sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăMainOmagiu penibil adus de un deputat USR "propagandiștilor roșii" Gâdea - Ciutacu...

Omagiu penibil adus de un deputat USR „propagandiștilor roșii” Gâdea – Ciutacu – Bahmuțeanu – Dana Budeanu, care o linșează pe Clotilde Armand

-

Deputatul Emanuel Ungureanu (USR-PLUS) are un comportament penibil în raport cu colega sa de partid Clotilde Armand. El încearcă s-o umilească pe aceasta, aducându-le laude deșănțate propagandiștilor media din „arealul PSD” care o linșează sistematic pe Clotilde Armand, prin infernale campanii mincinoase.

Inclusiv în speța invocată de Emanuel Ungureanu pentru a le aduce ode celor patru vectori ai propagandei PSD – Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuțeanu, Dana Budeanu -, deputatul USR-PLUS folosește argumentele mincinoase ventilate de idolii săi mediatici, argumente pe care Clotilde Armand și presa onestă le-au demontat la momentul potrivit.

E vorba despre situația de la Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu” din București, în privința căruia deputatul Ungureanu acceptă minciunile împroșcate violent de Antena 3 și România TV.

„Fără sprijinul public al lui Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuțeanu sau al Danei Budeanu, care au criticat justificat «amețiții» din partidul meu care au blocat nepermis acest proiect, luni de zile, fără ajutorul lor, nu ajungeam aici astăzi”, a scris – halucinant – deputatul USR-PLUS.

- Advertisement -

Textul postat de Emanuel Ungureanu vineri pe Facebok este un scuipat pe obrazul colegei sale Clotilde Armand și al întregului USR-PLUS, partid care se confruntă permanent cu mizeriile deversate de cele două televiziuni și de cei patru idoli mediatici ai deputatului de Buzău („migrat” de la Cluj). E drept că Ungureanu nu cunoaște înjurătura groasă a acestora, pentru că este USR-istul favorit al Antenei 3 și al RTV, fiind invitat deseori în studiourile acestora.

Ulterior, când s-a văzut criticat de susținătorii USR-PLUS, deputatul Emanuel Ungureanu (43 de ani) s-a plâns că primărița Clotilde Armand (48 de ani) nu i-a răspuns la telefon!

Oda rușinoasă adusă de Emanuel Ungureanu celor ce o linșează pe Clotilde Armand

„După eforturi imense și piedici absurde, astăzi, Primăria Sector 1 și Primăria Generală a Capitalei au autorizat demolarea celor două cotețe care împiedicau construirea unui corp de clădire nou, cu bani de la Banca Mondială, un proiect în valoare de 73 de milioane de euro.

- Advertisement -

În aceeași zi s-a emis și autorizația de construcție a noului corp de clădire!

O imensă bucurie!

Un proiect pentru care a luptat ca un tigru, în primul rând, managerul Spitalului «Grigore Alexandrescu», domnul profesor Alexandru Ulici.

Știu că nu vă așteptați ca un USR-ist să aprecieze public persoane influente care critică USR-PLUS, însă fără sprijinul public al lui Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuțeanu sau al Danei Budeanu, care au criticat justificat «amețiții» din partidul meu care au blocat nepermis acest proiect, luni de zile, fără ajutorul lor, nu ajungeam aici astăzi.

Trist, dar adevărat.

Așa că, astăzi le mulțumesc frumos tuturor celor care au înțeles că este o chestiune de siguranță națională, o problemă de viață si de moarte construirea urgentă a unor spitale noi.

Tuturor, le mulțumesc!

Rămânem aproape!”

Iată pe cine laudă USR-istul Ungureanu!

Cei lăudați de Emanuel Ungureanu au atacat-o violent, recent, pe Clotilde Armand.

Mihai Gâdea i-a cerut lui Dan Barna, prin intermediul Antenei 3, s-o dea afară pe Clotilde Armand din USR.

Dincolo, la RTV, Dana Budeanu o insulta grav pe primărița Sectorului 1, prin țipete infernale: „Omoară oamenii, omoară copiii! Nemernico care ești! Imbecilo! Totul până la copii! Tu nu ai cum să nu iei gunoiul din spitale! Gunoiul periculos! Nu ai cu cine să vorbești. Vreau să știu și eu ce a făcut Clotilde în viața ei. Nimic! În afară că a fost plasată pe consultanța cu Bechtel. Vreau să știu unde ai lucrat în viața ta!”

Adriana Bahmuțeanu a atins cotele maxime ale abjecției anul trecut, în campania electorală pentru alegerile locale. Fosta nevastă a lui Prigoană (de care a divorțat de vreo 7-8 ori, pe la OTV) făcea live-uri pe Facebook în care folosea „argumente” desprinse din arsenalul pușcăriașului Giovanni Becali. „E mai greu să ajungi lângă doamna Armand, dar așa, de la distanță, uitați-vă… Are ia pătată… e pătată de ceva și nu a curățat-o… Și eu am ii din astea vechi, am o colecție, mama mi le curăță foarte frumos și le întreține… E o lipsă de respect față de poporul român să nu porți o haină curată pe tine. Mie îmi place curățenia. Eu n-aș putea să port haine așa pătate, jegoase… Uite, are și pe mâneca asta, și pe gât – are rapăn, ce are… Ia trebuie să fie impecabilă. Am citit că dânsei îi place mai cu prăfăraie, așa, mai cu jeg, mai cu slineală… mie nu-mi place cu slineală, mie îmi vine rău și când văd o pată pe parchet…”

Acestea sunt personajele pe care le elogiază – cu argumente stupide – deputatul Emanuel Ungureanu!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Medicul conspiraționist Răzvan Constantinescu nu mai are voie să predea la facultate, nici să participe la examene, lucrări sau proiecte!

* Lașitate: tot grupul PSD a fugit din Parlamentul European la moțiunea privind condamnarea legii anti-LGBTQ din Ungaria

* Calculele chirurgului Neață, fost consilier PSD: „Dacă e rost de ceva bănuți, internez. Dacă nu, nu!”. Se ruga zilnic la Fecioara Maria să-i dea bani mulți și să-l apere de procurori

* Polițistul Godină, ironie tăioasă la adresa ministrului de Interne: „Nu mai poate omul dormi pe bancheta din spate că trece unul filmând”

* Planul Guvernului de a aduce 1,2 milioane de zilieri și lucrători casnici sub protecția pensiei și a asigurării de sănătate

* Omul fostului ministru Răzvan Cuc (PSD), reținut de DNA pentru o șpagă de 460.000 de lei în scandalul navelor cumpărate de stat la suprapreț. Petre Neacșa e director în Ministerul Transporturilor

* Comisia Europeană: România are cea mai mare creștere economică din UE în 2021 – 7,4%. Urmează Irlanda, cu 7,2%

* Prințesa Lia și prințișorul Carol Ferdinand au fost evacuați, din cauza datoriilor… iar „bravul” Prinț Paul se ascunde de 7 luni!

* FOTO. Au fost prinși 17 dintre cei 28 de asasini ai președintelui din Haiti: 2 americano-haitieni și 15 columbieni. Alți 3 au fost împușcați, iar 8 sunt căutați

* Patru finale grozave în acest weekend: Anglia – Italia, Brazilia – Argentina, Djokovici – Berrettini, Barty – Pliskova. Patru campioane mondiale la fotbal, doi lideri planetari la tenis

- Advertisement -

5 COMENTARII

 1. Acest Emanuel Ungureanu a devenit (ÎN-TIMP!) un personaj… CARICATURAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Maiii… LASĂ-NEEEEEEEEEEEE, neneeeee…, mai ia(-ți) PASTILEEEE…, mai fă-ți concediul/vacanța pe la Socola/Bălăceanca/Palazu-Mare…, chestiii…, că deja… NE-AM SATURAT DE TINE, băiii… MAIMUȚOIULE-PENIBIL, DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?!!!

  • U.S.R.P.L.U.S. TREBUIE (!) să SCAPE de BUFONUL ăsta, cât mai URGENT!!!!!!!!!!!!!!!

   Nu știm câte voturi le-a adus (din 2016, când a ieșit prima oară parlamentar) CARAGHIOSUL ăsta GURALIV (și veșnic… PE-INVERS față de linia-formațiunii!!!!!!!) la Cluj (oricum: este MULT prea… „UMFLATĂ-cu-POMPA” așa-zisa sa popularitate de prin zonă, căăă… mai avem și noi conexiuni prin Cluj și mai aflăm lucruri!!!!!), dar produce (șiii… NU-DE-AZI-,-DE-IERI!!!) mai multe AVARII-de-IMAGINE U.S.R. decât… DUȘMANII-DECLARAȚI ai partidului!!!

   Sincer…, decât să-l ții pe acest „GICĂ-CONTRA” în U.S.R., mai bine să-l dai afară (că un parlamentar în minus NU distruge partidul!) și să-l lași… să se ducă acolo unde pare să-l plaseze discursul său ARDELENESC-ULTRANAȚIONALIST, „PĂȘUNIST”-ȘOVIN și JIGNITOR la adresa… „RĂGĂȚENILOR” și a celor care nu-s „români-verzi”:… A.U.R. sau „Neamul-Românesc”!!!

   • Apropo de susținerea pe care se laudă acest Ungureanu că ar avea-o în Cluj (și în Ardeal, în general): anul trecut, la „legislative”, de ce nu a mai candidat la Cluj (ca în 2016), ci laaa… Buzău??????????!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -