„Mircea Badea putea să moară. A avut mare noroc că nu s-a ales cu fractură cervicală”

0
244

KO-ul aplicat de Tedi Motociclistul lui Mircea Badea putea să aibă efecte tragice. Clovnul lui Voiculescu a fost inconștient să accepte o asemenea confruntare. Meciul n-ar fi trebuit să aibă loc, susţine președintele Federaţiei Române de Arte Marţiale, Florentin Marinescu.

Confruntarea a avut loc sâmbătă, 2 februarie, într-un mall bucureștean. Tedi l-a făcut KO pe Badea după numai 5 secunde. Expediat la podea, „jurnalistul” Antenei 3 a fost inert mai bine de două minute, dându-le mari emoții celor prezenți.

Florentin Marinescu:

  • „Această luptă nu trebuia să aibă loc! Nici măcar o luptă demonstrativă nu a fost, că într-un asemenea meci nu încerci să îl faci KO pe adversar, ci să arăţi diverse tehnici”.
  • „Lupta de stradă a fost mutată în ring. Iar Mircea Badea nu avea nicio şansă! El nu este sportiv antrenat. A riscat enorm. Putea să moară, după cum a lovit solul cu capul. A avut mare noroc că nu s-a ales cu o fractură cervicală”.
  • „Aşa se întâmplă când se ocupă de astfel de meciuri tot felul de oameni care se dau profesionişti!”.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Mircea Badea către motociclist, în 2014: „Prietene, dacă vin după tine, o să regrete mă-ta!”, „Hai, să moară în chinuri groaznice!”, „Să nu mai fugă ca un laș cu puța mică!”

VIDEO. Mircea Badea, „lichidat” în 5 secunde de motociclistul care-l mai zdrobise o dată! „Totul e OK”. Nu e OK, e KO!

VIDEO. Masacrul de la mall. Imaginile prostiei arogante. Mircea Badea și cele 5 secunde de neputință irațională

Un băiat cam dereglat. Poveste cu Mircea Badea în parc, pe vremea când era prieten cu Oreste

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here