„A venit salvarea ca să nu moară motoreta! A încasat KO adevărat, aproape de comă!” Cum îl ironiza Mircea Badea pe motociclist în 2015

3
2164

Pe 21 martie 2015, Mircea Badea jubila. Fericirea îi venea de la informația că Teodor Emi, zis Tedi, a pierdut un meci prin knock-out (KO).

Cunoscut drept „motociclistul”, Tedi este campion la stilul lui de luptă, iar cu patru luni înainte, în noiembrie 2014, îl bătuse zdravăn pe Mircea Badea. Ieri, la revanşă, lui Tedi i-au fost suficiente 5 secunde ca să-l trimită în lumea viselor pe guralivul Badea.

În martie 2015, sluga lui Voiculescu îşi striga bucuria pe Facebook: „Niiiinooo, niiiinooo, a venit salvaaareeaaaa ca să nu moară motoreta. Tocmai s-au schimbat regulile şi a luat bătaie adevărată şi a încasat KO adevărat, aproape de comă. În fix un minut şi 20 de secunde. Aduceți oxigenul să nu craaapeeee!!!”

Tedi l-a ținut minte, iar acum l-a trimis după oxigen în doar 5 secunde.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Mircea Badea, „lichidat” în 5 secunde de motociclistul care-l mai zdrobise o dată! „Totul e OK”. Nu e OK, e KO!

VIDEO. Masacrul de la mall. Imaginile prostiei arogante. Mircea Badea și cele 5 secunde de neputință irațională

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here