VIDEO. „Badea, a fost mai lungă băşina lui Voiculescu decât revanşa ta!”

0
6750

În cadrul festivalului național de umor „5 secunde cu Mircea Badea”, multe mesaje ironizează caracterul-fulger al confruntării dintre sclavul lui Voiculescu şi motociclistul Tedi. Mesajele de mai jos au fost postate pe pagina de Facebook a lui Mircea Badea.

Mihai Cătălin Teodosiu: Badea, a fost mai lungă băşina lui Voiculescu decât revanşa ta!

Marius Filimon: Aş fi vrut să văd măcar o repriză. Aşa că m-am uitat de 36 de ori x 5 secunde = 3 minute. Şi mi-a plăcut de fiecare dată.

George Ştefan: Am înțeles că vor face un film inspirat din meciul ăsta, un fel de „Rocky 3”. Va fi un incredibil de scurt metraj, iar rolul lui Mircea va fi jucat de un sac de cartofi.

Alin Georgian Antoci: Am reuşit să văd lupta abia din a treia încercare. Până atunci nu înțelegeam de ce se termină atât de repede. De fapt, clipeam în momentul nepotrivit.

Adrian Ovi: Mi-am desfăcut şi io o doză de bere, însă nici n-o apucat să se fâsâie berea şi să mi se ducă spuma de lângă inelu’ ăla, că tu erai deja jos!

Zoltan Rehac: Mă uit la filmulețu’ ăsta de 5 secunde şi mai că-mi vine s-o trimit pe bunica în ring.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Mircea Badea, „lichidat” în 5 secunde de motociclistul care-l mai zdrobise o dată! „Totul e OK”. Nu e OK, e KO!

VIDEO. Masacrul de la mall. Imaginile prostiei arogante. Mircea Badea și cele 5 secunde de neputință irațională

VIDEO. Mircea Badea către motociclist, în 2014: „Prietene, dacă vin după tine, o să regrete mă-ta!”, „Hai, să moară în chinuri groaznice!”, „Să nu mai fugă ca un laș cu puța mică!”

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.