Rareș Bogdan sfidează partidul lui Gușă. „Aveți doar trei opțiuni: PNL, USR-PLUS și PMP! Niciuna în plus!”

5
16904

Pe fondul tensiunilor cu co-patronul invaziv Cozmin Gușă, care i-a interzis invitați în emisiune și încearcă să-i reducă spațiul de emisie, Rareș Bogdan a transmis un mesaj politic curajos.

Moderatorul-locomotivă de la Realitatea TV s-a adresat astfel telespectatorilor săi: „Vă rog, nu votați PSD, ALDE sau Pro România! Au nenorocit țara asta, au transformat-o în bolnavul Europei. Ei sunt ciuma roșie! Dar de votat, trebuie să votați. A sta acasă în ziua votului ar fi cea mai mare greșeală. Votați ce vreți, dar nu altceva decât PNL, USR-PLUS sau PML! Atât! Nu uitați, există trei opțiuni pentru dumneavoastră – niciuna în plus!”

Nicio opțiune în plus, adică nici Partidul Realitatea, „căcăreaza politică” a lui Cozmin Gușă.

CITIȚI ȘI:

Alex Ştefănescu: „Rareş Bogdan, nu mai pot să vin la Realitatea TV! Am văzut circ de prost gust în emisiunea lui Guşă”

Guşă şi-a făcut debutul TV cu Cornelia Catanga şi un mesaj patriotic: „Să te duci la mă-ta ştirbă!”

Andronic către Guşă: „Eşti mai bun decât Rareş Bogdan”. Hoandră, încurajat să tacă la un talk-show demn de Guşă TV, nu de Realitatea

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

„Cei trei moguli media au pus gând rău presei. Ghiţă, Andronic şi Guşă, uniți în simțiri împotriva justiției, libertății presei și Occidentului”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

Ghiţă (RTV) face mişto de publicul Realităţii TV, chiar la Realitatea TV: „Guşă a fost la Belgrad pentru judo”

5 COMENTARII

  1. Cacareaza, cacareaza, dar va lua o parte din electorat…plus ca nici nu stim cate se mai pot intampla pana la europarlamentare…numai faramitari si subminari de credibilitate….Oricum, cine are urechi sa auda si ochi sa vada, va recepta mesajul corect!

  2. Sincer cand il vad pe boul asat sovietic de Gusa schimb canalul de pe realitatea pe Digi 24 si cand e Rares raman pe Realitatea pana la finalul emisiunii.Respect Rares Bogdan

  3. Lipseste Lavinia Sandru sa faca cu Guse un Partid de Centura. Pe unde a trecut Guse, a lasat rahat. Acum doreste sa fure din voturile opozitiei folosind sigla emisiunii lui Rares Bogdan. Ii recomand cârpei KGBiste să-şi spuna Partidul Jocuri de Rahat ! Eu ii sabotez audienta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here