Mircea Badea: „Am luat-o razna! Sunt psihopat!” A publicat o poză cu copilul său în „puşcăria” de la mall

3
3231

Mircea Badea a povestit, miercuri seara, la Antena 3, experiența „terifiantă” pe care tocmai o avusese cu fiul său minor la un mall din Bucureşti.

„Ne-am dus la locul de joacă, să se joace ăla micu’. M-am învârtit eu pe acolo şi când mă uit să văd ce face, înlemnesc: copilul era la puşcărie, era după nişte gratii! Jur că era puşcărie, era celulă, avea gratii! Ăia, la locul de joacă, aveau o puşcărie în miniatură, şi fi-miu era la puşcărie. Atunci am avut, aşa, o revelație. Și am zis: am înnebunit! Bă, am înnebunit! Se întâmplă ceva… Sunt psihopat! Sunt psihopat! M-am văzut la puşcărie, jur!”

În fine, am zis că trebuie să fac ceva cu fi-miu, să-l scot de acolo. Zic: <<Ce faci, tată, aici?>> <<Sunt la închisoare!>> <<Păi, ieşi de acolo!>> <<Nu!>>. I-am făcut poze şi l-am scos de acolo, dar greu, foarte greu. Nu voia să iasă, zicea să-l las, că el vrea la puşcărie.

Era acolo un copil îmbrăcat în polițist. Ăia, la locul de joacă, au pârnăi. Se îmbracă un copil în polițist şi îi bagă pe ăilalți la puşcărie. Iar ăla, copilul-polițist, zice: <<Păi, eu îl băgai şi tu îl scoți?!>>”

De ce a publicat poza

A doua zi, Badea a publicat poza copilului în „puşcăria” de la locul de joacă din mall. Explicația lui pentru decizia de a-şi expune copilul minor într-un spațiu virtual, care e public, vine într-un limbaj murdar: „Sunt tot felul de viermi în putrefacție care mănâncă rahat despre relatarea mea de ieri, în legătură cu pârnăile la locul de joacă de la mall. Iată, javrele dracului, imaginea!”

Și a publicat poza, pe care o puteți vedea şi aici. Asta e „puşcăria” de la mall, care l-a făcut pe Badea să creadă că e psihopat! Nu că n-ar fi aşa (!), dar ar fi putut găsi argumente mai serioase, nu o „pârnaie” la locul de joacă pentru copii…

 

3 COMENTARII

  1. Tot zicea mircea badea asa in mishtouri ca ar fi bine sa intre toti pe la puscarie dupa terminarea studiilor ….e,iata ca l-a ascultat al lui copil si s-a bagat la cusca inainte sa inceapa studiile!!!! Speram ca juniorul va lua notele pe care le merita,fara interventia mamaitei profesoare….P.S. s-au mai vazut cazuri de odrasle cu 9,26 la BAC desi intrau dimineata la ora 8 la liceu direct de la bar si apoi au t.r.e.c.u.t. si prin ase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here