mică!”

Marian Godină se distrează văzând cum e masacrat Mircea Badea. Ironie muşcătoare a celebrului polițist

„Ți-a dat nenorocitul ăla la operație, că altfel rupeai splina în el!”. Mircea Badea, ridiculizat după prestația penibilă din ring

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

Mircea Badea: „Am luat-o razna! Sunt psihopat!” A publicat o poză cu copilul său în „puşcăria” de la mall

Mircea Badea a găsit vinovatul pentru crimele din ultima vreme: #Rezist! Iar Kovesi „trebuie să stea în puşcărie tot restul vieții ei”

Mircea Badea în sevraj: „În locul lui Meleşcanu, eu aş fi şters podelele cu madama aia penibilă de la BBC. De ce nu i-a zis ăleia că manipulează?”

Mircea Badea către Ciordache: „Mi-a plăcut cum le-ați arătat degetul, sunt fan! Data viitoare vin şi eu, să le arătăm degetul împreună!”

Mircea Badea a amuțit. Agatha? Perminov? Nebunaticule! Dar Carmen Brumă ştie? „Salutări atât lu’ Agatha, cât şi lu’ Perminov. Ştiu tot, prostule”

VIDEO. Mircea Badea, propagandist de mic. Înainte de pup-pup-pup la Voiculescu, pup-pup-pup la Ceauşescu

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.