VIDEO. Masacrul de la mall. Imaginile prostiei arogante. Mircea Badea și cele 5 secunde de neputință irațională

4
12320

A apărut o nouă filmare cu masacrul de la mall. De data asta, imaginile sunt luate de sus, se vede ceafa lui Mircea Badea, se vede țeasta cheală a motociclistului Teodor Emi, zis Tedi. Concluziile unui om rațional, despre un prost irațional, dau năvală și se cer trecute în revistă.

 1. Priviți cu atenție imaginile! Mai întâi, pe cele de la început, dinaintea „bătăliei”. Veți vedea un cocoșel umflat în pene, țanțoș, superior, care-și poartă aroganța pe un mers crăcănat, inestetic în comparație cu cel adversarului. Simulează mișcările unui campion al bătăliilor din ring, ceva de genul „eheeei, pe câți ca ăsta i-am mâncat cu fulgi cu tot, acum e floare la ureche, o simplă formalitate, îl trimit repede la podea și ne vedem la o bere, că tot suntem la mall”.
 2. „Lupta” nu există. Clovnul guraliv nu apucă să schițeze nicio lovitură spre adversar. Nu apucă nici măcar să se apere. Şi un începător absolut, un băiat de la țară care nu s-a pregătit nicio secundă pentru o asemenea confruntare, căuta să improvizeze o gardă, să-și apere fața, bustul și genunchii. În mod cert, putea să pareze prima serie de lovituri. În mod cert, ar fi descurajat un atac frontal încă din start, obligându-și adversarul la oarece tatonare. În mod cert, ar fi împins confruntarea dincolo de cele 5 secunde atât de penibile.
 3. Legenda durului Mircea Badea e un fake news. Toată strădania clovnului de a se prezenta drept un dur, bicepșii expuși în promo-uri stupide, imaginile cu el antrenându-se la sală sau arătându-și pectoralii, afișele cu Maywather sau prietenia interesată cu Ronald Gavrilă din Chicago, limbajul agresiv, de golănaș de cartier, toate astea au devenit un pumn de țărână împrăștiată de vânt. Cele 5 secunde arată nu un bărbat, ci o mămăligă. Nu i-aș recomanda să se bată nici cu o precupeață din Ferentari; o va lua rău pe coajă.
 4. Nu mai știe nici să fugă. La precedenta confruntare, în noiembrie 2014, Mircea Badea a stat în picioare vreo 7 minute, înainte să se recunoască învins. E drept, acolo era o sală de sport, spațiul era mult mai mare, iar Badea a avut pe unde să fugă. Căci fuga a fost, atunci, singura lui armă. Acum, ringul improvizat la mall, cu dimensiuni mult mai mici, i-a redus la minimum șansa de a fugi. E drept că nici de-o eschivă stânga-dreapta n-a fost în stare, cât să reziste în ring 30 de secunde, nu 5.
 5.  Tedi e băiat deștept. Ştie că e mai bun, știe că practic nu are adversar, că se va distra cu clovnul guraliv, dar asta nu-l face arogant. Tedi devine personaj, eroul multor români, fiindu-i apreciată șiretenia de a-l fi atras pe Mircea Badea într-o luptă inegală. Inteligentă și postarea lui Tedi pe Facebook după confuntare: „Artele marțiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă și aroganță. Cred că Mircea Badea a înțeles lucrul ăsta după ce i-am acordat revanșa”.
 6. Repriza de flotări. Şi totuși, Tedi are un moment de aroganță, dar una fină, bine primită de fanii săi. E vorba de flotările pe care motociclistul le execută în timp ce Badea e readus din lumea viselor.

Execuția din februarie 2019, filmată de la nivelul ringului

7. Când hoția și minciuna primesc pumni în cap. Milioane de români jubilează la fiecare pumn primit de Mircea Badea, la fiecare șut recepționat de țurloaiele acestuia. Oamenii nu văd în Badea un om, ci un exponent al răului, al minciunii și hoției, al diversiunilor murdare, al mitocăniei agresive. De aceea se bucură românii când clovnul lui Voiculescu este căsăpit de motociclist!

8. Nu e curaj, e prostie. „Un  lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată”, a scris Mircea Badea pe Facebook, după ce a constatat că trăiește. N-o fi fricos, dar nici curajos nu este! Căci a înfrunta în ring un multiplu campion național în sporturile de contact nu este dovadă de curaj, ci de inconștiență vecină cu prostia. Doar un tâmpit acceptă să fie măcelărit, știind sigur că aceasta e singura posibilitate în ring.

9. La mall, să vadă lumea. Boala de a fi în centrul atenției l-a făcut pe Badea să accepte ca disputa cu Tedi să aibă loc într-un mall bucureștean, în văzul lumii. Așa se întâmplă când nu ai simțul ridicolului.

10. Filmare pentru eternitate. Deși era avertizat de la confruntarea precedentă că Tedi vine însoțit de o echipă care va filma totul și va urca imaginile pe Youtube, Mircea Badea acceptă ca noua lui umilință să fie imortalizată. Nepoții săi, când vor fi, se vor uita la imagini și vor ofta: „Bietu’ bunicu’… Chiar atât de prost era?!”

11. Semnalul politic: PSD e la podea. Mircea Badea nu e în stare să-și dea seama că bătăile încasate de el, în dispute iraționale, transmit și un puternic mesaj politic. Să nu uităm: totul a pornit de la o provocare pe frontiera băsiști/anti-băsiști, în 2014. Translalată în actualitatea lui 2019, ecuația devine iohanniști/anti-iohanniști. Sau, mai degrabă, PSD-iști/anti-PSD-iști. Căci Badea se identifică, de mulți ani, cu tabăra anti-Băsescu, anti-Iohannis, anti-justiție, pro-corupție, pro-PSD. Oamenii se uită la pumnii încasați de Badea și, subliminal, îi percep ca fiind încasați de PSD. Deci, se poate! Deci, toată lumea la vot!

Măcelul din noiembrie 2014

12. Tactica pisicii. Singurul regret al publicului anti-PSD (majoritatea covârșitoare a românilor) este că Tedi l-a executat atât de repede pe Mircea Badea. Sigur, umilința unui KO în 5 secunde e memorabilă, dar oamenii ar fi vrut ca Badea să fie căsăpit în ring mai multe minute, să simtă durerea fizică pentru tot răul pe care-l face națiunii prin minciunile sale.
13. Tupeul, ultima frontieră. „N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, mai scrie Badea. Ce caz să faci, viteazule? Înainte n-ai bătut toba pentru că ți-a fost frică să nu vină sute sau mii de oameni să te huiduiască. După, nu ai, practic, ce analiza: ți s-a stins becul înainte de a spune cum te cheamă.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Mircea Badea, „lichidat” în 5 secunde de motociclistul care-l mai zdrobise o dată! „Totul e OK”. Nu e OK, e KO!

VIDEO. Mircea Badea către motociclist, în 2014: „Prietene, dacă vin după tine, o să regrete mă-ta!”, „Hai, să moară în chinuri groaznice!”, „Să nu mai fugă ca un laș cu puța mică!”

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

Mircea Badea a găsit vinovatul pentru crimele din ultima vreme: #Rezist! Iar Kovesi „trebuie să stea în puşcărie tot restul vieții ei”

Mircea Badea în sevraj: „În locul lui Meleşcanu, eu aş fi şters podelele cu madama aia penibilă de la BBC. De ce nu i-a zis ăleia că manipulează?”

Mircea Badea către Ciordache: „Mi-a plăcut cum le-ați arătat degetul, sunt fan! Data viitoare vin şi eu, să le arătăm degetul împreună!”

Mircea Badea a amuțit. Agatha? Perminov? Nebunaticule! Dar Carmen Brumă ştie? „Salutări atât lu’ Agatha, cât şi lu’ Perminov. Ştiu tot, prostule”

VIDEO. Mircea Badea, propagandist de mic. Înainte de pup-pup-pup la Voiculescu, pup-pup-pup la Ceauşescu

4 COMENTARII

 1. KOi BĂDIE

  Când barezi pumnul cu falca-ți, Bădie,
  Iar rotula altuia-ți ajunge la constipație,
  Se poate chema Knock-Out la bărbie,
  Sau, doar jurnalism de investigație.

  Să se afle: curajul nu înseamnă nebunie !
  Nu trebuie pozat eroic cu moaca la podea,
  Mai ales dacă șifonatul e unul ce nu știe;
  Iar restul galeriei să-l vadă mut ar vrea.

  Să te reții o perioadă, eu ți-aș recomanda,
  Acum sigur ai aflat că Ringul nu e jucărie,
  Ca să eviți o anemie și ca să mai poți lătra;
  Căci, ți-a mai rămas ‘decât’ un KOi, Bădie !
  Damblarin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here