duminică, mai 26, 2024
AcasăNewsMedic din Iași despre colegul său conspiraționist: "A încălcat Jurământul lui Hipocrate....

Medic din Iași despre colegul său conspiraționist: „A încălcat Jurământul lui Hipocrate. Medicii trebuie să-i educe pe oameni în pandemie”

-

Un medic din Iași, profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, îl „execută” pe colegul său de catedră și de profesie Răzvan Constantinescu, care face de rușine breasla medicală.

Doctorul Mircea Onofriescu, profesor la UMF Iaşi, e tranșant în privința comportamentului de tip CapVid al lui Răzvan Constantinescu: „Aceste luări de poziție încalcă Jurământul lui Hipocrate. Medicii trebuie să ajute, să prevină bolile. Medicii trebuie să-i educe pe oameni în timpul unei pandemii. Acești doctori trebuie sancționați. Faptul că UMF Iași a decis sancționarea acestui medic care nu respectă protocoalele și reglementările de ordine interioară e bine. Trebuie sancționat. Acest coleg de-al meu vrea să-și facă publicitate pentru că vrea să intre în politică. Este singura explicație rațională pe care o găsesc”.

Doctorul anti-medicină

Medicul Răzvan Constantinescu a fost suspendat din cadrul UMF Iași, fiind cercetat disciplinar și anchetat de Colegiul Medicilor. El nu mai are voie să susțină niciun fel de activitate didactică până la finalizarea integrală a anchetelor aflate în curs la UMF. Decizia este semnată de rectorul instituției, prof. dr. Viorel Scripcariu.

De asemenea, doctorului Răzvan Constantinescu îi este interzisă orice interacțiune cu studenții. Nu are voie să aibă contact cu ei nici prin prezența fizică, nici online.

- Advertisement -

Decizia vine după ce Comisia de etică a Universității de Medicină din Iaşi i-a dat un avertisment scris doctorului Răzvan Constantinescu pentru că, prin tot ceea ce a făcut, a denigrat imaginea instituției.

Dr. Constantinescu neagă existența virusului SARS-CoV-2, vorbește despre „dictatură sanitară” și pune sub semnul întrebării vaccinurile. El a fost unul dintre cei 29 de medici (majoritatea dentiști!) care la începutul lunii aprilie 2021 au semnat Scrisoarea Marii Rușini Medicale – o însăilare de idei stupide, conspiraționiste, anarhiste, anti-medicale.

Vectorizat politic pe direcția ALDE-Tăriceanu, Răzvan Constantinescu s-a plâns pe Facebook că a avut probleme chiar și la cumpărături din cauza viziunii sale stupide, iresponsabile.

- Advertisement -

Referitor la măsura suspendării sale din cadrul UMF Iași, medicul conspiraționist a reacționat pe Facebook. El a postat un text cu tentă ironică, dar care îl aruncă și mai mult în ridicol. Individul pozează în victimă a „noului stalinism”, citând din stâlpi ai comunismului românesc, dar e doar victima gărgăunior din propria-i scăfârlie.

Textul stupid al dr. Răzvan Constantinescu

„«Tovarăși, trebuie să facem totul pentru a neutraliza elementele subversive, retrograde, care pot influența negativ tânăra generație în procesul de formare a omului nou, care contravin științei, ideologiei, politicii partidului în edificarea societății socialiste multilateral dezvoltate și înaintare a României spre comunism, eliminând influențele nefaste burghezo-moșierești pe care aceste elemente antisociale le-ar putea manifesta, pervertind gândirea revoluționară a tinerelor vlăstare ale poporului» – Emil Bodnăraș, vicepreședinte al Consiliului de Stat (1967-1976).

Sunt mândru și susțin neabătut măsurile de protecție împotriva pandemiei cu zero cazuri noi, în special interzicerea interacțiunii online cu cei care sunt nevaccinați și conspiraționiști. Sunt de acord cu îndepărtarea elementelor reacționare din procesul didactic și mă supun obedient deciziei conducerii până la reeducarea și reabilitarea mea ca membru de nădejde al comunității academice.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Benone Sinulescu a fost găsit căzut în casă. Acuzații grave: „Se stinge fără ajutor. E o atitudine medievală!”

* Lașitate: tot grupul PSD a fugit din Parlamentul European la moțiunea privind condamnarea legii anti-LGBTQ din Ungaria

* Omagiu penibil adus de un deputat USR „propagandiștilor roșii” Gâdea – Ciutacu – Bahmuțeanu – Dana Budeanu, care o linșează pe Clotilde Armand

* Calculele chirurgului Neață, fost consilier PSD: „Dacă e rost de ceva bănuți, internez. Dacă nu, nu!”. Se ruga zilnic la Fecioara Maria să-i dea bani mulți și să-l apere de procurori

* Polițistul Godină, ironie tăioasă la adresa ministrului de Interne: „Nu mai poate omul dormi pe bancheta din spate că trece unul filmând”

* Planul Guvernului de a aduce 1,2 milioane de zilieri și lucrători casnici sub protecția pensiei și a asigurării de sănătate

* Comisia Europeană: România are cea mai mare creștere economică din UE în 2021 – 7,4%. Urmează Irlanda, cu 7,2%

* Prințesa Lia și prințișorul Carol Ferdinand au fost evacuați, din cauza datoriilor… iar „bravul” Prinț Paul se ascunde de 7 luni!

* FOTO. Au fost prinși 17 dintre cei 28 de asasini ai președintelui din Haiti: 2 americano-haitieni și 15 columbieni. Alți 3 au fost împușcați, iar 8 sunt căutați

* Patru finale grozave în acest weekend: Anglia – Italia, Brazilia – Argentina, Djokovici – Berrettini, Barty – Pliskova. Patru campioane mondiale la fotbal, doi lideri planetari la tenis

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -