Marian Godină se distrează văzând cum e masacrat Mircea Badea. Ironie muşcătoare a celebrului polițist

2
5299

Polițistul Marian Godină îl ironizează tăios pe Mircea Badea, după ce a văzut imaginile masacrului de la mall. Godină a scris pe Facebook:

„Poți avea multe motive pentru care nu te-ai uitat la meciul cu Mircea Badea, dar în niciun caz nu poți spune că n-ai avut timp”.

Godină se referă la faptul că meciul dintre motociclistul Tedi şi varanistul Mircea Badea a durat doar 5 secunde, atât cât i-a trebuit lui Tedi să-l trimită pe Badea în lumea viselor.

Marian Godină este unul dintre „clienții” favoriți ai lui Mircea Badea, care-l critică pentru că polițistul s-a poziționat clar anti-corupție şi pro-justiție, ceea ce la Antena 3 e blasfemie.

După postarea lui Godină, au început să curgă mesajele.

Ionut Iordache: Cică s-a dus să cumpere crap. N-a găsit şi a luat somn.

Felicia Relu Miu: La fiecare 5 ani, Badea vrea 5 secunde de rai. Lăsați omul să vadă cum e cu câmpii însorite, floricele și multe păsări cu ciripit frumos! Că-n rest îl are pe Voiculescu.

Adrian Myth: Cât de tâmpit poate fi omul ca să intre în ring cu un bătăuş profesionist?!

Toma Mihai: Dacă vede Badea postarea ta, te provoacă la un meci. Ai grijă!

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Mircea Badea, „lichidat” în 5 secunde de motociclistul care-l mai zdrobise o dată! „Totul e OK”. Nu e OK, e KO!

VIDEO. Masacrul de la mall. Imaginile prostiei arogante. Mircea Badea și cele 5 secunde de neputință irațională

VIDEO. Mircea Badea către motociclist, în 2014: „Prietene, dacă vin după tine, o să regrete mă-ta!”, „Hai, să moară în chinuri groaznice!”, „Să nu mai fugă ca un laș cu puța mică!”

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

Mircea Badea a găsit vinovatul pentru crimele din ultima vreme: #Rezist! Iar Kovesi „trebuie să stea în puşcărie tot restul vieții ei”

Mircea Badea în sevraj: „În locul lui Meleşcanu, eu aş fi şters podelele cu madama aia penibilă de la BBC. De ce nu i-a zis ăleia că manipulează?”

Mircea Badea către Ciordache: „Mi-a plăcut cum le-ați arătat degetul, sunt fan! Data viitoare vin şi eu, să le arătăm degetul împreună!”

Mircea Badea a amuțit. Agatha? Perminov? Nebunaticule! Dar Carmen Brumă ştie? „Salutări atât lu’ Agatha, cât şi lu’ Perminov. Ştiu tot, prostule”

VIDEO. Mircea Badea, propagandist de mic. Înainte de pup-pup-pup la Voiculescu, pup-pup-pup la Ceauşescu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.